אח ו Tי כ נ ס י !

אח ו Tי כ נ ס י !

תקשרי... אליי... שאת.... מתעוררת..... ותעירי אותי... יא בבונה... צ`כית..... מתגעגעת... מלא מלא...... מלא...... המיטה ריקה כ``כ בלעדייך.. האזיקים.. חסרי טעם ללא ידייך.. חחחחחחחחחחחח חולה עלייך! ומחכה בובע שלי.... שיהיה לך לילה טוסט.... אוהבת... אחותך החרייה....

AFRICA

New member
סליחה שאני מתערב

אבל... דיי כבר עם האזיקים אני חושב שמיצינו את הקטע.... יוווו רוצה גם חיחי למי יש אזיקים????????........... למה אין מחר ג`חנון?

אפרי...חחחחחחחחח

מגיע לך ומגיע לך... לה לה לה מה זה היה עכשיו?!?!? מיצינו? ממש לא.. אנחנו רק התחלנו... אנחנו חושבות על עוד מקומות שנוכל להיקשר אליהם... אחותיייייייייייי `תגעגעתתתתתתת המוןןןןןןן כשהמיטה שלי תגיע... וואי וואי על המצעים שאני קונה.. חחחחחחחחחחחחח ואז שתינו עם הבייבי דול סטן... לא מושלם??? ועוד יש לי ברזלים למעלה על המיטה... מי חולה עלייך חירייה מסריחה שלי??!?!?

קספר

New member
( במבטא של רב ממאה שערים ) ;-)

בנות ובני ישראייל ... מה הדיבוריים הללו ... ??? צורס צורס מיינה קופ ... אבינו שבשמיים ... אוי גוועלד ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)

AFRICA

New member
תגידו בנות...

שאני יבין...שלא יהיו טעויות כן? איזה צבע יש לכן בראש?.... יווו מזל שלא באתי איתכן לחנות ההיא חיחי או ש...חבל שלא...

אתה חושב.ש.....

היית יכול להתחרות בגדלים שם...? חחחחחחחחחח אמא`לה.. אניעד עכשיו מזועזעת.... סרטה לאן לקחת אותי????

AFRICA

New member
אני בטוח ש...

טוב תראי... יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע מה זה איזו חנות זו? תשתפו אותי גם אני רוצה!!!! חחחחחחחחחחח חולה על סרטיקה וקופלת טורללת

AFRICA

New member
100 אחוז

אני מאמין במה שיש לי בלי האמונה הצאסק``א לא הייתה אוכלת אותה... זה מהגשש בכל זאת כן כן ידוע על מה מדובר חיחי יש מצב לתחרות...

AFRICA

New member
חחחההה ניצחתי

את רואה! זהו זה...אני אלוף האלופים! יאללה בואי לחנות נראה למי יותר שווה!! חחחח אני חולהההה עלייך יותר

למעלה