אחת ולתמיד....

newKiticat

New member
אחת ולתמיד....

כשאני מתגייסת בהתנדבות, מה המשכורת החודשית שלי תכלול? הוצאות רפואיות? הם ישלמו לי על התרופות? או שזה על חשבוני? איך זה עובד? מישהו מוכן להסביר לי?

lara88

New member
למה לא??

אני רוצה להתנדב לצה"ל, אבל זה לא פייר שאני לא אקבל זכויות בגלל שאני מתנדבת. אותי אף אחד לא מכריח, אני באה לצבא כי אני רוצה לשרת את המדינה שלי, שיגידו תודה

newKiticat

New member
שני דברים....

כשאני התחלתי עם תהליך הגיוס (וכרגע שוב הועידה נדחתה בגלל HAB1C גבוה) אמרו לי בפירוש שמגיעים לי בדיוק אותם זכויות כמו למגוייס רגיל מלבד כמה דברים. א. אני מטופלת בקופת חולים שלי ולא במרפאות צה"ל. ב. אני עוברת טירונות שונה- של 3 ימים בצריפים בלי מטוח. ג. אין לי נשק. ד. ואין שמירות, תורניות מטבח או ניקיון. מלבד זאת הבנתי שמגיעה לי משכורת, וזכאות לקורסים וכו'. זה מה שנאמר לי.

i l a n n a

New member
לעשות סדר בבלאגן

קודם כל שלום לכולם. המון זמן לא הייתי כאן והתגעגעתי. דבר שני: מתנדב שנכנס לצבא עם סכרת מקבל: 1. משכורת של כ400 ש"ח סה"כ (בערך ) 2. זכאות להכל לפי חוק חיילם משוחררים (בשחרור- מענק וכ'ו) 3.פטור אפילו מטירונות!!!! אני לא מדברת על מטבחים ושמירות.... 4. משטרה צבאית יכולה לקפוץ לכולכם כי יש לכם הקלות (לינת בית+ קרוב לבית) תא מתנדבים בבקו"ם עוזרים ומפרגנים!!!! הטל' שלהם:037379064 הם ממש חמודים! אם יש עוד שאלות וכו' כולם מוזמנים לפנות אלי ואני אנסה לעזור ולייעץ. בי

i l a n n a

New member
התנדבות

שיהיה ברור! אני האחרונה שתמליץ לא להתנדב!!!! חליתי עקב השירות הצבאי שלי.... היום אני מתנדבת בצה"ל בכיף!!!! הצבא זו חוויה שכולם חייבים לעבור. אני ממליצה בחום לא עושים את זה בשביל המדים המדליקים או אלפי השקלים.... החוויה והתחושה של התרומה שווים את זה!!!

למעלה