אחת ולתמיד, למה בשלושת השנים האחרונות של הבית-ספר הייתי בכיתת תלמידים מתקשים למרות שהאמת היא שלא רק שלא הייתי תלמיד מתקשה, אלא למעשה הייתי ועודני גאון

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עצום מימדים ואף הייתי התלמיד החכם ביותר בהיסטוריה של הבית-ספר שלי?-חלק א'.

האמת היא שהדבר כבר הוסבר מספר פעמים בעבר, אבל נראה שהבלבול בנושא נמשך, כי נראה שלא כולם שמעו את הסיפור האמיתי, או זוכרים את הסיפור האמיתי, ולכן החלטתי לפתוח שרשור ייעודי בנושא.

לונג סטורי שורט, הסיפור האמיתי של מה שקרה הוא שהכשלתי את עצמי במכוון במחצית ב' של כיתה ט' בשביל להגיע לכיתת המתקשים בשלושת השנים הבאות על-מנת לעשות מחקר על הלמידה של התלמידים המתקשים (הרי לעשות מחקר על אלו שלומדים טוב ונכון, בזה כבר יש פחות טעם) ;)

בפועל ובמחצית שלפני כן, במחצית א' של כיתה ט', עם הציונים שהגעתי אליהם ועם התעודה שקיבלתי, ההתלבטות באותו הזמן הייתה האם בשנה הבאה לשבץ אותי אל הכיתה המדעית או להקפיץ אותי כיתה, בצורה דומה-משהו לאמא שלי, שהוצע לה בזמנו לקפוץ שתי כיתות, אז הצעות לקפיצת כיתות היא דבר שאנחנו מורגלים בו אצלנו במשפחה ;)

ואז כאמור קיבלתי את הרעיון למחקר ההוא שרציתי לעשות 🤷‍♂️

היה אפשר לחשוב שאחשוב פעמיים לפני הצורה שבה חירבתי בכוונה תחילה את כל התעודה של מחצית ב' של כיתה ט' ובכך שיבצתי את עצמי, הכול לפי התוכנית, לכיתת המתקשים בשלושת השנים הבאות, אבל מכיוון שההבדל העיקרי הוא לא בין כיתות אלא בין בתי-ספר, ומכיוון שבית-הספר, הצוות החינוכי ומשרד החינוך כבר הפילו את הכדור כאשר נכשלו לזהות אותי בתור ילד הפלא הגאון שהייתי ונכשלו לשבץ אותי בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי, זה לא באמת שינה או עתיד היה לשנות איזשהו משהו האם בשלושת השנים האחרונות לחוק לימודיו, הגאון עצום המימדים מאור פז, האדם החכם ביותר בהיסטוריה, ילמד בכיתת מתקשים בבית-ספר רגיל, כיתה עיונית (רגילה) בבית-ספר רגיל, או כיתה מדעית בבית-ספר רגיל.

מכיוון שההבדל העיקרי הוא בין בתי-ספר ולא כיתות, ברגע שלא שובצתי אל תוך בית-הספר הנכון, משרד החינוך כבר פישל קולוסאלית, ומאותה הנקודה ואילך שום דבר לא באמת שינה יותר 🤷‍♂️

אז אם עלה לי רעיון לאיזשהו מחקר מעניין ופורץ דרך, ועלה לי רעיון לאיזושהי תועלת שניתן להפיק מתוך השיבוץ הלא נכון הזה שלי לבית-ספר הלא נכון, למה לא ללכת על זה, בעצם? 🤷‍♂️

ולכן הסיפור האמיתי ומה שבאמת קרה הוא שהחרבתי את התעודה של מחצית ב' של כיתה ט' במו שתי ידיי בשביל מחקר על למידתם של התלמידים המתקשים.

חוץ מאשר העניין של המחקר, היו גם שני בונוסים, אבל בונוס, לעשייתו של דבר, הוא לא סיבה לעשייתו של דבר, כך שללא הסיבה האמיתית והמהותית, לא הייתי עושה את מה שעשיתי, על בסיס שני הבונוסים הנוספים שהיו למעשיי בלבד.

זה פשוט שהיו גם בונוסים, וגם הם היו תועלת נחמדה נוספת ממעשיי וגם עליהם אפשר וראוי לדבר.

