אח שלי הביא לי FIREWIRE

Nitzanyo

New member
אח שלי הביא לי FIREWIRE

איזה כיף היה לו בבית פיירוייר והוא לא היה צריך אותו (הוא עכשיו היה בניו מקסיקו והו5א קנה שם עוד אחד כי הוא לא היה בטוח שיש לו בבית ושם זה עלה לו 13 דולר) אז הוא הביא לי אותו עכשיו אני יוכל להטעין את ה P.D שלי מהמחשב טוב הוא עוד לא הגיע אבל כשהוא יגיע אני יוכל להטעין אותו מהמחשב(שזה יתרון ענק) עכשיו אני חושב גם לקנות iSkin כדי שלא יהיה לי שריטות על הP.D שלים טוב זהו מה דעתכם בכלל על הFIREWIRE (דרך אגב יש לי IEEE1394 זה מתאין לiPod?

Nitzanyo

New member
עוד משהו

אם אני לא רוצה iSkin אבל אני רוצה איזה משהו כדי שלא יהיה לי שריטות אמא שלי יכולה לתפור לי איזה משהו? כאילו אני לא רוצה לקנות אני רוצה להכין אפשרי? ואם כן אז תגידו איך

weird dust

New member
תשובות

הIEEE1394 זה שם בתקן המיקצועי פיירוויר זה מעיין כינוי כל פייר וויר יקרא ככה, זה לא דגם מיוחד או משהו. (ובקשר ליו אס בי והמיני דיסק, מיני דיסק זה פשוט חרא USB הוא לא הבעיה) ניתן להכין בבית משהו אבל תדאג שיהיה מוחר מספיק אמין ולא חומר קשה מידי שלא ישרט בטעות (איזה חומר נחשב קשה? אין לי מושג לא בדקתי את האי פוד של חבר מחוץ לקייס)

AboveBeyond

New member
תקשיב

נראה לישרק בדור 4 אפשר להטעין דרך הפיירוייר... ודרך אגב הכרטיס מצוין מעביר במהירות גבוהה ואיכותית ויש לי כמו שלך ... אין בעיות כמו ביו אס בי שעשה לי עם המיני דיסק

למעלה