אטופיק דרמטיטיס

anouska

New member
אטופיק דרמטיטיס

לאחד מבני משפחתי סובל מהמחלה היינו אצל רופא עור אצל הומופאת ונטרופת ורופא עור לפי הרפואה הסינית ידוע חוץ מלשלם הרבה כסף אין שינוי גירוד רוב היום יש לכם המלצה

0 אור 0

New member
ובכל אחת מהשיטות הוא התנסה כמו שצריך?

האם הוא היה בטיפול חד פעמי אצל כל אחד מהמטפלים או שניסה מספר טיפולים וניסה לקחת את הצמחים/שמנים/שינוי תזונתי שהומלץ לו? אטופיק דרמטיטיס לא תמיד קל לטיפול, אבל לכל אחת מהשיטות שהזכרת יש הצלחות בנושא. לפחות הקלה בגירוד בודאי היתה צריכה להיות.

anouska

New member
ביקרנו הרבה פעמים אצל כל אחד מהם

ושום דבר לא השתנה,בפעם אחרונה שהיינו אצל רופא סיני ידוע נתן גם צמחים אין לך מושג איזה יובש והוא מיחס לעונה , לחר חודש טיפול ועם דיקור סיני העור הגיב עם גירוד חד ויובש, אנחנו התיאשנו והפסקתנו את כל הטיפול האלטרנטיבי.

ינוקא1

New member
שלום.

כפי שלא כל הרופאים אותו דבר , כך גם לא כל הרופאים האלטרנטיביים אותו דבר. אני תמיד חוזר ואומר כאן "המטפל חשוב הרבה יותר מאשר השיטה". כמו שרופא אחד יכול לתת המלצה אחת ורופא אחר המלצה אחרת , גם ברפואה סינית יש הבדלים עצומים ביכולת של המטפלים להרגיש ולטפל. אני ממליץ גם על הילינג. (אגב , אם את מעונינת , אך יכולה לנסות "טיפול מרחוק" בקומונה שלי - בחתימה של ההודעה הזו יש קישור. זה לא עולה כסף , אבל על כל שבוע של טיפול יש לתת 20 ש"ח לצדקה לפי בחירתך. אם תכתבי לי שם שם ואת שם האם אוכל להעריך האם יש סיכוי בטיפול מרחוק ותוך כמה זמן. בהצלחה).

חשוב לאבחן אם המקור אלרגני או רגשי. זה ניתן

על ידי אבחון קיניסיולוגי, באופן מדוייק. יתכון שהטיפולים לא התמקדו בגורם אלה בסימפטום. אשמח לתת מידע נוסף באופן אישי.

למעלה