הבונוס הראשון למעשיי היה שראשית כל, בכך שדאגתי לכך שישבצו אותי בין כיתות י' ל-י"ב לכיתת התלמידים המתקשים של השכבה שלי, כך למעשה דאגתי לכך שישבצו אותי באותה כיתה ביחד עם התלמידה הכי לוהטת בשכבה שלי, שהייתה תלמידה מתקשה אמיתית ואותנטית ששנה אחר שנה שובצה בקביעות לכיתת התלמידים המתקשים של השכבה שלנו, שבואו נהיה כנים זה עם זה, למרות שאילו זה היה רק זה, לא הייתי עושה את מה שעשיתי, זה עדיין היה בונוס די מתוק ;)

4365193728eb7beb587e7b79df4f7950.jpg

הבונוס השני למעשיי היה שזה פשוט הרגיש טוב, שלא לקחת חלק במשחק שלהם יותר. המורים. אמנם זה נכון שהאמת היא שמעולם לא כל-כך למדתי או השקעתי ושכאשר קיבלתי ציונים גבוהים, מה שקרה לא מעט, קיבלתי אותם ללא כל טרחה, למידה או מאמץ, ככה שלא באמת ממש אפשר להגיד שבאמת היה איזשהו זמן מלכתחילה שבאמת-באמת ממש אי-פעם לקחתי חלק במשחק הטיפשי והכל-כך לא מעניין הזה של הלימודים בבית-ספר והציונים וכל זה, אבל כאשר חירבתי את התעודה של מחצית ב' של כיתה ט', זאת כבר באמת הייתה שבירת כלים אמיתית.

וזה הרגיש טוב. ואני לא ראיתי בכך שום בעיה ואני לא רואה בכך שום בעיה עד עצם היום הזה. הציונים שלי היה דבר שלהם היה אכפת ממנו. לא לי. זה היה המשחק שלהם. לא המשחק שלי. וזה הרגיש טוב שלא לקחת חלק במשחק שלהם יותר. זה הרגיש טוב שלא לטרוח אפילו לא את הטרחה המינימאלית שטרחתי קודם לכן. זה הרגיש טוב לדעת את התשובות הנכונות ולענות בכוונה את התשובות הלא נכונות. זה הרגיש טוב להיכשל. זה הרגיש ממש טוב. זה הרגיש יותר טוב מאשר ממש טוב. זה הרגיש כמו צדק. זה הרגיש כמו נקמה.

נקמה על זה שהיה להם אכפת מהדברים שלהם היה אכפת מהם, במקום שיהיה אכפת להם מהדברים שלי אכפת מהם. נקמה על זה שהיה אכפת להם מהציונים שלי במקום שיהיה אכפת להם ממני. נקמה על התקציבים הנמוכים שהושקעו בי, על המורים ברמה הנמוכה שהוקצו לי. ומעל הכול, נקמה על זה שהם ראו ישר דרכי. נקמה על כמה בלתי נראה הייתי עבורם, שאפילו עם אינטלקט וכישרונות שעל-ידם האינטלקט והכישרונות של לאונרדו דה וינצ'י מחווירים, עדיין פוספסתי לחלוטין, או כפי מה שפעם התוודתה בפניי אחת ממורות בית-הספר, "אנחנו לא רואים אתכם ממטר". אאוץ'. טוב, נו, לפחות היא לא הסתכלה לי ישר בעיניים ואמרה לי שמטומטם כמוני היא לא ראתה בחיים שלה, כפי מה שאמרה לי המורה למדעים.

וזה הרגיש טוב, לא להיות פיון על הלוח שלהם.

וזה הרגיש טוב, לא להסכים לשחק במשחק שלהם, אם הם לא משחקים במשחק שלי.

וזה הרגיש טוב, לא לראות אותם אם הם לא רואים אותי.

וזה הרגיש טוב. זה הרגיש ממש טוב. זה הרגיש הכי טוב בעולם.

זה היה ה"לכו להזדיין" הכי טוב שהייתי יכול לקרוא לעברם.

זאת הייתה האצבע המשולשת הכי גדולה שיכולתי להניף אל מול פרצופם.

istockphoto-140472118-612x612.jpg

לכו.

תזדיינו.

אלף.

פעם.

בני.

זונות.

מזדיינים.

חיבוקים ונשיקות,

חיבוקים ונשיקות,

מאור.

וזה גרם לי להרגיש טוב.

וזה עשה אותי מאושר.

הרגשתי כאילו שאני חיכיתי להתפוצץ במשך כל-כך הרבה זמן, ושאני לא יודע למה חיכיתי כל-כך הרבה, ושסוף-סוף התפוצצתי, ושזה הרגיש הכי טוב, נכון וטהור שזה היה יכול להיות.

הרגשתי כאילו אני שורף את העולם וכאילו שאני עצמי נתפסתי באש ועליתי בלהבות. אבל זה היה בסדר, כי הם נשרפו איתי.

