אח שלי גיבור

KarinDi

New member
אח שלי גיבור

אחי היקר חוגג יומולדת 28 בעוד כמה ימים. למרות ניסיוני הרב במתנות מקוריות...אני פשוט נטולת רעיונות לחלוטין. הוא מתחתן השנה, גר עם חברה שלו. עובד כרואה חשבון ושותף בפאב תל-אביבי. מאוד אוהב פאבים, מסעדות טובות, מכוניות, חו"ל - בקיצור חיים טובים... סדנאות לא באות בחשבון (הוא לחוץ בזמן) בשנים האחרונות קניתי לו המון מתנות שקשורות לחורף, אז גם זה ירד מהפרק... התקציב לא ממש מוגבל, אבל אני מחפשת משהו יותר אישי ופחות יקר או מנקר עיניים...

Einav B

New member
אולי תזמיני לו שף פרטי הביתה?

עשינו את זה פעם לאחותי והיה נפלא!

KarinDi

New member
האמת שחשבנו על זה...

אבל נראה לי שאני מעדיפה יותר "מתנה" מאשר חגיגה, משהו שנשאר לאורך יותר זמן (הוא מארגן לעצמו מסיבה, ובטח נעשה גם ארוחה משפחתית גדולה...) נראה לי שאני אשתמש ברעיון הזה ליום הנישואין הקרוב של הורי (אשמח להמלצות במסרים!) תודה רבה

ש ר י ת 7

New member
מנסה גם

הוא אוהב אוכל טוב, הוא גם מבשל? אם כן - אולי סינר וכובע שף, על הסניר תכתבי הקדשה אישית, או תדפיסי תמונה.
רואה חשבון? אולי משהו לשולחן - משחק הרכבה מעץ, משחק הגיון ממתכת וכ"ו - אפשר לחרוט למטה משהו אישי
אולי ערכה של משחקי קזינו עם כוסות לשוטים תואמות לאכוהול שיוכל להוציא בכל פעם שיזמין חברים? אפשר לצרף לזה בקבוק אלכוהול שתחליפי לו את התווית בתווית שתכיני בעצמך בפוטו שופ ותדפיסי על נייר מדבקה שנדבק ישר לבקבוק (או נייר רגיל, ואז תיעזרי בדבק)
הוא אוהב את החיים הטובים אבל לחוץ בזמן, אז אולי ערכת ספא ביתית, או שובר להזמנה של מסז' הבייתה לו ולחברה שלו (יכולה להמליץ לך על כאלו שמגיעים גם בשעות לא שגרתיות עד הבית) מקווה שעזרתי

KarinDi

New member
../images/Emo24.gifרעיונות מעולים

אני אתייעץ עם חברה שלו (ארוסתו) ונבחר. משהו קטן לגבי הסינר- חברות שלי עשו לי ליומולדת קופסת מתכונים מקסימה (הן אספו מתכונים מכל המשפוחה והחברים) וקנו לי סינר עם תמונה של ג'ירפה, שזו החיה האהובה עליי....זה אכן רעיון מעולה, שימושי ומשמח

למעלה