אטופיק דרמטיטיס

אטופיק דרמטיטיס

שלום, רציתי לדעת האם יש "דרכים אלטרנטיביות" לטיפול באטופיק דרמטיטיס, אני סובלת מאד מהגירודים- בזרועות (בעיקר בחיבורים), מסביב לצוואר וכתוצאה מכך אני מתעוררת בלילות, זה הגיע לרמה שיש לי פצעונים קטנים ונקודות חן מתנפחות... איך אפשר לטפל בצרעת הזאת? בתקופה האחרונה השתמשתי במשחות עם סטרואידים וזה עזר, אבל חזר כלעומת שבא, התחלתי למרוח אטופיקלייר. יש לי את הצרה הזאת כמעט שנתיים, אבל רק לאחרונה (בחצי שנה האחרונה ) כשהמצב החמיר וכשהגירוד התפשט לכל הגוף כמעט הרופא איבחן את המחלה. (בנוסף אני אלרגית לקרדית אבק ולחרקים)

בטח שיש!

אני מכיר טוב את הנטורופתיה, שיכולה להציע תזונה, תוספים וצמחי מרפא- בשילוב עם פרחי באך, דמיון מודרך ועוד, ואני מניח שמיד יעלו גם המלצות על רפואה סינית, הומאופתיה, ושיטות מצויינות אחרות. פשוט לבחור את השיטה המועדפת, וליצור קשר עם מטפל. הטיפול עשוי להיות ארוך יותר מהמשחות הסטרואידליות, אבל בטוח שיהיה יותר מעמיק, ולא סימפטומטי... בהצלחה!

../images/Emo13.gifיש...

ולמיטב ידיעתי "רק" הרפואה המשלימה יכולה לפתור את הבעיה. הרפואה המערבית כפי שראית על בשרך יודעת להרגיע את הסימפטומים לתקופת מריחת המשחה ואח"כ הם מתפרצים שוב ולעיתים בצורה קשה יותר ובמקום קשה יותר. את ההסבר מהכיוון ההומאופתי תוכלי למצוא במאמר הבא - הסתכלות הומאופתית על בעיות עור. ופה- דוגמא של טיפול הומאופתי בילד עם אטופיק דרמטיטיס מקוה שזה ירחיב לך את ההסתכלות וההבנה בנושא כל טוב וחג שמח עירית

למעלה