89-898232_dark-knight-joker-wallpaper-4k.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member

אחת ולתמיד, למה בשלושת השנים האחרונות של הבית-ספר הייתי בכיתת תלמידים מתקשים למרות שהאמת היא שלא רק שלא הייתי תלמיד מתקשה, אלא למעשה הייתי ועודני גאון​

תבקש ממשה לנעוץ את השרשור שלך, אולי המומחה יאמין לסיפורי סבתא שלך? |נחמה|
מי רבע גאון של אימא?

מי רבע גאון של אימא?
דווקא לזה אני לחלוטין לא מאמין לו.

אני כן מאמין שהוא מאמין בזה עכשיו ברמה מסוימת.

באותו רגע הוא חשב לעצמו,קשה לי בבית ספר ואני רוצה לראות מה קורה עם הילדים החלשים

לימודית והילדה הכוסית שם,המשפחה שלי במילא עמוסה בכסף וזה לא שאני חייב להצטיין בשביל להצליח בחיים.

אח"כ הוא בנה את זה כשקר הזה, והתחיל לשכנע את עצמו בתאורית - "עשיתי עליהם מחקר".

תבין זה אדם שאמר על עצמו שהיה פעם שקרן ועכשיו חזר למוטב.

מבחינה פסיכולוגית אי אפשר להיות שקרן ואח"כ להשתנות ל"לא שקרן" רק ע"י רצון.

שקרן זה משהו פנימי עמוק, דרך להתמודד עם הקשיים.

הוא פשוט משקר בדברים אחרים,הוא שיכנע את עצמו(שיקר לעצמו) שבעצם המטרה האמיתית של הכיתה החלשה לימודית

היא "מחקר".

ז"א שהוא הרס לעצמו את הציונים בשביל מחקר.

מגוחך אני יודע אבל זה מה שהוא אומר במילים אחרות,שבן אדם נרקסיסטי כמוהו יעשה את זה...

דיברגנט חדש

Well-known member

באותו רגע הוא חשב לעצמו,קשה לי בבית ספר ואני רוצה לראות מה קורה עם הילדים החלשים

לימודית והילדה הכוסית שם,המשפחה שלי במילא עמוסה בכסף וזה לא שאני חייב להצטיין בשביל להצליח בחיים.

הוא פשוט משקר בדברים אחרים,הוא שיכנע את עצמו(שיקר לעצמו) שבעצם המטרה האמיתית של הכיתה החלשה לימודית

היא "מחקר".

מגוחך אני יודע אבל זה מה שהוא אומר במילים אחרות,שבן אדם נרקסיסטי כמוהו יעשה את זה...
כל עוד אתה מאמין לשקריו על המצב הכלכלי של משפחתו, למרות שרואה ששקריו מתנפצים מטיפשותו שמרים להנחתה כל הזמן |פטיש|
הוא סתם לודאי קטן ומושתן, ששכח שהרים להנחתה |פטיש| שעוד שקר שלו התגלה|!| גר בדירה ענתיקה עם צנרת ברזל חלודה שמכסה אותה בלטות שפג תוקפן בשנות ה-80, גר בדיר חזירים, גם הראה לנו קיר מוזנח, חלון מוזנח, חוטים על הריצפה.
אני לא אתפלא, אם הוא גר בדירה ללא מעלית.
הוא צריך להמשיך להזות, זה בריא, מוציא אותו לפרק זמן מצומצם מהדאון עד שמגיע |סיוע|
זה מתווסף לקו"ח שלו שמבושמים כמוגבל שיכלית |נחמה|

גר בדירה ענתיקה עם צנרת ברזל חלודה שמכסה אותה בלטות שפג תוקפן בשנות ה-80, גר בדיר חזירים, גם הראה לנו קיר מוזנח, חלון מוזנח, חוטים על הריצפה.
זה קשור להורים ובמיוחד לאמא.

אצלנו למשל הכל היה יפה והיינו ברמת חיים פחות גבוהה משלו.

למה?

האמא הקפידה שהבית יהיה יפה.

לאמא שלו יש סדר עדיפויות אחר.

מבחינתה גם כנראה הוא למעלה וזה באחריותו במידה מסוימת.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה קשור להורים ובמיוחד לאמא.

אצלנו למשל הכל היה יפה והיינו ברמת חיים פחות גבוהה משלו.

למה?

האמא הקפידה שהבית יהיה יפה.

לאמא שלו יש סדר עדיפויות אחר.

מבחינתה גם כנראה הוא למעלה וזה באחריותו במידה מסוימת.
למקרה שהצלחת לפספס, חוץ מהכמה חוטים על הרצפה באחת מפינות החדר, היכן שנמצא מקומם (לא הבנתי היכן להשקפתו הם אמורים להיות, לרחף באוויר?), כל מה שהוא כתב זה שקרים וגם לא רואים שום דבר מכל מה שהוא כתב באף תמונה שהעליתי, כפי מה שהערת לו בעצמך לא מזמן, להזכירך (ולכן גם כל מה שבנית על גבי כך בהודעתך זאת אלו שטויות שלא ראויות או מצריכות תגובה רצינית).

