אח... איזה שבוע!

shellyland

New member
אח... איזה שבוע!

גם קרנבל, גם ניצחנו, גם בובה-פראית, גם שלג, גם יום נפלא בחיק אהובים בעין-כרם, גם ברית מילה של החברה כי טובה בעולם ומפגש עם חברי-ילדות שמזמן לא ראיתי, גם הלב מתעורר לחיים אחרי תרדמת חורף ארוכה וליקוק פצעים מאסיבי, גם אופטימיות בנושאי תעסוקה וגם, ואולי בעיקר, המון-המון חום וקירבה ואינטימיות ואהבה חברית הכי יפה שאפשר. וגם ניצחנו. כן. בהחלט. פברואר (אדר?) הוא לגמרי-לגמרי החודש שלי. לגמרי. שניצחנו, אמרתי כבר?

shellyland

New member
ואם הייתי אמא שלי, הייתי שואלת:

ומה עם העבודות שעוד לא הגשת? ואם הייתי מצליחה להשתיק את הקול של אמא שלי בתוך הראש שלי, אולי לא הייתי שואלת את עצמי אותה שאלה.

נו. דגים דגים. כאלה הם.

ברית מילה של החברה הכי טובה בעולם? פתאום באיזה גיל היא החליטה למול את עצמה? וממתי את בעד מילה נשית? (רדוד. אבל כל כך מתבקש) ולקול של אמא שלך תגידי, מהקול של אמא שלי, שתפסיק כבר והעיקר שהילדה מאושרת. נחת כבר לא נראה ממנה ממילא.

צימעס

New member
אוי. זה בכלל לא נכון

היה שבוע זוועתי. אתמול הבנתי למה, והכרזתי על חופשת מחלה לכל המשפחה. בעלי, שידע שהוא צריך להשאר בבית כי אנחנו חולים, מיד נעשה חולה. אז אני בריאה והם חולים, והעיקר שהוא בבית. בשבת בעקרון היינו אמורים לנסוע לירושלים, אבל חוקי חופשת המחלה המשפחתית אומרים שלא נוסעים כל כך רחוק. אז אנלוידעת.

צימעס

New member
אבל השלג האו שולי לגמרי

הייינו אמורים לנסוע ליומולדת של אחיינצ'יק (*) (*) לא של מנטה. שלנו.

shellyland

New member
סיום נפלא לשבוע נפלא:

הערב הייתי בהופעה של "האחים והאחיות" בת"א, ובאמת חשבתי שזאת הולכת להיות גולת הכותרת של היום, אלא שבדרך חזרה נפלנו במקרה על תחנת הרדיו 90FM, ששידרה שעה של מוזיקה ברזילאית מ-ע-ו-ל-ה ואיכותית ברמות כמותןלא שומעים הרבה בארץ. והנה עכשיו אני חוזרת הביתה ומגלה שז'וקה (
) קפץ לבקר בפורום שלי ממקום מושבו בברזיל, בשביל להגיד תודה על שירשור היומולדת שעשינו לו. לא יודעת מי עדכן אותו, אבל זה שימח אותי. איזה כיף לי.
ומחר הללויה לעולם. שוקי יקבל ריתוקי ואני אקבל חיבוקי.

Mנטה

New member
וכשתקבלי חיבוקי תזכרי

שיש אנשים ש(אולי) לא קופאים מקור ביער בגלל ההסבר שלך איך שמים שכבות. וגם יהיה חושך (כי תחילת חודש ואין ירח מלא). אבל מצד שני יהיה שמייח (אני מקווה). אוףףףף, כל כך חבל לי שלא אהיה אתכם מול המסך !... זה כמעט גורם לי לעזוב הכל ולנסוע עד לגבעה הצרפתית. מצד שני - יער ... (חיים קשים ואני כבר באיחור, מתי הקרנה חוזרת ?)

סורי. קיבלתי כזה חיבוקי

שלא יכולתי לחשוב באותו רגע על שום דבר אחר. תהרגי אותי אם אני מבינה מה יש לך לחפש ביער במזג-אויר הזה.

Mנטה

New member
הממ...

להרוג אותך לא, להודות לך על השכבות כן, כי ממש לא היה לי קר. ובכל אופן זה היה מפגש היער הכי טוב איי פעם, היה כל כך נפלא ! בין השאר גם בגלל מזג האויר

את שיטת השכבות למדתי מתישהו

בגן שולה או אסתר באופן מעשי. מאוחר יותר, בבי"ס יסודי, המורה לאה הסבירה לנו גם את ההלכות. המון שנים הופתעתי כל פעם מחדש שרק אנחנו מכירים אותה ושנניח, באילת, לא מלמדים את זה. בשיא הרצינות: חשוב נורא ללמד ילדים איך להתלבש נכון. זה א"ב של לדעת לדאוג לעצמם.

Mנטה

New member
כשהמורה מיקי (?) לימדה אותנו שיותר

נכון להתלבש בשכבות מאשר בדבר אחד חם, היא דיברה על 2 שכבות. מקסימום 3. לא היה צריך יותר מזה אף פעם.

צימעס

New member
לימדה? לימדו?

זה לא מספיק שאמא מלבישה ב 15 שכבות, כמו באמא-רוסיה? (יש איזו חוכמה שאני לא מכירה?)

למעלה