אטלאנטיס 01X01

מ א ג ר ט

New member
אטלאנטיס 01X01

אף אחד לא פתח על זה הודעה חדשה, אז הנה אני... היה משהו ממש לא מלהיב בפרק הזה. סורי. בתור התחלה של סדרה חדשה, לא היו הרבה דברים חזקים בפרק. לטעמה של חברה שלי, הסדרה ממש משעממת. מה לעשות, גם אני ציפיתי לפרק פתיחה מרשים (אני ראיתי אטלאנטיס רק מהאמצע) וראיתי בעיקר בליל של דמויות חדשות, מקומות ומושגים, והכל בבלאגן אחד שאומר 'אתם כבר תבינו אחר כך'. אולי זה בגלל שלא שידרו לנו לפני את הפרק מהעונה השמינית , אבל בכל זאת מדובר בסדרה שאמורה ללכת על רגליים משלה. מתוך השלושה חברים שהסכימו לנסות אתמול פרק, אולי אחד בקושי ימשיך לפרק הבא (ואחרי שאמרתי לו שאמורים להיות שם כמה קטעים טובים...). אני בטוח אמשיך לראות אטלאנטיס, כי אני כבר מכירה וידעת שזה טוב. אבל בתוך פרק ראשון-ראשון של סדרה, לא ציפיתם ליותר?!

morashty

New member
אולי בגלל שבעיקרון

פרק הפתיחה אמור להיות שעה וחצי (שני הפרקים ברצף) ככה שידרו אותו בארה"ב וככה גם אני ראיתי אותו למען האמת,בארץ משדרים אותו בשתי חלקים מסיבות מובנות של לוח שידורים.אם אני לא טועה הפרק נגמר בערך מתי שהריית' מתקיפים,(אם אני זוכר נכון מאז הפעם הקודמת ששידרו אותו)ובאמת עד אז לא קורה יותר מדי (יש את ההתחלה עם הטיל,אח"כ את הגילוי של אטלנטיס ואת הפגישה עם האתוזיאנים בסוף הפרק)-למעשה דווקא הקטע בו הפרק נגמר הוא הרגע בו הקצב של הפרק מתחיל להיות יותר מהיר ומה שיוצא זה שאכן רוב הקטעים היותר טובים הם בחלק השני.

סלמאק

New member
קיבינימט, אני לא מאמין שפספסתי!

מתי זה שודר? כרגיל, במוצ"ש? לא הייתי בבית, וחשבתי שאין שידור בגלל החג. תזכירי לי באיזה קטע הפרק הסתיים, כי גם אני מכיר אותו בתור חלק אחד של שעה וחצי. הפעם היחידה שראיתי אותו מחולק היתה בשידור הראשון... "30 שנה, לך תזכור..."

aerynsun

New member
גם אני פיספסתי ../images/Emo7.gif

חבל שלא רשמו כאן תזכורת.

neboris

New member
יש לך טעות קטנה

בפעם הקודמת שהפרק שודר (שזו בעצם הפעם היחידה) שודרו שני הפרקים ברצף. אם אתה זוכר ערוץ 1 שידר את העונה השמינית של סג1 ואת העונה הראשונה של אטלנטיס בדיוק כמו ששידרו אותן בארה"ב (ומגיע להם כל הכבוד על כך) - שני פרקים ראשונים ברצף של סג1, שבוע אחרי זה שני פרקים ראשונים ברצף של אטלנטיס ומהשבוע השלישי פרק סג1 שאחריו פרק של אטלנטיס. בכל מקרה החלק הראשון מסתיים כשמופיעים החצים הראשונים של רפאים על כוכב הלכת של טיילה וכולם רצים להתחבא. גם לי החלק הראשון נראה די משעמם כי כל ההתרחשות האמיתית מתחילה רק בחלק השני - עלייתה של אטלנטיס מהים, גילוי מי זה הרפאים וכו'.

subatoi

New member
מאגרט, נראה לי שכדאי לך

לשלוח לחבר'ה שלך קישור לדיון פה, לראות כמה שכולנו ממליצים להם להמשיך, וזהו
(ואם לא, תמיד אפשר ללבוש את חליפת האיומים... איומים תמיד עוזרים
)

סלמאק

New member
אה, וואללה?