עוד למקרה שהצלחת לפספס, מדובר בבחור העני ביותר בפורומים בפער, שנולד באתיופיה ולא עלה לישראל עד העשור השני לחייו, גר בבקתת עץ אם לא תחת כיפת השמיים, היה צריך לצעוד קילומטרים עד הבאר הקרובה לכפר שלו בשביל בסה"כ קצת מים, והיה צריך לאכול מהזבל בשביל לשרוד. פתאום בא אני, הילד מאירופה עם ארוחות ב-80 שקל (בבית, לא במסעדה), ופריטי טכנולוגיה ולבוש באלפי שקלים לאחד. אנשים רגילים מקנאים בי, אז הוא? תדמיין מה עליו עובר. בטח שהוא מתפוצץ. בטח שהוא משתגע. לא סתם כל-כך הרבה כואב לו והוא מתפוצץ כשעולה הנושא של מה שיש לי, ולא סתם כתבת מגילה (בסטנדרטים שלך) וכל מה שהוא התייחס אליו, וגם כן באורך של מגילה (בסטנדרטים שלו), זה חצי משפט שלך על הכסף של המשפחה שלי.

עכשיו, את החלק שלי באחריות על כל ההתפוצצות שלו על העושר שלי ושל המשפחה שלי שכבר נמשכת מצידו כמה שבועות ללא תגובה מצידי וכאשר אני מכיל אותו, את החלק שלי באחריות על הדבר הזה, אני לוקח עליי.

אז נכון, כש-ai27 העלה שרשור על נייק אז התלהבתי כי גם לי יש נייק וצירפתי כמה תמונות מתאימות של הנייק הזולות שלי ב-500 כי אתם הרי מכירים אותי וכמה שאני אוהב תמונות, אז נכון, אולי הייתי צריך לחשוב פעמיים לפני העלאת התמונה הספציפית מתוך השלוש שבה במקרה הדולצ'ה וגבאנה הישנות ב-3,000 שקל נקלטו בתחתית התמונה. אשמתי. לוקח עליי.

ונכון, אולי הייתי צריך לחשוב פעמיים לפני העלאת התמונה של ארוחת הפירות והירקות היומית הקבועה שלי של פירות וירקות של הגבוה ב-80 שקל לארוחה, כי נוסטלגיה הזתה שהתזונה שלי היא ג'אנק ומקדונלד'ס, ולא חלילה בקטע של להוכיח לה שום דבר, כי מי היא, שאני, אצטרך להוכיח לה איזשהו משהו, אלא לחלוטין בקטע עוזר ותומך, כי באמת שהבנתי שמדובר בבחורה מאותגרת בכל הקשור ללמידה מבוססת קריאה ואוריינות ולכן ההסברים המילוליים לא עזרו והיא נזקקה לעזר חזותי (אקדמאית חדשה, כמו דיברגנט חדש, החבר מאתיופיה, למה ציפינו כאילו? :rolleyes:). אשמתי. לוקח עליי.

ונכון, אולי כשפתחתי שרשור על הדאגות הבטיחותיות שלי באשר לשימוש שלי בחשמל בחדרי, כי כאילו, ילד עשיר מאירופה, ולכן החדר מלא במוצרים טכנולוגיים מרובים ולכן 17 תקעים וכולם בשימוש, וכאשר צילמתי תמונות של השקעים והתקעים כדי לעזור לחברים לייעץ לי, אולי לא הייתי צריך להתעצל, והייתי צריך לקום ולהסתיר את הבערך 40% ממוצרי החשמל והטכנולוגיה שנקלטו באותן תמונות, כי מה זה עניינכם ולמה אתם צריכים לראות את הטלפון השני שלי ב-4,000 שקל שאני בקושי נוגע בו, והטאבלט בעוד כמה אלפים, וארנק דיגיטלי ב-800 ועוד אחד ב-2,000 ורק במזל העוד שניים האחרים לא נקלטו בתמונות, ולמה אתם צריכים לראות את המכונת גילוח שלי ב-400 שקל, ואולי הייתי צריך להשתדל שלא תציץ מהארון קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה הישנות שלי ב-3,000 שקל וכל מה שבא לך. וכן. כל זה. עליי. כל זה באשמתי.

