אח אח חורף...

ניצניזם

New member
אח אח חורף...

כמה שאני אוהבת ת'אוויר הקריר הזה שמתפזר לך לאט לאט בגוף... אחרי נשימה עמוקה על הבוייקר... גשם ברכה... הגיע הזמן ... לנקות הכל... נקיון לפני תקופה חדשה.... מה שהיה היה..... (משומע זה מודגש לי כהתחלה אולי גם בגלל שיש מומולדת בחורף..) הלהתכרבל הזה בשמיכה החמה בבית עם תה צמחים חם... לקפוץ בשלוליות... או להוציא את הלשון לנסות לתפוס איזו טיפה.. עם המעילים המגפיים... ומי צריך מטריה...?!? אח אח... משצים שלי .. שיהיה לכם את -ה-חורף המושלם... תהנו מכל ברק ורעם.. חח.. תחבקו חזק את החיות מחמד שלכם... (בדרכ הן נבהלות...) ואת אלו שאתם אוהבים... אין ספק שחורף.. זאת העונה הרומנטית .... חח לא???? אוהבת אותכם המונים!!! נ י צ ן :)

yara derei

New member
אווףף אני שונאת חורף!!

אני בדיוק ההפך ממך בקטע הזה.. לא אוהבת להתכרבל בפוך, לא אוהבת גשם, לא אוהבת את כל הלבוש הכבר הזה מעילים מגפיים יותר מידי!! תני לי רק שמש ואני יהיה שמחה עד הגג!! מה שכן, מסכימה איתך מאוד שזוהי העונה הרומנטית ביותר..P= שיהיה לך ולכולנו חורף חם ומגניב:)[חחח שידורי המהפכה-מרגלית-אחח אני בחיים לא ישכח אותה!!]

ניצנייי

שיהי לך גם חורף מדהיים :) ושבוע מומולדת שמח =} חולה עלייך זבל שלי!! היא לא באמת זבל כן?!

חח כן אני אוהב תחורף אבל זה דופק'

תטיולים ... ובאמת אין כמו החורף וכל עונות השנה

gayyyyy

New member
מותק

את צריכה לקרוא את אמנות השרשור. בהצלחה. ואם את רוצה אותה תבקשי

gayyyyy

New member
ברור שאת אוהבת חורף

פשוט אין לך עם מי להתכרבל מתחת לשמיכות.. מצטער שנטשתי לטובת אנה , אבל הבטחתי לך חיבוק:)

yara derei

New member
חחחחחח נכון!

אתה באמת חייב לי חיבוק
!! כי הבטח לי!! אבל עכשיו מה זה חם לי משום מה..
בכל מקרה, חשבתי שאתה עם רון חחח עליתי עלייךךך נירווווווווווו?????????? י'דווווווביייי

gayyyyy

New member
חם לך

ואת חושבת עליי.... אוווווווווווווווווו חח ותתעדכני רון רשמה נושא לגבי זה. טוב שאת באתר המחוזי!! דובי? שששששש

yara derei

New member
חחחחחחח אוו נירו נירו נירוו

איזה קציצה אתה!!! חחחח מי אמר שאני חושבת עלייך.?!? חם לי כי אני עם חולצה ארוכה ועוד אחת מתחת... ום תעשה לבד עם עצמך חושבים תגיע איכשהו למסקנה שבגדים ארוכים מחממים חחחחח כן אני יודעת שאני פשוט גאונה..P= חחח בקשר להאתר..היום הייתי בו אבל רק בקולנוע וטלוויזיה.. החזרתי ת'משחק הכי שולט לחיים..P= חוצמזה שבאמת יש לי עומס של מבחנים..=\ יום ראשון מבחן אחרון במתמטיקה[לא עשיתי כשהיה..היא חולה=\] וסיימתיייייי עם כל המבחניםםםםם!!! קיצור, אתה דובי:) אבל עדיין אני פשוט מתהההה עלייךך!!!

gayyyyy

New member
אויש תירוצים.

היום היית בו? אוף איתך!! מבחנים? נגמרים? לי יש עד סוף נובמבר): חולצות? שקרנית לא זו הסיבהP:

איזה כייף חורף הגיע!!

ואיתו היום הולדת שלי חי חי חי (כבר היה לי ביום שישי) העונה הכי כייפית בעולם גשם שמיחת פוך מה עוד צריך לבקש?? לדעתי זה לא דופק את הטיולים כי מזה כנס סוכות בלי גשם או כנס חנוכה ופסח בלי הקור!!! אין אין... ווניצן את צודקת זאת בהחלט העונה הכי רומנטית:) אז שיהיה לכולם חורף כייפי קר מגניב וכמובן רומנטי חחח... אוהבת אותכם עדן!

הדבר היחיד שטוב בחורף זה חנוכה.

החג הכי כייף מכולם לא יודע אפילו אילת נהיית קרירה שהוא מגיע ובבית חם כזה נעים ויש תחנוכייה הזאת אני פשוט מת על החג הזה יש לי גם דברים שאני עושה רק בחנוכה כל שנה אז בגלל זה

ניצניזם

New member
מזל טויף!!!!!!!!!!! קולולולוללוווו.

עד 120! הרבה אושר צחוקים כיףבריאות הצלחה והמון המון המון אהבה :)! נשיקות

למעלה