אחת חדשה

קוויני

New member
אחת חדשה

שלום לכל באי האתר שמתם לב בוודאי שפתאום הופעתי וכבר אני "מפציצה" בתגובות. הרבה מאד זמן חיפשתי, ואף הצעתי בצ'טים ופורומים שונים, לדבר על נושא השכול והאובדן ולא קיבלתי תגובה. עד שיום אחד, מתוך שוטטות באתרים השונים הגעתי לאתר זה. אני מודה למי שהקים את האתר ולכל המשתתפים. אני מוצאת עצמי נשאבת לאתר בכל רגע פנוי, מחפשת בין המילים הנכתבות את המקום שאוכל להתחבר אליו. כמעט כל הנאמר מתאים לי. גם אם אני נסחפת בתגובה, למקומות קצת אחרים מהנושא, אני מוצאת עצמי כותבת ופורקת מהמשא העצום הרובץ עלי. וזה עושה לי טוב! אני מקווה שגם לכם. במבט קדימה להמשך קשר ועזרה הדדית קוויני

שנט

New member
למרות הכאב של נסיבות הגעתך,

ברוכה הבאה! שנט, ש"חוגג" קצת יותר מחודשיים במועדון...

Star_Dust

New member
היי קוויני

אני שמחה שמצאת אותנו. היום אני כותבת כאן רק לעיתים רחוקות. אבל עדיין דואגת לעקוב אחר המתרחש. לבדוק מדי פעם מה שלום כולם. ישנים וחדשים. אני הצטרפתי ל"מועדון" לפני כשנה וחצי. החום והאהבה שקיבלתי פה עזרו לי להחזיק את הראש מעל המים באותם חודשים ראשונים שהיו פשוט בלתי נסבלים. הפורום הזה היה כמעט נקודת האור היחידה בחיי בתקופה ההיא. מקווה שנצליח לתת גם לך את הכוח שאני קיבלתי כאן. ליאת.

פשוש2K

New member
שכול ואובדן

היי קוויני, אני הצטרפתי לפורום לפני מספר חודשים (בלינק המצורף לחתימה שלי יש ספירה מדוייקת) ואני יכול להעיד על עצמי שמאז הפכתי לקורא פסיבי יותר מאשר כותב. גם אני כמוך מחפש נחמה בין דפי הפורום ומחפש מילים מעודדות בין הכתובים הרבים ואכן מוצא אותם מידי פעם. המצב אליו נקלענו על-כרחנו הוא מיוחד ושונה, ולמרות נסיונות ההזדהות והתמיכה של אנשים מחוץ למעגל, עדיין ישנה הרגשה (ולדעתי מוצדקת) של "אתם לא מבינים אותי". כאן בפורום אני מוצא אנשים שלא רק מבינים אותי אלא למרבה האירוניה יש להם פז"מ גדול משלי ולכן אני יכול ללמוד מהתהליכים שעוברים עליהם לגבי מה שעובר עלי. אני מקווה שתמשיכי לכתוב כאן ושתמשיכי להרגיש כאן "כמו בבית". **נגמרה ההפסקה בלימודים** להשתמע,

קוויני

New member
תודות

היי פשוש תודה על התגובה ועל העידוד. אני בטוחה שעם הזמן גם אני אהפוך לקוראת פסיבית ואגיב לעיתים יותר רחוקות. כמה חבל שהפז"מ גדל ומצד שני אין לנו "טבלת יאוש"... אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. כן, אני בהחלט מרגישה באתר כמו בבית, חופשיה לכתוב ולספר על מחבטי נפשי ויודעת שיש בצד השני מי שקורא, מבין ומגיב באמפטיה. כל טוב ולימודים קלים ונעימים. קוויני

למעלה