אח, איזה פרק

Ihavenonick

New member
אח, איזה פרק

אהבתי מאוד את מה שהלך שם. והכי אהבתי את ההצהרה בסוף הפרק: ספיישל של שעה וחצי ייייייאאאאאאאאאייייייייי *קופץ משמחה על המיטה*

bang2

New member
יש מצב ללינק

יש פול סרטים של naruto 200 ואני לא יודע על מה ללחות ומה באמת הפרק ה200 יש מצב אתה מביא לי לינק?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאיפה זה שאמר שהם נגמרים?

גם 201 יהיה פילר =/ אוחח שיחזרו כבר למנגה X_X

Ihavenonick

New member
בסוף הפרק יש שם הצהרה על ה-5.10

ואם אתה מתעצל על להעביר לסוף אז הנה תמונה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכן ראיתי את זה בפרק..

אני פשוט מבואס שעדיין צריך לחכות..

Ihavenonick

New member
גם אני, יותר מדי זמן למרות שהפרק

האחרון ממש טוב. סוף סוף עלילה מפותחת שלא נגמרת לאחר שתי שניות, ושלא לוקח לרעים עשרים שנה למות
כמו לאיש הזה עם הברקים. כמה פעמים הוא קם לתחיה כבר?????? לא נמאס לו?

AceMagician

New member
רבע-../images/Emo32.gif... פילרים - היש אור בקצה?

היש אור בקצה המנהרה הזו שקוראים לה "הפילרים-של-נארוטו"? בדקתי עכשיו את שמות הפרקים 203-205...
203 - Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… (1) 204 - Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… (2) 205 - Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers… (3)​
מה אתם אומרים? קאקאשי גאיידן? פוקימון נקסט ג'נריישן? כי אני כבר לא יודע איך להסתכל על הסדרה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנממ גיא הפרקים האלו הם

פרק ספיישל אחד של 90 דק' שישודר ב-5 לחודש... וככל הנראה הם הפרקים של קאקאשי גיידן =]

benedek22

New member
זה לא סוף הפירלרים *נבואת זעם*

אני לא מאמין שזה סוף הפילרים הספיישל הוא רק בגלל שהם עברו יום ושום דבר מעבר לזה זכרו את מילותי הפילרים לא יגמרו!!!!!!!!!!!!!!

השמלאני

New member
שיר....חכם וסקסי כרגיל

כמו שאמרתי....עד שאני לא רואה אתזה בעיניים....הפילרים לא נגמרו

Riku FanBoy

New member
גם לי זה נראה פתאומי מדי...

למה ספיישל של כל הפרקים של קאקאשי גיידן? הרי המאנגה לא התקדמה מספיק בשביל להצדיק חזרה למתכונת שלה מבחינת האנימה. לי נראה שיהיה הקאקאשי גיידן כי איימו עליהם בתביעות, או משהו. נראה לי יהיה קאקאשי גיידן ואז חזרה למתכונת משעממת של פילרים >_> אבל זאת רק התחושה שלי.

למעלה