אחת קטנה לדרך...

אחת קטנה לדרך...../images/Emo23.gif

כמו שכבר כתבתי, חדשה ומפוחדת... רק השבוע אובחנו, ולמרות כל זאת - רציתי להגיד תודה - דבר ראשון - תודה ענקית לאביבה המקסימה, שלא רק עזרה באבחון (מרוב שעות תצפית כבר יכלה להיכנס לצוות של הכיתה של מאור...), אלא גם תומכת (ובגדול!!!), מתעניינת ומטפלת (ולא רק במאור, אלא גם באמא שלו...) תודה גם לדלית רוכמן שהקדישה לי ערב שלם של שיחת טלפון ארוכה עם הסברים רבים על ביטוח לאומי ואיך להתכונן לועדה (אשמח לקבל עוד טיפים בנושא..) למרות השבוע הקשה מאוד שעובר עלי והדיכאון ונחסיות במצב הרוח שמאוד מתאימות למזג האויר המדכא
, קיבלתי גם הרבה קרניים מחממות ונעימות
!!! ומילה קטנה לאדית ולדורית אשר ניהלו דיאלוג עצוב בינהן, הרי אתן גרות באותה העיר, למה שלא תיפגשו ותאתגרו כוחות ביחד, תחליפו מידע על טיפולים ואולי אפילו תפגישו בין הילדים... לילה טוב וחלומות פז לכולנו... וגם סיום עם ציטוט שאני אוהבת במיוחד (של רבין ז"ל): "האדם אינו פלדה. הוא לב ונשמה, הוא בוכה וצוחק. הוא אוהב וכואב. הוא מסתגר ונפצע וזועק. האדם הוא אדם." לילה ... אמא חמימה

dorit11111

New member
תראו אני התנצלתי ואם

מישהו היה מוחק את ההודעות שלי הייתי שמחה על כך.כנרא פשוט שכחתי איך זה לקבל אבחנה לא נכונה.ואולי בגלל שהיו כל כך הרבה טעויות -זה עשה לי עור של פיל.ועכשיו אני נזכרתי שפעם אמר לי רופא שילד שלי יהיה צמח והיום אותו ילד רץ וקופץ.אותו דבר אמרו גם על אח שלו וגם הוא רץ.ולילד אחר אמרו שיש לו אפילפסיה וזאת היתה רק דלקת.עצוב לא? טוב אני מקווה שגם אתם תשכחו.

נונינה1

New member
../images/Emo24.gif שהרופאים תמיד יטעו........

לרעה..........ושתמיד המציאות תהיה יפה יותר מהציפיות ! (וגם זה בגלל שאי אפשר בעולם שלנו בלי טעויות..............)

