אטופיק דרמטיטיס - מי יכול לתת קצת מידע?

לבן שלי היה את זה

יחד עם אסתמה. שניהם עברו ונרפאו לחלוטין בזכות טיפול הומאופתי
. הטיפולים הקונבנציונלים עזרו לטפל באופן נקודתי בהתקף, אבל לא ריפאו את המחלה, כל פעם זה חזר.

washi tashi

New member
גם אנחנו במאותגרי האטופיק

התפוחון עם אטופיק מגיל 3 חודשים. כאן קוראים לזה אקזמה, והרופאה אף טוענת שזה יעבור לו עד גיל 3. זה תורשתי ברוב המקרים (לאבא שלי יש, ולא, זה לא עבר לו בגיל 3!).

אנחנו עושים לו אמבטיה פעם ביומיים, ומקפידים למרוח לו קרם על בסיס שיבולת שועל 3-4 פעמים ביום על כל הגוף, וגם מיקס של משחה שומנית (אקוופור) עם קורטיזון 1% פעם ביומיים אחרי המקלחת. לצערי, באזור המפרקים המצב קשה נורא אז אנחנו מורחים לו משחת אלוקום (סטרואידים
) פעם ביום וזה עוזר. ברגע שמפסיקים למרוח לו זה חוזר אחרי יומיים.

בקיצור, חיים עם זה.

hag70

New member
כמו כל דבר טוב ששיך לעור - לאף אחד אין ממש

מושג מה גורם לזה ומה משפר את המצב.
שימי לב שכל אחד אמר משהו אחר, וצדק ב100% לגבי המקרה הפרטי שלו.
חוץ מלנסות את כל הרעיונות שהציעו לך ולראות מה מתאים לכם, לא חושב שיש יותר מה לעשות.
וכיוון שהרפואה הקונבנציונלית יודעת רק לטפל בסימפטומים ולא בבעיה עצמה
מה שבהחלט יכול לגרום להחמרה אם למשל לא מוצאים את הדרך שמתאימה לכם להקל על המצב
בהחלט הייתי ממליץ ללכת לטיפול אלטנטיבי.

לבבית78

New member
לפני הסקת המסקנות

של כל מיני מחלות למינהן - רק שתדעי שברוב המקרים זה עובר!!! אני לגמרי מסכימה עם אי נתינת הסטרואידים (לרופאים יש נטייה לדחוף כל מה שלא בריא: סטרואידים, אנטיביוטיקה - רק כדי שיעבור! וכמו שהרופא ילדים שלנו אמר לבעלי - היום הנשים הן הרופאות אני רק ממליץ....חחחחחח)
בכל מקרה תדאגי שהעור לא יהיה יבש אפשר לעשות אמבטיה עם שמן במקום עם סבון, חשוב אח"כ גם למרוח משחה טבעית אני השתמשתי בסקין סייבר של מורז והשיפור היה מיידי. תדעי שהרבה סובלים מכך (כנראה בגלל מזג האויר המשוגע שיש לנו כאן) וטיפול נכון יכול בהחלט להועיל.

למעלה