אח........

אמבר 13

New member
אח........

איזה פרק מקסים היה היום, אני כול מתרגשת.......האמת אני אתגעגע לדני....ואתם?

AngeL WomaN

New member
דווקא היום..בפרק האחרון..אני הפכתי

למעריצה של דני..דווקא בפרק האחרון! דני כל הזמן הזה הייתה יפה..נחמדה, רגישה ואוהבת..איך לא שמתי לב?! דווקא בפרק האחרון שלה נכון לרגע זה הפכתי למעריצה אוהבת...

faith2

New member
אחחח...

תמיד אמרתי שאין כמו דני! איזה באסה!!!.....אוף!! היא תחזור עונה חמישית נכון?

faith2

New member
אה !!

הפרק היה ממש ממש יפה!! אבל משהו ענקי הרס אותו! איפה הייתה אבוני!!!....אוףף!!!!!!

1 Egel

New member
דני../images/Emo107.gif ואת אמבר ../images/Emo23.gifים

אני הכי אוהבת את פרייד ואמבר. דני כלבה ומגעילה וגם סלין. סשה היה כזה מתוק וכזה חבל שהוא עזב. ג´ק כזה מתוק ואלי כזאת מגעילה כי היא בגדה בו עם לוק. אבוני גם טובה. ברי מלוקק אבל אמבר גאונה. פרייד וג´ק פשוט הכי חמודים מכולם! בעונה החמישית דני ממש לא אמורה לחזור. אמורים לבוא כאלה אנשים במטוסים ואמבר אמורה ללדת. ביי Egel
.

אמבר 13

New member
טעות טעות טעות טעות טעות טעות טעות

בעונה 4 מגיעים מטוסים ואמבר יולדת....אבל פה אומרים שבעונה 5 דני תחזור...ובאמת יש הרבה אחוזים שכך יהיה...

גם אני....

פעם שנאתי אותה, אבל עכשיו התחלתי להבין עד כמה אני לא שונאת אותה, והיא לא כזאת מגעילה....

MaLL RaT

New member
וכולם ביחד... כיפאק לדני!!!!

מאז שדני "נדחפה" לשבט, אחרי שאמבר יקירתנו מתה, לא סבלנו אותה!! וכל התוכניות שלה היו נראות כאילו היא סתם עושה הצגה אחת גדולה.. אבל היום היא הוכיחה את עצמה, ועוד איך!!!!!!! למרות שהיא נכנעה לנבחרים (בטח שמעה את הלחישות של בריי
) אנחנו סולחים לה ומצטערים על זה שלא סבלנו אותך.. אבל עדיין - אף אחד לא מושלם!! וכולם ביחד.. כיפאק לדני!!!!!!!!
*היייייי* נ.ב איך מדגישים בכחול??

AngeL WomaN

New member
דני אנחנו ../images/Emo23.gifים אותך! ותשובה לנ.ב.

עושים (תחילת הדגשה) כאילו ללחוץ על הסימן לא להקליד! ואז שני רווחים ולכתוב טקסט קצר..הולכים למחרוזת מתוכן ההודעה ב-1 רושמים שני רווחים ואת הטקסט וב-2 עושים שני רווחים..ב-3 ובקישורים לא נוגעים!!

MaLL RaT

New member
ניסיון להדגיש בכחול

ניסיון אם לא הצלחתי, אז שמישהו יסביר לי שוב!!!

a_girl

New member
נראה לי שאני היחידה כאן אבל...

אני עדיין לא סובלת את דני.... אני פשוט בריאמבריסטית מושבעת ולא סובלת אותה (גם את סשה לא סבלתי... אבל הוא היה די חמוד... אבל למרות זאת לא סבלתי אותו כי הוא היה עם אמבר...) בקיצור.... אני לא סובלת אותה ואת הקול המעצבן שלה.... עדיין... למרות שהיא הייתה ממש אצילית היום אני עדיין לא סובלת אותה....

הכלות

New member
את ממש צודקת!!!

מה זה??? מה הולך פה???? ככה אתם בוגדים באמבר יקירתינו?? איזה כפיות טובה! אם אמבר לא היתה שום דבר לא היה קורה, לא היה שבט! אז אין כזה דבר שאם אוהבים את אמבר אוהבים גם את דני זה ניגוד אינטרסים מוחלט!! או את אמבר או את דני ואין ספק שאמבר היא הדבר האמיתי. דני היא חיקוי עלוב ביותר לאמבר ואין שום סיכוי בעולם שדני תיהיה ראויה להחליף את אמבר לא עם בריי ולא בתור המנהיגה של השבט. אז בבקשה אל תתחילו ללחמט לי שאתם אוהבים את דני שניה לפני שהיא עוזבת. אז אם תשאלו אותנו ברוך שפטרנו...

MaLL RaT

New member
דני היא דמות בפני עצמה!!

וזאת ממש לא אשמתה של דני שהיא לא דומה לאמבר!! דני היא דמות בפני עצמה, אולי יש לה תפקיד דומה כמו שהיה לאמבר ואולי אם אמבר הייתה זה לא היה קורה, ואולי דני לא הכי חכמה שיש.. אבל אתמול גילינו שבעצם היו כוונות טובות, וזה מה שהכי חשוב!! וכמו שאמרתי - אף אחד לא מושלם!!!!! וזה כולל את אמבר... ואגב, אתם יודעים שאנחנו אמורים לשנוא אותה בגלל שהיא נכנעה לנבחרים? אבל אנחנו סולחים לה, נכון?? לפחות אני! כי היא הוכיחה שהיא באמת התכוונה לכל "בלבולי המוח" שלה (יעני היא לא מיהרה להיכנע לנבחרים, היא נכנעה רק כדי שהיא תוכל להמשיך בתוכניות [הטובות] שלה!!)!!!!!

אמבר 13

New member
חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו

אמבר היא הכי הכי....שאני אשכח אותה...אתם יודעים איך אני מחכה לפרק שבו היא כבר תחזור????!!!!

לא בוגדים באמבר

זה ברור שאמבר ובריי הם שילוב יותר טוב מדני ובריי, והם צריכים להיות ביחד. אמבר ובריי הם הזוג. אני לא רוצה את דני עם בריי, אבל לא מגיע לה למות.

NeMy

New member
דווקא הקול שלה לא מעצבן אותי

אבל האף שלה כן. פיגי. וגם השיער. ובכלל העובדה שהיא עם בריי. איך אפשר לקרוא לי? אני לא בראמבריסטית, כי אין לי רגשות מיוחדים כלפי אמבא או בריי. ג´בוניסטית? סביר יותר (אובססיה למריל), אבל אין לי מושג עליהם. אז מה אני?

THEchosen1

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל...

אותי אי אפשר לקנות רק מפרק אחד שדני הייתה נחמדה !! מה זה פרק אחד לעומת כל העונה שהיא עיצבנה אותי ?? וחוץ מזה אני אהבתי את הקטע של "NOOOOOOOOOO " .... אז לפני כל ההישפכות הריגשית הזאת להצביע לדני , צריך לזכור מה היא עשתה! את כל הנידנודים שלה לבריי את הניסיון להשתלט על השבט...אז בואו לא נמהר לשכוח.... ואמבר בקשר לשאלה שלך ... אני לא יתגעגע לדני , אמבר תמיד מקום ראשון אצלי !!

AngeL WomaN

New member
אנחנו רק בני אדם! מחפפים מפה לשם!

פרק אחד...בשביל פרק אחד שאנחנו חולים עליה צריך להתלונן? זה דבר חד פעמי..אז לחיות את הרגע בבקשה!!

למעלה