מחיקת הודעות ../images/Emo4.gif בשרשור

שלום לך דורית, הפונקציה של מחיקת הודעות, אינה קיימת עבור הודעה בודדת. זה נאמר פה כבר מספר פעמים. כאשר אני מסמנת הודעה למחיקה, כל ההודעות שמופיעות אחריה תימחקנה באופן אוטומטי. כך עושה התוכנה ואין לי שליטה על כך. אני יכולה למחוק הודעה בודדת רק אם היא נמצאת בסוף השרשור, או שהיא לבדה ואין שרשור לאחריה. לא אמחוק את השרשור הזה, כיון שאחרי כל ההודעות האלו יש גם הודעות הנוגעות לתחילתו של השרשור ותודתי לאביבה. דורית, אני חייבת לאמר שהופתעתי מאד מהעוצמות והתוקפנות שלך. ללכת ולהוציא הודעות ולהעביר אותן ליחידה שלא פעלה כהלכה, זו ניבזות שאין כמותה. אני שמחה מאד שהתעשתת ונרגעת מכל האיומים המיותרים. כל ההורים של הילדים הנמצאים פה, מודעים לקשיים של ילדיהם ועושים כל מה שביכולתם כדי לעזור להם. כל אחד לפי הבנתו וגישתו. כאשר אני תקפתי חוסר עשייה, לא תקפתי את האדם, אלא את הגישה. (ליזה, אני מאד מכבדת אותך ויודעת כמה את אוהבת ודואגת לאוראל, אני בטוחה שאת עושה את המיטב עבורו
ממני). חשוב לדעת שלכל הורה יש את הרקע וההבנה שלו וכולנו כאן במפורש, כדי להעלות את המודעות לקשיים, לפתרונות אפשריים ולדרכי פעולה. לרבים מהילדים יש בעיות הנלוות לליקוי התקשורתי. אני למשל תקועה בבית בגלל מחלת הילדים (שניהם) בפעם העשירית... זו בעייה של מערכת החיסון. יש בעיות בתחום המוטורי, חושי, תחושתי ועוד. אם את מכירה אפשרויות טובות לטיפול באיזור שלך, את מוזמנת לספר עליהן ועל ההתנסות שלך. זה יכול להועיל יותר מאשר להעביר ביקורת. למרות שנרשמת, בחרתי להגיב על דפי הפורום, היות והשרשור כולו, התנהל מול העיניים הציבוריות של כולם. להבא, אני אשמח אם שיחות כאלו, תתנהלנה במערכת המסרים ולא על גבי דף הפורום. אני בטוחה שההתקדמות של ילדייך, למרות כל האמירות הקשות של הרופאים, כולה בזכותך. בזכות העשייה הבלתי מתפשרת שלך, בזכות ההעזה וההתרסה שלך וכוחותייך שעומדים לך בכל הימים הארוכים והקשים של המאבק עם ילד בעל צרכים מיוחדים. אני בטוחה שתוכלי להשתמש בכוחות הייחודיים שלך, באנרגיות החיוביות שיש לך וברעיונות השונים, לטובת כל יתר המשפחות הנמצאות איתנו כאן. אשמח שתמשיכי איתנו בגישה החיובית הזו ותתרמי מעצמך. לי מותר להגיד- אני יודעת כמה קשה לך, למרות שקשיי שונים לעיתים. אבל כולנו כאן צריכים להתאחד למען הילדים ולא לנהל מאבקים מיותרים איש כלפי רעהו. יום נעים ושלו והרבה בריאות ועשייה חיובית לכולנו

../images/Emo24.gifתלמה משלום הילדים הבוקר

מקוה שהם מרגישים יותר טוב שולכת לך אנרגיות חיובית וחושבת אליך שיעמדו בך הכוחות להיות שם תמיד בשבילם שלך אדית אני מקוה שזה מגיע אליך
שלי
זה בישביל הילדים

ברור לי שלא עמדה שום כוונה רעה

מאחורי דברייך !!! לפי מה שנדמה לי רצית רק לנסות להגיד לאדית לתעל את כוחותיה לכיוונים אחרים, אבל הדרך... לא נורא ועל חלב שנשפך אין מה לבכות ... בסך הכל אנחנו זקוקים להרבה כח וגם הרבה נחמה וטוב שיש מקום כמו הפורום שבו ניתן "לשפוך" את השחור שנמצא על הלב וגם להראות נקודות של אור... והכי חשוב (לדעתי) להגיד תודה ולהעריך את מה שיש לנו כי עם כל הקושי, אנחנו באמת מבורכים בילדים מופלאים שכל פעם מדהימים אותנו מחדש, בעיקר בדברים הקטנים ... שהם החשובים ביותר. יומיים מלטפים של שמש חורפית
(הנעימה ביותר לדעתי) עומדים לפנינו, צאו החוצה עם הילדים ותהנו...

../images/Emo140.gifדורית בוקר טוב ולכולם ../images/Emo23.gif

היה ויכוח סוער וניגמר שלום בביתנו
הקט כי כולנו באותה הסירה
שהיה לכולנו בוקר טוב ונעים אדית האחת והיחידה

למעלה