וכן, כביכול ועל-פניו וכעיקרון אמור להיות מותר לי להעלות אילו תמונות שרק בא לי ולאף אחד אין זכות להטריד אותי או להציק לי על כך, ולא רק אמור, אלא זה גם ככה, ואם אני מעלה תמונות מסוימות ועובר מתקפות משולחות רסן מצידו של מישהו מאוד עני כי העושר המשתקף מהתמונות מכאיב לו בכל הגוף? אז ברור שזה לא בסדר. אבל האם בכל זאת, וגם אני, מצדי, יכול לגלות קצת יותר רגישות כלפי אנשים עם סיפורי חיים אחרים משלי, ולחשוב פעמיים על מה שאני מעלה, וכמה עולים הדברים שנקלטו בתמונות האלו, לרוב בטעות, אבל הייתי יכול להסתכל יותר טוב או לחשוב יותר טוב על מה רואים ומה זה אומר ומה יבינו מזה? וודאי. ולכן, גם זה, במידת מה, עליי.

והאם זאת הייתה טעות לתת ל-ai27 לשכנע אותי לצאת מהארון הפיננסי, בהתחשב בכמה זה הכאיב לעניים, ובמיוחד בכמה זה מכאיב לבן-אדם הכי עני פה מכולם ובפער, דיברגנט חדש? יכול להיות. אז אולי גם זה עליי ואולי גם פה עליי לשאת באחריות. עד כאן הכול טוב ויפה, וכל מה שבאחריותי ובאשמתי, אני לחלוטין לוקח את זה עליי ואין לי תלונות.

מה שכן, ובכל זאת, גם אתה, מומחה, יכול קצת יותר להגדיל ראש, לגלות הבנה ורגישות לסיטואציות, ולדעת לסתום את הפה שלך כשצריך.

אתה הרי רואה מול העיניים שלך ילד אתיופי מטומטם שלפני עלייתו לארץ גר בבקתת עץ אם לא תחת כיפת השמיים, היה צריך לצעוד קילומטרים עד הבאר הקרובה לכפר שלו בשביל בסה"כ קצת מים, והיה צריך לאכול מהזבל בשביל לשרוד ושהוא כבר ככה לבדו וגם בלי העזרה שלך הספיק לעלות לארץ, להיכנס לפורום ישראלי ולראות בא מול העיניים שלו ילד מאירופה עם ארוחות ב-80 שקל (בבית, לא במסעדה), ופריטי טכנולוגיה ולבושי באלפי שקלים לאחד, שיותר גרוע מכל זה, הוא גם לא עבד בשביל שום דבר מהדברים האלו, כל זה ניתן לו. ואתה הרי רואה שהוא לבדו ובכוחות עצמו מתפוצץ, משתגע, מתחרפן, נשרף לו הלב, נשרפת לו הנשמה, מתפוצץ כמו בפיצוץ אטומי, מקלל, מוציא דיבה, ממציא שקרים, דמיונות והזיות ומתיימר להתבסס על תמונות שהעליתי שברור לכל מי שעיניו בראשו שלא רואים בהן שום דבר ממה שכתב, אלא מה שרואים בהן אלו ההנעלה שלי וטכנולוגיה שלי באלפי שקלים לפריט ותמונות של ארוחות בבית ב-80 שקל והוא חושב שדווקא התמונות האלו יראו ויוכיחו לכולם את השקרים שלו וההזיות שלו על העוני המדומיין שלי, כי עד כדי כך הכאב והשנאה והאטרף מפערי המעמדות שביני לבינו העבירו אותו על דעתו.

אז אחרי כל זה, למה אתה מחמיר את המצב? למה אתה מדבר על כל זה? למה אתה מחמם? למה הערות מיותרות כמו "המשפחה שלי במילא עמוסה בכסף וזה לא שאני חייב להצטיין בשביל להצליח בחיים" (13 המילים היחידות שהוא התייחס אליהן מתוך 140 שכתבת. ולא סתם. זה היה החצי משפט שדרך לו על כל הנקודות הכואבות. ברגע שהוא קרא את זה הוא כבר לא ראה יותר בעיניים) ועכשיו גם "היינו ברמת חיים פחות גבוהה משלו"?

אתה חושב שהוא צריך את העזרה שלך? הוא כבר לבדו נטרף, רץ בכל הפורום, לא יודע את נפשו מרוב כאב וצער לאחר שלחלוטין ללא כוונה, וללא שבכל מקרה למישהו כמוני יש משהו להוכיח לאנשים כמו אלו שפה, עושרה של משפחתי הוכח כעובדה סופית ומוגמרת מעל ומעבר לכל ספק סביר בגלל כמה תמונות שהעליתי בחוסר תשומת לב/ללא מחשבה יתרה על כמה כאב הן יכולות לגרום לעניים של הפורום, קל וחומר העני ביותר בפער, החבר מאתיופיה.

