אח אח לפיד.

שמלת תחרה1

Well-known member
בסופו של דבר, העסקה אינה יוצאת לפועל בעקבות דרישה חדשה של החרדים, שרצו שבמשך חודש שלם תימנע הקואליציה מהתבטאויות אנטי-חרדיות, עוד בטרם תיכנס העסקה לפועל. לפיד אינו הסכים לתנאי והשיחות נגמרו.

שמלת תחרה1

Well-known member
בסופו של דבר, העסקה אינה יוצאת לפועל בעקבות דרישה חדשה של החרדים, שרצו שבמשך חודש שלם תימנע הקואליציה מהתבטאויות אנטי-חרדיות, עוד בטרם תיכנס העסקה לפועל. לפיד אינו הסכים לתנאי והשיחות נגמרו.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם חרטוט :). לפיד ובנט לא לגמרי קלטו עם מי הם מדברים ואת העובדה שהוא ממש לא מייצג את המגזר החרדי ואפילו לא את נציגיו :). שוין. נקווה שלמדו לקח, אם כי אני די מסופק.

כך או אחרת, מה שמוצג כאן כ"דרישה חדשה" היא כמובן דרישה לגיטימית ומתבקשת. לא שייך ללכת על סולחה ושיתוף פעולה ואז להמשיך בהתבטאויות קיצוניות (ויש שיאמרו אנטישמיות) כלפי הצד השני.

אגב, ממילא לא היה לעניין סיכוי, גם אם הצד החרדי היה באמת מייצג ו/או מסכים. זאת מהטעם הפשוט שראש הממשלה לענייני כספים וכלכלה לא היה מסכים בשום תנאי להסדר כזה ובלעדיו, מה לעשות, אין להם ממשלה בכלל. והוא רק דוגמה אחת לבעיה. יהיו עוד מתנגדים להסדר כזה, בין השאר ממפלגתו של לפיד בעצמו. אמנם הוא בתור דיקטטור פוליטי יכול כמובן להשליט את רצונו שם, אבל בכל זאת.

מקסים 45

Well-known member
השמאל אינו יכול יום אחד לוותר על הכייף לדבר רע על החרדים.

קר לי בך

Well-known member
מה אנטי חרדי בלאפשר לכל חרדי לבחור באיזה טלפון סלולרי שירצה, "כשר" או לא.
כמו כל אזרח במדינת ישראל

קר לי בך

Well-known member
לזה הוא הסכים, לא יכל להתחייב שהקואלציה תמנע להתבטא נגד חרדים במשך חודש.
השאלה שלי נותרת בעינה
מה אנטי חרדי בלאפשר לכל חרדי לבחור באיזה טלפון סלולרי שירצה, "כשר" או לא.
כמו כל אזרח במדינת ישראל
איך מישהו, לא משנה מי הוא ולא משנה באיזה משרה הוא אוחז, יכול להתחייב למשהו לא מוגדר? מה הקריטריונים?
מוזכר שם חופש בחירה לחרדים לבחור כל סלולרי שיחפצו בו, זה אנטי חרדי? זה פרו חרדי? זה לא אנטי ולא פרו?
מחר בנט יגיד שהוא רוצה לתת פטור מגיוס לכל חרדי שעבר גיל 21, זה אנטי חרדי? פרו חרדי? לא אנטי ולא פרו?
ממשלת ישראל צריכה להצטרף למנזר השתקנים בלטרון כדי שהחרדים יהיו מבסוטים או שגם הצטרפות למנזר תיחשב כאנטי חרדית?

למעלה