אתה רואה, אפילו את זה לא זכרתי... אז בכלל לא היה סיכוי שעזכור איפה נעצר החלק הראשון. ואם הוא נעצר איפה שאמרת, אין מצב להימשך לסדרה מהחלק הזה, לא קורה בו פשוט כלום. חבל לפספס את הסדרה בגלל שיפוט לקוי שנובע מחוסר בצפייה...

בועז 126

New member
|טי-ויבקשר לפרק ה1 של העונה 8 sg-1

כל הכבוד לך על כך מונית חבר כבוד מגיע לך
בפעם הראשונה שהעונה השמינית שודרה בערוץ הראשון חבר שלי הקליט לי את כל העונה באמצעות די וי די מקליט שיש לו.......אני יארגן את כל הדיסקים של הדי וי די שהוא ואני יעביר לך אותם אם אתה רוצה מה דעתך בנושא

סלמאק

New member
קודם כל, תודה רבה.

אני אישית לא חושב שכ"כ הגיע לי... לא יותר משאר האנשים פה בכל אופן. אתה רוצה לומר לי שיש לך את כל העונה השמינית בDVD מתורגם? זה הדבר הכי פצצה ששמעתי! יש מצב אתה מכין לי עותק ומביא את זה לאייקון או משהו? (אם אתה מגיע), ואני אחזיר לך על הדיסקים?

בועז 126

New member
העונה השמינית של סטארגייט sg-1

כן תשלח אימייל בפרטי מתי בא לך להפגש באיקון אוני אביא את כל העונה השמינית של סטארגייט sg-1כן מוקלט מהערוץ הראשון באיכות די וי די

סלמאק

New member
אתה לא מגיע

לאירוע של קהילת סטארגייט? בוש והיכלם לך... בשביל מי אני מכין קריוקי, בשביל מי?

subatoi

New member
אני הייתי מציע לחברים שלך

לפחות לשבת לראות את החצי השני של הפרק. זה הרי אותו פרק, וזה יהיה לא הוגן כלפי הסדרה לשבת ולראות רק חצי ממנו. יכול להיות באמת שבגלל החלוקה הלא-טבעית לשניים הקטעים הטובים נשארו בחצי השני. אני לא זוכר ולא ראיתי עדיין מה שהקלטתי שלשום. שלפחות יתנו צ'אנס לחלק השני. ולמיטב זכרוני הפרק הראשון של עונה 8 לא ממש תורם להבנה של אטלנטיס, אני חושב.

סלמאק

New member
אז זהו, שזה כן תורם.

קודם כל, אני מסכים איתך במאה אחוז. חובה לראות פרק עד סופו על מנת לשפוט אם הוא טוב או לא טוב, וזה לא היה סופו. פתיחת העונה ה-8 חיונית כדי להבין איך לעזאזל ג'ק יוצא מהשימור. זה הדבר העיקרי, אבל נראה לי שהיו עוד כמה.

subatoi

New member
הקטע של ג'ק

רלוונטי למי שראה את סופעונה 7. למי שלא, ורק מתחיל לראות את אטלנטיס בלי לראות את סטארגייט קודם, זה לא ממש משנה משהו.

מ א ג ר ט

New member
זה מה שהצעתי,

מקווה שזה יעזור. וגם אם זה פרק של שע וחצי- הרבה פעמים קורה שאתה מתחיל לראות סרט או סדרה, אבל באמצע אתה מתיאש כי זה לא משהו. אני ציפיתי לאיזה התחלה מפוצצת. וזה לא הכי קרה. חוץ מההתרגשות של השברון השמיני, לא קרה יותר מדי.

PhobosAnger

New member
הממ תתני לזה צ'אנס

אני בדיוק סיימתי לראות את כל העונה הראשונה והשנייה ! אילו שני עונות ממש טובות, הפרק הראשון בפרט גמ ממש מצויין אבל יכול להיות שאני חושב ככה כי ראיתי את שני הפרקים הללו (הראשון והשני ) מחוברים.

1Life1Death

New member
אצלי זה ההפך

אח שלי ראה את הפרק ואז זה נגמר באמצע הוא נכנס ללחץ פעם ראשונה שהוא רואה והוא היה מת לראות את ההמשך מזל שהיה לי את ההמשך עכשיו הוא רוצה לראות את כל העונה חחח שיעקוב אחרי ערוץ 1 :)

למעלה