אטומיקסיטין

zivadina

New member
אטומוקסטין = סטרטרה

את מוזמנת לחפש בקישורי "טיפול תרופתי". אולי תספרי למה את מתעניינת בתרופה הזאת?

יעל י

New member
התרופה הזו...

הומלצה לחברה שלי שבנה מטופל ע"י SR היא קבעה תור לרופא המטפל ואני חשבתי שאולי באמת יש משהו אחר חוצמ... בכל אופן עד כמה היא באמת דומה לריטלין ומומלצת?

zivadina

New member
סטרטרה

בדרך כלל ממליצים על סטרטרה לאדם שמגיב לא טוב לחומר של הריטלין, בלי קשר לסוגי הריטלין השונים. ניתן לבחון את תגובתו לחומר המקורי על ידי צפייה בתגובה ל"ריטלין רגיל", זה שמגיע ב-10 מ"ג ומשפיע רק ל-4 שעות. הסטרטרה היא תרופה שמשפיעה ל-24 שעות, וצריך לתת אותה פעם או פעמיים ביום, כל יום בעקביות. שיפור רואים רק אחרי כ-3 שבועות או יותר. המיוחד בסטרטרה שהיא איננה תרופה ממריצה כמו שאר התרופות המקובלות להפרעת קשב וריכוז, ולכן איננה נכללת בפקודת הסמים. הסטרטרה היא אחת התרופות היקרות לטיפול ב-ADHD, היות שאיננה מסובסדת, והורה שלא הצליח לסדר לילדו השתתפות במחקר של הסטרטרה, צריך לשלם עליה כ-1000 ש"ח בחודש.

עינת12

New member
לגבי המחיר, לגבי הייבוא:

אם לוקחים רק כדור אחד ביום זה בסביבות ה-700 ש"ח לחודש. למי שלא השתתף במחקר של ד"ר שגיא (וזה הרוב): על הרופא/ה למלא טופס 29ג'.

יעל י

New member
תודה נראה לי שמוותרת

ילד בן 9 לא צריך להיות מרוכז כ"כ הרבה נראה לי שנקבע תור לפסיכיאטר ונבדוק שוב את נושא המינון

zivadina

New member
זה לא רק בשביל ריכוז

את התרופות ארוכות הטווח נותנים בעיקר בגלל בעיות בויסות ההתנהגות.

תשלום

כנראה שהתמזל מזלי ולי לא עולה כלום כי אנחנו נכנסנו למערכת ניסוי עוד כשהיה בהתחלה וכך לא עולה לנו כלום , מנפקים לנו את התרופה הזו מבית החולים.

למעלה