אחת כשניים...

karen_karen

New member
אחת כשניים...

פעם הייתי שניים אתה ואני.. שתי נשמות תאומות.. שני אנשים.. שתי מחשבות.. שני מוחים... ארבע ידיים, ארבע רגליים, שני לבבות אוהבים.. היום אני חצי... חצי משלם... אחד וחצי ממני הלך ולעולם לא ישוב.. נשארתי חצויה.. שתי ידיים,שתי רגליים... אך ליבי חצוי לשניים.. חצי אחד נשאר.. החצי השני נעלם נקבר.. השנים עוברות ועדיין חצי.. החצי השני קבור איתך.. הולכת כל יום לבקר אותך בגן.. אני יודעת שאתה תחתי אי שם.. שמה לך פרחים בגינה..מתפללת בשבילי ובשבילך.. משקה אותך במים צוננים.. שלא תתיבש בימים כה חמימים... מספרת לך סודות תמימים.. כי רק לך אוכל לגלות דברים כה איומים.. אתה כל כך קר האבן קרירה.. אך אני חשה שליבך חם מעצם הנגיעה .. מרגישה אותך וליבי מתמלא חום מוכר.. חום אהוב... אתה מנסה לצאת החוצה לגעת בי.. אך עמוק מידי אתה קבור .. זה כל כך לא הגיוני.. אני מבטיחה שאגיע ... לא יודעת מתי... אני לא יכולה להיות חצי יותר... רוצה הכול רוצה שניים... כשאגיע אלייך נהיה שוב שניים... שתי נשמות תאומות ונשמות באמת.. שני מלאכים.. שתי מחשבות... שני מוחים.. ארבע כנפיים.. ארבע רגליים.. שניים לבנבנים אהובים בשמיים.. נעוף לנו יחד למקום חמים בין העננים.. שניים שוב נהיה שניים

למעלה