אח.. צבים צבים...

BabaGee

New member
קוואבאנגה !!!

אתמול בלילה נסענו לחוף בצת (ליד אכזיב) לחזות בבקיעת צבי ים. על חוף הים יש מתחם קטן מגודר שבו מרוכזים קיני צבים שאנשי הרשות אספו לאחר ההטלה כדי למנוע הרס של הקינים וכך להגדיל את סיכויי הבקיעה ואת אוכלוסיית צבי הים. התמונות באיכות גרועה כיוון שהם נמשכו מתוך סרט וידאו שצילמתי בחשיכה מוחלטת עם איזה גאדג'ט נחמד במצלמת וידאו שלי שמאפשר צילום בחושך מוחלט והן נראות כמו דיווח של רון בן-ישי מגבול עיראק-אפגניסטן
אני מקווה בהמשך להעביר את הסרט לקובץ וידאו לשרשר קישור להורדה שלו כאן (זה תלוי בעצלנות שלי ובטובות ההנאה שתציעו לי
) מקווה שתהנו מהם כמו שאנחנו נהנינו מהמרק צבים שהכנו לנו כדי להתחמם ברוח הקרה של הים באמצע הלילה

BabaGee

New member
-01-

הגשש שנשלח לוודא שהשטח נקי לפני שכל הקן בקע

BabaGee

New member
-03-

הוא עוד קטן אז הוא לא יודע שזה סנפירים ולא כנפיים

BabaGee

New member
-05-

כאן הוא עושה קולות של ספיטפייר כדי להגביר את האפקט

BabaGee

New member
-06-

כאן זו כבר בקיעה של 22 צבונים נוספים שיצאו חצי שעה אחרי החלוץ (אם אני זוכר נכון) ונאספו לתוך דלי כדי לשחרר אותם יותר קרוב למים.

BabaGee

New member
-09-

אנחנו מתלהבים ומשחררי אחד בעצמנו (עם אישור כמובן)

BabaGee

New member
-15- ואחרונה

עוד אחד שבא לכיוון שלנו כי "לא יכלו לשים שלט קטן, ים"

GUYLI9

New member
חמודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתי את הקטע שהוא חושב שהוא מטוס!
וגם את הביצה הסרוחה!

BabaGee

New member
הקטנטנים פשוט מדליקים face2face !!

אני שמח שאהבת את ההומור . נסענו לבצת כי נתקעתי עם סטוקים של בדיחות צבים והייתי חייב כמה תמונות לפני שהבדיחות יתקלקלו

שמעתי שהם נמשכים לאור....

גם אני הייתי שם ובאמת היה נחמד מאוד לראות את הקטנים האלו ואת העבודה שהרשות משקיעה בנושא. יש שם עוד מספר קינים שלא בקעו עדיין ואני מציע לכל מי שיכול לנסוע ולראות את הקטנים משוחררים אל הים. מאוחר יותר הדר תיכנס ותיתן פרטים נוספים גם על הצבים וגם את מספר הטלפון של הרשות בו ניתן לברר לגבי מועדי בקיעה.

למעלה