אח הודו הודו....

satyr82

New member
אח הודו הודו....

אחרי שיבה מצערת לארץ עקב הסתבכות מצערת גם כן בהודו הבנויה אני כולי געגועים! 5 חודשים לא הייתי אמור לראות את ארצנו והנה אני כאן אוכל שוב כאפות שגרה. איך יוצאים מזה? אני כלכך רוצה לחזור!!! דרך אגב הייתי בדיוק על התאריך חודש...! 19 כניסה ו 19 יציאה. דלהי דרמסלה רישיקש דלהי אגרה ג'ייפור....אני רוצה עוד! יוקם בית בדרמקוט ! ושתדעו לכם שעקב כל ההמלצות לבקר בפארק בברדפור, באמת פספסתי רכבת לפושקר וככה יכולתי להיות שם....ממש חוויה. אני ועוד 2 אמריקאים בני 60 לקחנו אופניים ומדריך לשעתיים וחיפשנו את הטייגר. אמנם לא מצאנו אותו אבל מצאנו את הקוברה. לאחד מהם גם סחבו את האופניים אז הרכבתי אותו כמה קילומטרים...אח...עד מתי? בג'ייפור העניינים קצת הסתבכו כשנשארתי לבד אז כורטס לי כרטיס ותוך שעה ידעתי שאני חוזר לארץ. לא הייתה דרך אחורה. כן כן..נפלתי קורבן לתרמית הודית! מישהו פה חייב לדעת על מה אני מדבר כי ראיתי פספורטים רשיונות נהיגה וכרטיסי אשראי של עוד אנשים מהארץ. תמונה להנאתכם.

satyr82

New member
איך אפשר רק אחת?

לכל מי שתהה מה באמת עושים הקופים מעל הגשר ברישיקש הנה תמונה קצת מטושטשת אך מובנת. צולמה מהמרפסת בחדר הגדול בקומת קרקע של מלון אשראם לקסמנג'ולה.

satyr82

New member
אחרונה להיום

מקומי "מתקלח" באמצע תחנת הרכבת בדלהי .צולמה מהרכבת דקה לפני הנסיעה. יש עוד הרבה....

nt2834

New member
רמאות

מי רימה אותך איך קוראים לו? זה חשוב תגיד לי אני מכירה כמה כאלה שמשווקים את העסק המסריח הזה שמפתים אותך לטוס כי תרוויח אלפי דולרים וכו

satyr82

New member
2 דברים לי אליך

דבר ראשון מה יעזור השם?איך תוכלי לעזור?דבר שני אני ממש לא מבין למה לעזעזל אני צריך לקרוא כתבה בדיוק על מה שקרה לי רק אחרי שזה קרה? למה יש באתר הזה רק חוות דעת חיוביות ולא מזהירים ממקרים כאלה מראש?

satyr82

New member
המשך

אני עדיין מת על הודו ואוהב את האנשים ומבין שאין מה לעשות גם הם צריכים להתפרנס ואני יודע שאני לא פחות אשם.אם יש לך רקע בנושא אודה לך אם תצרי איתי קשר. [email protected] . רבאק הזדיין טיול. למזלי הנזק כזה שאפשר לספוג.

nt2834

New member
רק לידיעתך !!!!!!!

אם היית טורח להיכנס כמו רוב המטיילים לאתר "למטייל" לפני הטיסה שלך ולהתעדכן בפרטים וסיפורים מפי אנשים שכבר טיילו בהודו לא פעם ולא פעמיים היית גם מגיע לכתבה שאני פרסמתי שם במדור אזהרות ובטיחות שמזהיר בדיוק מאותה רמאות ועכשיו אם אתה רוצה לתת לי פרטים ואני יכולה |לנסות לעזור האי מייל שלי הוא [email protected] ואם מדובר בהרבה כסף אתה יכול גם לנסות להשיב אותו אלייך הכל תלוי ברצון ובתושיה שלך כבר עזרתי למישהי שגנבו ממנה באותה דרך 7000 דולר

satyr82

New member
היי

לא הצלכתי לשלוח לך מייל. כתבתי לך מסר פרטי. תקראי אותו. שבת ש.

nt2834

New member
הי אלעד..

ולמה אתה מרגיש נחות.... בכל אופן אם אתה רוצה לשאול משו או עזרה עם משו אין בעיה רק שאל ואני יענה בי בינתיים

עמית22

New member
משתתף בצערך על ההסתבכות../images/Emo24.gif

בא לך לספר מה קרה למען דורות העתיד ידעו בדיוק ממה (וממי) להיזהר? אם תכתוב סיפור יפה אני מבטיח להפעיל על ברי לחץ פיזי (לא מתון בכלל) בכדי שיכניס את זה למאמרים.

יש עוד אחד מהמפורסמים

לא זוכר את שם המסעדה באגרה (אבל לפי השמועות לא עושים את זה לישראלים) הם שמים משהו באוכל ואז קוראים לרופא שנותן תרופות מאוד יקרות וברווח מתחלקים כולם (הטבח,הרופא,בעל החנות). ועדיין לא הזכרתי את הנוהג המפורסם של הודים ששטים בסירה לידך בגנגס ומתחילים לספר לך שיש אנשים עניים שאין להם כסף לקנות עצים על מנת לשרוף את גופת קרוביהם וזה מאוד קשה ובלה בלה בלה בסוף כמובן המטרה שלהם היא כסף ולאחד כזה האמנתי ונתתי לו 50 רופי והחוצפן הזה טען שזה קצת מידי פשוט ככה ללא בושה, כמובן שלא הופסתי לו אפילו רופי אחד אחרי שירדנו סיפרתי את הסיפור הזה לאחד מההודים והוא פשוט התגלגל מצחוק. מסתבר שלעניים הממשלה דואגת והם מקבלים עצים חינש לשריפה... תמיד ימצאו עוד ועוד טריקים כמו הסמים ששמים לך בבירה, או שהם מדריכי טיולים שיקחו לך את הכסף וסתם יבלבלו את השכל שגם זה קרה לי ולעוד כמה חברה שהייתי איתם בנפאל כאשר מישהו לקח מאיתנו כסף והלך שאל את בעל הקיוסק אם הקומרי תצא (שטויות שטויות אבל בסוף באמת ראיתי אותה וזה ממש אחד למיליון). אבל המקרים הכי נפוצים זה גניבת הכסף ולכן אני אומר לכולם לא להוריד בשום פנים ואופן את חוגרת הכסף גם לאלפית של שניה תרמילאי מוריד את זה לרגע שם ברכבת על המיטה מסובב את הראש מחזיר אותו אחרי שנייה וזה נעלם . בקשר למה שקרה לך אשמח אם תפרסם זאת על מנת שאשים זאת במאמרים למען כולם בתקווה לטיול ללא תקלות מסגו אילו ואחרות... יום טוב לכולם

יה אני בהלם

איזה פלאש בק עשית לי עכשיו עם הסיפור הזה אמאל'ה לפני איזה 5 שנים קרה לי כזה קטע בדיוק אבל דובר על סכום ממש ממש זעיר שלא הגיע אפילו ל1000$ וברגע האחרון ביטלתי את כל העניין איזה קטע לקרוא את זה עכשיו חיחיחיחיחי

למעלה