אח שלי כתב מייל לICP,

Wine and Roses

New member
אח שלי כתב מייל לICP,

הוא ביקש שהם ישמימו את הפסקול של הסדרה באתר שלהם מה מיוחד? שזה השיר המלא (עוד איזה 20 שניות שלא היו בגיא פינס (השיר שהיה בסוף גיא פינס מפסיק באמצע) וזה גם האיכות הכי טובה כי זה מקבצים במחשבים שלהם בקיצור תקוו שהם יסכימו והנה התשובה שלהם:

LAE

New member
אני לא מאמינה

עזבתי את הטלויזיה ממש לקראת סוף הפרק האחרון הערב. מה מסתבר - הראו את הקליפ מערוץ 3 ואני פיספסתי אותו!!! אני ממש מקווה שהוא יהיה שוב!!! מוסר השכל: לא עוזבים את הטלויזיה עד שמתחילה התכנית הבאה (אחרי לחיי האהבה)!

וואי חבל...

אני ראיתי את הקליפ (מודה באשמה... גם הקלטתי...) והוסיפו לו איזה דקה בערך שלא הייתה בגיא פינס, אבל בטח ישדרו את זה שוב.....

casperit

New member
גם אני לא ראיתי...

לא נורא, בטח כמו הקליפ של השיר ישימו אותו מדי פעם... יעל

לפי ראש אחד הקליפ משודר

15 פעמים בשבוע! יש תקווה!!! - חותמת? למה חותמת? אבל אתם לא מבינים....שכחתי את... סיסמה... ו...גרררר.... טוב אז נצטרך לחתום כל פעם מחדש, הנה - חתמתי ! -

חישוב מהיר בערך פעמים ביום

ואחד ספייר לשבתות וחגים - חותמת? למה חותמת? אבל אתם לא מבינים....שכחתי את... סיסמה... ו...גרררר.... טוב אז נצטרך לחתום כל פעם מחדש, הנה - חתמתי ! -

casperit

New member
לאאאאאא השיר פתיחה לא בביצוע

של השחקנים, הרגיל חוץ מזה שהם טעו כי: יש ימים בשבוע שבהם יש שני פרקים שבכל אחד מופיע השיר פעמים (בהתחלה ובסוף) 5*2*2 שזה 20 ועוד 5 פרקים ביום שישי שבכל אחד יש פעמים תשיר זה 10 אז 30 פעמים... יעל

a d i d a s

New member
הקליפ המלא

ביומיים האחרונים שמתי לב שהקליפ המלא (שבסוף כל אחד מצולם יותר מקרוב ויהודה ודניאלה שרים כזה סיומת) יש נראה לי כל יום או בחמש וחצי או בשש וחצי.. לא זוכרת בדיוק אבל ככה זה היה ביומיים האחרונים עדי

LAE

New member
ממחר אני בכוננות

לפי מה שאתם אומרים פה, יש סיכוי טוב שהקליפ ישודר שוב מחר או מחרתיים משעות אחה"צ עד הערב. בכל מקרה, ממחר אני דבוקה למסך מ 4 עד יצפאן. אני מקווה שזה ישתלם ושיהיה קליפ. הוידאו מוכן.

למעלה