אטימת רעש

asafstov

New member
אטימת רעש

היי יש לי חדר 3X4 מטר שאני רוצה לאטום לרעש ובו נמצאים התופים, אם לא לאטום אז לפחות להנמיך את הווליום... האם מישהו מכיר איזה פתרון שהוא לא כל כך יקר ופחות או יותר אסתטי? אני יודע שיש חנות בהרצליה שנקראת אובזוטק שמתעסקת בזה אבל הם טוחנים במחירים. נ.ב. סביר להניח שכבר דנתם בזה אז תסלחו אם הנושא חרוש פשוט אני דיי חדש בפורום... בתודה

Starway

New member
בקלות...

כל מה שאתה צריך זה להשיג כמה עשרות (הרבה עשרות) של קרטוני ביצים... ופשוט לרצף את הקיר... בקשר לאסטתיקה פשוט תיצבע אותם בצבע כחול או משהוא... דווקא לי יצא מגניב..

HelloweeN

New member
בקשר לביצים..

את יכול לארגן לעצמך איזו קומבינה עם המוכרים בשוק הכרמל. אני יודגע שחברים שלי קנו משהו כמו 50 או 100 קרטונים במשהו כמו 50 או 70 ש"ח. אם אתה רוצה,אני יכול לשאול פה ושם.

asafstov

New member
קרטונים

דווקא להשיג קרטונים אין לי בעיה אבל הייתי מעדיף משהו יותר מקצועי ושאני אדע שזה ממש יסחוב את הרעש של התופים... זה כבר מתחיל להיות מוגזם, כל שני וחמישי יש אצלי משטרה בגלל הרעש :)

tkz

New member
עזוב אותך!

אחי יש פיתרון ידיאלי .. שגם אני עשיתי !!!! תסכם עם השכנים שלך שאתה הולך לקנות פאדים ב1500 שח לאיטום הרעש (למרות שזה עולה 400 שח כולה להכל!) וזה ממש טוב! אני מתופף עם זה ואני מאד נהנה מה שלא טוב אין לך את הרגש של התופים אבל! תסכם איתם שאתה קונה את זה בתנאי שיש לך שעה ביום או שעתיים של תופים בלי פדים זה יעזור ככה אני סיכמתי עם השכנים מה לעשות שהם לא אוהבים את זה, ושהיא באה אלי עם פטיש אני מזמין עליה משטרה ועכשיו היא עצורה על תנאי ויש לה צו הרחקה מהבית שלי! :) ככה שאל תדאג! THE LAW WITH YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Starway

New member
פדים למצילות???

אני גר באילת והחנות היחידה שם זה כלי זמר (או בכינוים: כלי זבל) ושביקשתי ממנו פדים למצילות הוא פשוט צחק לי בפנים!!!! ונאלצתי לצאת משם בבושת פנים והזנב בין הרגליים!!!! אז תגידו לי על מה אתם מדברים??

Kodak997

New member
הנה פיתרון פשוט

קח חולצה ישנה / ציפית של כרית ועטוף את המצילה. זה מחסל את הסאונד כליל אבל זה זול וקצר.

Kodak997

New member
הנה פיתרון פשוט

קח חולצה ישנה / ציפית של כרית ועטוף את המצילה. זה מחסל את הסאונד כליל אבל זה זול וקצר.

danezeq

Member
צחקו לך בפנים? אפסים!!!

בטח שיש פאדים למצילות!! תבדוק בחנויות אחרות אני שמתי ציפיות של כריות - או חולצות - זה משתיק הכי טוב - ועדיין יש צליל קצר של מצילה

tkz

New member
אני אישית קניתי כאלה!!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אחי אם הוא צחק עליך תגיד לו להתקשר לדיזינגוף סנטר לסניף ולשאול על פדים של SOUND OFF למצילות קניתי את כל הסט ב400 שח !!!! כולל מצילות,טאמים, ובאס רייד + HI HAT

HelloweeN

New member
אל תהיה חכם כ"כ גדול...

זה שהצלחת לסבך ת´שכנה שלך, זה סביר להניח חד פעמי. את תתחיל לכתוב ש"החוק איתך", כי כשפעם הבאה כמה שכנים יגישו נגדך תלונה ייצוגית (או במישטרה, או בבימ"ש, ע"י עורך דין), אתה תאכל הרבה הרבה חרא... ותתפלל לאנרכיה. אז תתחיל להוריד פרופיל.

tkz

New member
זה לא קשור

סיכמתי איתה סיכום הוגן ביותר! שעתיים עם תופים כל השאר עם פדים בעיה שלה שהיא שומעת את זה פדים זה רעש סביר ותאמין לי שהם כבר רצו להגיש אבל עובדה, לא קרה כלום

HelloweeN

New member
עובדות

משתנות מהר מאוד בארץ. לתשומת ליבך. לפי דעתי, אתה משחק באש עם השכנים שלך, אם לא הגעת איתם להסכם כלשהו. אבל אולי אתה בר מזל... בהצלחה בכל אופן.

tkz

New member
הגעתי איתם

כי הם הבינו שאין דבר כזה שאני לא יתופף ואסור להכנע גם שהיא באה עליך עם פטישים

HelloweeN

New member
יודע מה ?

אני מקבל את זה ! אם הגעת איתם להסכם כלשהו, והם עדיין באים אלייך בטענות, שים על הבני זונות זין וזהו.

tkz

New member
עזוב אותך !

אחי יש פיתרון ידיאלי .. שגם אני עשיתי !!!! תסכם עם השכנים שלך שאתה הולך לקנות פאדים ב1500 שח לאיטום הרעש (למרות שזה עולה 400 שח כולה להכל!) וזה ממש טוב! אני מתופף עם זה ואני מאד נהנה מה שלא טוב אין לך את הרגש של התופים אבל! תסכם איתם שאתה קונה את זה בתנאי שיש לך שעה ביום או שעתיים של תופים בלי פדים זה יעזור ככה אני סיכמתי עם השכנים מה לעשות שהם לא אוהבים את זה, ושהיא באה אלי עם פטיש אני מזמין עליה משטרה ועכשיו היא עצורה על תנאי ויש לה צו הרחקה מהבית שלי! :) ככה שאל תדאג! THE LAW WITH YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Starway

New member
חבל על הכסף...

אפשר לקפוץ לבסיס צבאי קרוב והם יתנו לך כמה שאתה רוצה בחינם... אין להם מה לעשות איתם!!! וזה אוטם את החדר ממש טוב!!!, גם הצליל נשמע טוב וגם יש אטימת רעש..

danezeq

Member
קופסאות ביצים זה מגעיל!

זה ממלא את החדר בריח - וזה כ"כ כ"כ מכוער! - איך צבעת אותם?

Starway

New member
בעזרת ספריי... (קצת יקר...)

ולגבי הריח... את האמת בהתחלה דווקא סבלתי מהריח של הספריי ולא מהריח של הבייצים... אבל זה עובר תוך יומיים שלושה... וזה לא מכוער בכלל!!!! זה לוק מדליק דווקא ויחודי.. חבר שלי עשה את זה סתם בשביל היופי..

למעלה