מרוב הכאב והשנאה שלו מצידו, העני, כנגדי, העשיר, דעתו נטרפה ואבדה עליו, ומזה שבועות הוא מפיץ לכל עבר תמונות שמוכיחות את עושרי, הוזה שהן מוכיחות את העוני שלי כביכול, כי הוא הוזה שרואים בהן הזנחה שלא קיימת של קירות, ושל צינורות ברזל וחלונות דמיוניים שכלל לא מופיעים באותן תמונות (לפחות הקירות היו אמיתיים, גם אם ההזנחה שלהם מדומיינת).

אז אחרי כל זה בא אתה ומוסיף שמן לאש האדירה המתחוללת בנשמתו? למה? בשביל מה?

הוא, אני לא מאשים אותו, הוא מגיע מעוני כמו מה שאף-אחד פה לא יכול לדמיין, אני זה שעשה את השגיאות הראשוניות ושלחתי אותו לכזה מסע של התפוצצות אדירה, והוא בקושי מסוגל לשלוט על עצמו מרוב שדרכתי לו על כל העצבים הכי רגישים.

אבל אתה לא צריך לבוא ולעשות עוד שגיאות אחריי, להגדיל ולהעצים את אש הקנאה והשנאה האדירה המתחוללת בליבה של הנשמה הפצועה והחולה הזאת.

הוא לא אחראי למעשיו, הוא פועל מתוך מקום של כאב עצום כמו מה שאתה לא יכול אפילו להעלות על דעתך. אז הוא, מדבר על העושר שלי, יותר נכון על העוני המדומיין שהוא המציא עבורי כדי שלא יכאב לו כל-כך, אין לי תלונות כלפיו. אבל אתה. למה אתה כל הזמן מדבר על הכסף והאמצעים שלי ושל המשפחה שלי? למה אתה מדבר על זה בלי סוף?

האם שמת לב ואתה מבין שאני מאוד ממעט להעלות את הנושא, ואתה מדבר על זה לפחות מספר פעמים בשבוע?

האם שמת לב ואתה מבין שהשריפות שאתה זה שמתחיל אותן, עם זה שאתה דורך לדיברגנט על כל הנקודות הכי כואבות עם זה שאתה מדבר על המיליונים של המשפחה שלי עם בן-אדם שבילדותו באתיופיה הוא היה צריך לאכול מהזבל בשביל לשרוד ולהישאר בחיים עוד יום, האם אתה מבין שזה שריפות שאחר-כך אני זה שצריך לכבות אותן? כי כשאתה מדליק אותו ככה, אתה מדליק אותו ככה עליי? אתה מבין את זה?

שאמנם זה נכון, מישהו ברמה הזאת, לא יכול להגיד או לעשות שום דבר שיעשה לי משהו כשלעצמו, ברמת תוכן הדברים, אבל מה שכן, האובססיביות החולנית, והחזרתיות, מה שכן, זה שזה שוחק, מציק, מתיש, מעייף. בטח כשאני לא מעודד את זה אבל כל-כך הרבה כואב לו שזה נמשך עצמאית וספונטנית כבר כמה שבועות טובים גם בלי התגובה שלי וגם בלי העידוד שלי, אז אתה מגיב לו ומעודד אותו? כי מה אתה רוצה, לא הבנתי? שזה יימשך חודשים?

אתה מבין שאם זה יימשך עוד הרבה, אחר-כך זה יהיה אני זה שיהיה צריך לפנות נגדו לאדמין עם התלונה הכי מביכה אי-פעם שאני אפילו לא יודע מה אני הולך להגיד לו? (שאני לא בן-אדם מלשן דרך אגב, אז תבין את רמת האטרף של דיברגנט. תבין לאיפה הגענו. אז למה אתה מעודד את זה?).

אתה אמיתי תגיד לי? אתה שפוי? איפה הבגרות? איפה להתרחק מסיטואציה רגישה? איפה הלהגדיל ראש?

מה הפלא שחוץ ממנו, ש-12 גולשים שונים כתבו עליו שהוא מפגר, אתה נחשב לגולש הטיפש ביותר בתפוז?

