אח, קשה קשה

Darkmatter

New member
אח, קשה קשה

הבת של אישתו של אבא שלי נוראית. היא אנטי חברתית בעליל. היא הציקה כל היום לאח שלה הקטן וזה שובר לי את הלב. אני לא אומרת לה כלום כי אחרת זה גורם לריבים מטורפים. בפעם האחרונה הלכתי איתה מכות פיזית. זהו, אז לא יכולתי יותר לראות שהיא מתעללת בו. הוא התחיל ללכת מהבית אז שיכנעתי אותו לחזור ועכשיו אני נעולה איתו בתוך החדר (הוא רואה טלוויזיה) כדי שהיא לא תוכל יותר להציק לו. כשבאתי להיכנס לחדר היא אמרה לי "הנה הבחורה חסרת השכל באה לעזרתך". ושתקתי. קשה, במיוחד לי קשה לשתוק, כי רמת הכעס שלי נוראית, אבל אני משתדלת מאוד. זה בלתי נסבל. יהיה פה כאוס מוחלט השבת בגללה. יש רעיונות?

Darkmatter

New member
בעעעע

היא דופקת על הדלת כבר מלא זמן וטורקת דלתות... "להישאר רגועה, לשלוט בעצמי, להתעלם".. חחח אני מנסה לשמור על קור רוח... די שתפסיק כבר עם זה!!!!!! עכשיו היא צורחת בחוץ... נמאס!!!!!!

אשבל1

New member
היי שוב חמודה, היא מנסה לערער את שלוותך,

תנסי למצוא פתרון דרך אחד ההורים שם בבית, ותשארי רגועה, לטובתך.

אשבל1

New member
וואוו, אני כל כך מעריכה אותך...

אני מתארת לי כמה קשה היה לשתוק, זו לא פעם ראשונה שאת מספרת כמה קשה לך עם הבחורה הזאת, אבל אני באמת מאמינה שפעלת נכון, למען הילד הקטן, יש באמת מקרים שאנשים לא שווים תגובה. אני שמחה בשביל הילד שיש לו אותך, איך אמו מגיבה לכל העניין ולהתנהגות של הבת שלה?

Darkmatter

New member
...

אני עכשיו קרובה ללצעוק עליה כי היא עדיין דופקת ממש חזק על הדלת. והיא אומרת לילד שאסור לו להיות נעול איתי בחדר לפי ההלכה (הם הרי דתיים מאוד). היא כאילו צדיקה ממש... היא מיואשת. רוב הזמן היא לא מגיבה. והיום היא צרחה עליה שהיא לא תתן לה להרוס את הילד ושתעוף מהבית ודברים כאלו. וגם קצת ניערה אותה כדי שתפסיק.

אורית1980

New member
../images/Emo41.gifיווווווווווווווווווווו

ת'אמת אני הייתי משתגעת עליה מזמן כל הכבוד לך על הסבלנות מה אני אגיד לך נפנפי את הטיפשה תמשיכי בשלך וכל הכבוד שאת מגינה עליו בת כמה היא בכלל??????

Darkmatter

New member
אממ תודה...

היא רק בת 14, 15. ואשתו של אבא שלי הסיעה אותה לסבתא שלה. תודה לאל שהיא לא תהיה פה השבת. כואב לי הראש. לפני שהיא הלכה היא שיכנעה את הילד לפתוח לה את הדלת והיא לקחה לי את המפתח והתחילה לצחוק ולרדת עלי. ורק התעלמתי ממנה ודיברתי עם אשתו של אבא שלי. אני די גאה בעצמי שהצלחתי לשתוק למרות שעכשיו אני מרגישה את כל העצבים בתוכי ואני לא יודעת מה לעשות וכואב לי הראש. וואי, כל הבית הרוס. הכל על הריצפה, דברים שבורים, מזלג ליד השירותים חחח אני לא יודעת מה יהיה איתה, לפחות אם היא היתה מסכימה לקבל עזרה או טיפול, או לפחות מתחרטת על מה שהיא עושה. אבל כלום. שום דבר לא מזיז לה... אני מקווה שיהיה טוב... לי באופן אישי, בלי קשר אליה, קשה מאוד... אבל אני לא מוותרת. שבת שלום לכולכן ותודה על ההקשבה. :)

A GIFT OF LOVE

New member
דארקוש

אני מאוד מאוד מעריכה אותך, צריך המון גבורה בשביל לשתוק בכאלה מצבים. אישית הילדה הזאת נגעה לליבי, היא בסך הכל בגילי.. משהו ודאי מציק לה... אני חושבת שכדאי שתמשיכי לשתוק, לכי תדעי, אולי בסוף תהיה זאת את שתצליח לעזור לה ולהוציא אותה מהמצב העגום בו היא נמצאת?! אגב אביה בין החיים? אה.. שכחתי.. כיף לראות אותך כאן, מקווה שטוב לך.. שבת מקסימה שתהיה!

תגידי, ...

יכול להיות שזה איזה סוג של תיקון? הקטנטונת הזו כאילו עושה לך איזה שיקוף, לא? כל כך מוזר ללשמוע איך מי שמשתוללת זו היא, ובתפקיד הבוגרת הרגועה - זו את. אני מניחה שנתת את דעתך על כך. בכל מקרה, כל הכבוד לך על הסבלנות הרבה! את משהו.

למעלה