אטופיק דרמטיטיס

עלמנומת

New member
אטופיק דרמטיטיס

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש מישהו שטופל או עדיין מטופל במרפאה של דוד פרלה?? אני שוקלת להתחיל אבל המחיר נורא יקר ואני לא יודעת אם זה שווה את זה.. הבנתי שהטיפול יכול להמשך כמה חודשים ואף יותר מכך והמחיר היקר לא כולל את התרופות שצריך לקנות..

אדומה2

New member
לא מטופלת- בעבר או בהווה

אבל אני יודעת שהוא רציני מאוד ויש לו הצלחות. הוא גם הוציא השנה ספר בתחום, אם תרצי לקרוא סקירה, תוכלי לעשות זאת בלחיצה כאן. בכל מקרה, טיפול לוקח זמן, המוצרים שהוא ממליץ עליהם הם טובים, ואני חושבת ששווה לנסות.

עלמנומת

New member
אני יודעת..

ראיתי את האתר ואת הספר שהבנתי שהוא טוב, אני פשוט רוצה לשמוע על החוויה לאו דוקא ממי שמשווק אותה...

אדומה2

New member
תלוי מי ההומויאופת כנראה...

סליחה שאני ככה מתפרצת לדלת הפתוחה הזו, אבל כשאנחנו היינו בטיפול עם שחר, הבן שלי, יצא שהרבה מאוד כסף זרם להום גליל על הרמדיס. פעם צריך את זה, ואחרי יומיים את ההוא, ואחרי שבוע את רמדי צביקה. וכמובן שהתוקף הוא בין חודש לחודשיים. אז אולי ככה זה עם ילדים, אבל גם פגישה עם הרבה מאוד הומיאופתים שאני שמעתי עליהם כרוכה בתשלום לא זול בכלל, ממש כמו חלק מהמטפלים ברפואה סינית וממש כמו עם חלק מהרופאים המומחים המערביים. אבל- שווה לבדוק מה קורה במסגרת ביטוח פרטי- אם יש לך כזה. לפעמים מקבלים החזרים.

עלמנומת

New member
זהו .. שאצל ד"ר פרלה זה לא מוכר

לפחות עדיין, ע"י המרפאות ואין החזר...

אדומה2

New member
לדעתי...

דודי עובד במסגרת תל השומר. שווה לבדוק אם הטיפולים דרך תל השומר יעלו פחות. בנוסף, קופות החולים לא מכסות מין הסתם, אבל ביטוח בריאות פרטי כיום כולל גם טיפולי רפואה משלימה. לדעתי מה שצריך זה הפניה מרופא משפחה ולהעביר לביטוח.

למעלה