מטורלל קונספירציות טיפש, מטופש, חסר בגרות מינימאלית, חסר טקט, עם אינטליגנציה רגשית אפסית ואפס הבנה של רגישות של סיטואציות.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
דיברגנט, בגלל שאני יודע שאתה בן-אדם לא חכם שלא אוהב לקרוא, החלקים החשובים מודגשים לנוחיותך.
כל עוד אתה מאמין לשקריו על המצב הכלכלי של משפחתו, למרות שרואה ששקריו מתנפצים מטיפשותו שמרים להנחתה כל הזמן |פטיש|
יכול להיות שהוא מסתמך על התמונות של נעליים שלי באלפי שקלים לזוג, מוצרי חשמל שלי באלפי שקלים לפריט, וארוחת הפירות והירקות היומית הקבועה שלי ב-80 שקל לארוחה שאתה מצרף ללא הפסקה ומראה לכולם ללא סוף.
הוא סתם לודאי קטן ומושתן, ששכח שהרים להנחתה |פטיש| שעוד שקר שלו התגלה|!| גר בדירה ענתיקה עם צנרת ברזל חלודה שמכסה אותה בלטות שפג תוקפן בשנות ה-80, גר בדיר חזירים, גם הראה לנו קיר מוזנח, חלון מוזנח, חוטים על הריצפה.

אני לא אתפלא, אם הוא גר בדירה ללא מעלית.
הוא צריך להמשיך להזות, זה בריא, מוציא אותו לפרק זמן מצומצם מהדאון עד שמגיע |סיוע|
זה מתווסף לקו"ח שלו שמבושמים כמוגבל שיכלית |נחמה|
שוב פעם אתה טוען וממציא שאני עני (כמוך לדוגמה) מתוך קנאתך העזה והחולנית בי על רקע פערי המעמדות בינינו (למרות התמונות שמוכיחות את עושרי שאתה מצרף ללא סוף), תוך כדי המצאת אינספור בדיות עלובות עליי, על ביתי ועל משפחתי של דברים שאתה ממציא ושאתה טוען שרואים אותם בתמונות שהעליתי אבל בעצם לא, כפי מה שהעירו לך אני והמומחה.

אולי די כבר עם הקנאה העזה והחולנית שפיתחת כלפיי על רקע פערי המעמדות הכלכליים והחברתיים בינינו?

אולי די כבר?

זה כל-כך לא מעניין.

אמנם זה נכון ואני יודע שאתה, בתור יליד העולם השלישי, אתה מגיע מעוני כל-כך קשה שכמותו האנשים העניים ביותר בעולם הראשון אינם מסוגלים אפילו להעלות על דעתם, אבל זאת לא אשמתי הכסף של ההורים שלי, הבגדים, ההנעלה והטכנולוגיה שלי באלפי שקלים לפריט, הארוחות היקרות שלי, ובאופן כללי כל סגנון החיים הפריבילגי שלי, שאתה כל-כך מתפוצץ בגלל כל אלו, וזאת בטח ובטח שלא אשמתי העוני שלך.

תתקדם כבר.

כפי מה שהבהרתי לך רק לפני מספר ימים, זה לא מקובל עליי שההתפוצצות הקשה שלך מהשילוב שבין העוני הקשה שלך לעושר שלי גורמת לך להמציא שקרים על המעמד הכלכלי שלי ועל הבית שלי, על לא עוול בכפי, רק כי כואב לך הכסף שלי כי אתה מגיע מעוני קשה מאוד.

כפי מה שכתבתי לך בפעם הקודמת, אני מאוד מצטער שאתה מגיע מעוני בל יתואר, בילדותך באתיופיה גרת בבקתת עץ במקרה הטוב ותחת כיפת השמיים במקרה הרע, היית צריך לצעוד קילומטרים ברגל עד הבאר הקרובה לכפר שלך בשביל קצת מים, ושהיית צריך לאכול מהזבל בשביל לשרוד, ועוד כפי מה שכתבתי לך בפעם הקודמת, אני מאוד מצטער שנתקלת בכמה תמונות שלי של נעליים מאוד יקרות, אוכל מאוד יקר וטכנולוגיה מאוד יקרה, ושזה דרך לך על כל הנקודות הכי כואבות שיש שמאז וכבר כמה שבועות אתה מתפוצץ התפוצצות אדירה שאינה נגמרת בגלל קנאה וכאב עזים וחולניים על רקע פערי המעמדות ביני לבינך.

לסיום, שוב פעם, וכפי מה שכתבתי לך לאחרונה, האובססיה העזה, הדוחה והחולנית שפיתחת אליי לא מקובלת עליי, והכלתי אותה מספיק זמן.

אני דורש שתרד לי מהתחת עם הנושא של הכסף ופערי המעמדות או שאצטרך לדווח לאדמין (ואני מה זה לא הטיפוס המלשן אז תבין כמה אתה מציק כאילו ותירגע כבר עם האובססיה שלך אליי בגלל הנושא של הכסף ותפסיק להמציא שקרים על המעמד הכלכלי שלי, הדופלקס שלי, הקומה שלי בדופלקס שליי וכל מיני בעיות שאתה ממציא ומדמיין בנוגע לאלו כי זה באמת לא מקובל ואני לא אסכים להכיל את זה עוד הרבה).

