אחת (מיכלוווש') שמאוהבת באביחי -- כנסוו דחוף

e d 1 2 3

New member
אחת (מיכלוווש') שמאוהבת באביחי -- כנסוו דחוף

בנות, היום ב 22:15 יש בערוץ אל ג'זירה ראיון עם ווליד אלבוכאייר +שרון מהבוייז . אתן לא מבינות הולך להיות ענקקקקקק אני יודעת שבהוט זה אחד מהערוצים מ200 ומעלהה משו כזה תדפדפו.. קיצר לא רק בשביל זה באתי ..באתי לספר לכם שיש מתחזה בקהילה שלכם ..אחת שקוראים לה קריסטין קרקדוב ואם היא שולחת לכם באייסי או משו קישור והיא אומרת שזה הגיים בוייז בהופעה או משו אל תאמינו כי זה וירוס.. אני האמתי ונדפק לי המחשב אתם חשובות לי כיהגיים בוייז עם השירים העמוקים שלהם ישארו לנצח וגם אנחנו נ.ב --- אביחיייייי תעשה לי שבט אפריקאי
מיכלוווש' ודי! #@$$#_):)&%$#$#&*&*^&^&>

../images/Emo141.gifמיכל?!?!?!??!

זה שוב את ימפגרתתת את שוב משתעמת???Jחחחחחחחחחחחח עם לאאא אז סוריי:| אבל עם כןןן אללל תעשי את זה שוב כי זה מבלגןןן!

../images/Emo175.gifספיר זאת לא אני . |||:

דבר ראשון - אני לא הייתי פותחת שתי הודעות חדשות . דבר שני - היא אוהבת את אביחי , ואני אהבתי את אדם ועכשיו כבר לא כ"כ . דבר שלישי - אם זאת הייתי אני לא הייתי קוראת לעצמי מיכלוווש , הייתי משנה את השם כי זה היה כבר ברור . ודבר אחרון - לא הייתי כול היום בפורום & בבית .

../images/Emo141.gifחחח לא כנסיי../images/Emo6.gif

פשוט היא אמרה מיכלל והיא גם עשתה בסוףף את כול הסימנים שאת עשית ראית??Jחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה חשבתי שזה אתת אבל אני שמחה שלאאא=]
=]

../images/Emo175.gifחחחח ,, D=

עכשיו ראיתי שהיא עשתה ת'סימנים ,, אבל אם הייתי עושה את זה שוב - זה היה שקוף . P=

../images/Emo210.gifאל תשאלללי !

הוא כבר בדרך אליייך ! אבל לא לעשות לך שבט אפריקאי ! לעשות לך שבט מוסלמי D: יותר טוב לא ?

חן XD

New member
../images/Emo221.gif כפרה עלייך ככה את מרשה לה ?!

הביח הזה יחטוף

lililulu

New member
D;

אהבתיD: אל תשכחו יום שבת ב-7 בבוקר יש ראיון עם אושרי ועם בז'יז'ניה מוסקבה ברדיו הרוסי ובראשון עם ערן בערוץ של הקהילה הדרום נורבגית על המצב והמתיחות בין נורבגיה הצפונית לדרומית

למעלה