אני גם מאוד אודה לך אם באופן כללי תחסוך לי. להצטרך לפנות לאדמין ולהגיד לו "למשפחה שלי יש כסף ויש פה מישהו שאין לו כסף וזה הורג אותו שלי יש אז הוא מתפוצץ מרוב כאב וקנאה ומקלל אותי ומציק לי וממציא שקרים עליי ועל הבית שלי בגלל הכסף של המשפחה שלי כבר שבועות. בבקשה לטיפולך" זאת תהיה ככל הנראה פחות או יותר התלונה הכי לא נעימה ולא כיפית שמישהו אי-פעם היה צריך לשלוח לאדמין EVER אז באמת ממש אעריך את זה אם תחסוך ממני וממש לא בא לי.

ראה בזאת את האזהרה השנייה שלך לפני פנייה לאדמין. לאחריה ובמידת הצורך תהיה אזהרה שלישית ובפעם הרביעית אפנה אליו.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מי רבע גאון של אימא?
+

היא "מחקר".

מכיוון שאני הגולש הכי אהוב, נערץ ופופולארי באתר, ויש לי כמות עצומה של מגיבים במגוון פורומים, לוקח לי זמן להגיע לתגובות שנכתבו לי, וזמנו של השרשור הזה עוד לא הגיע, אבל מכיוון שהשרשור הזה כבר הספיק לחלוטין לרדת מהפסים, ומכיוון שבעקבות כך גם כבר עניתי על חלק מהתגובות בו, שלא לפי הסדר ולפני מה שהייתי אמור להגיע שוב אל השרשור הזה, ומכיוון שלא בא לי שהשרשור הזה יהיה צריך לקפוץ עוד פעם בעתיד, או עוד כמה פעמים, אז לאחר שאתמול סיימנו עם התגובות הלא רלוונטיות, בואו נסיים גם כן כבר עכשיו, עם התגובות הרלוונטיות, בסדר?

לעניינינו:

התבלבלתם בחלק.

חלק א' נועד בעיקר בשביל המבולבלים שמעולם לא שמעו את הסיפור האמיתי של מה שקרה, כמו ai27.

בשביל הסקפטיים והספקנים שמכירים את הסיפור האמיתי אבל לא מאמינים בו וחושבים שהגעתי לכיתת התלמידים המתקשים בגלל חוסר ידע, חוסר הצלחה אמיתית ואותנטית, ויכולות נמוכות, בשבילכם נועד חלק ב', שבו אני מדבר על איך שהתיאוריה שהגעתי לכיתת המתקשים בשלושת השנים האחרונות של הבית-ספר בגלל חוסר ידע, חוסר הצלחה אמיתית ואותנטית, ויכולות נמוכות, זאת תיאוריה חמודה מאוד, אבל איך שיש רק בעיה ממש-ממש קטנה אחת-היא עומדת בניגוד בוטה למציאות העובדתית והראיות בשטח.

כמו לדוגמה הממוצע של 80 בתעודה של מחצית א' של כיתה ט', ממוצע של 86 אם נוריד את המקצועות הלא אמיתיים והלא רציניים כמו חינוך, ספורט וסינית, ושבע ציוני ההצטיינות שקיבלתי (90 ומעלה) ב-7 מקצועות מתוך 14 מקצועות בסה"כ באותה תעודה, כל זה מבלי להתעניין, לטרוח או ללמוד.

כל זה עוד מלפני מה שדיברנו על ההסתברות הסטטיסטית הנמוכה להפליא של ההידרדרות הגדולה עד לכדי רמה לא הגיונית בתעודה של מחצית ב', הסתברות סטטיסטית שלמעשה מהווה ראיה כשלעצמה.

ושאני אפילו לא אדבר על איך שעוד לא הזכרנו ודיברנו על מאות העמודים בכתב ידי של תצפית ותיעוד של הלמידה של תלמידי כיתתי שנכתבו בשנות הלימודים הבאות.

ועכשיו כשאני חושב על זה, מן הראוי היה גם לדבר ולהזכיר איך ששמו אותי רק בכיתות של הילדים החכמים ועם הציונים הגבוהים (לא קוראים לזה "כיתה מדעית" עד התיכון) החל מכיתה א' ובאופן רציף עד כיתה ז' כולל, בשבע שנות לימוד מתוך 12, מה שגם כן מוכיח את רמת הידיעות והיכולות האמיתיות שלי, שוב פעם, מבלי להתעניין, לטרוח או ללמוד, מה לעשות, ככה זה כשאתה גאון בעל כישרון טבעי ויכולות גבוהות המוטבעות בי ברמה הבסיסית ביותר, אז רק תנסו לדמיין כמה הייתי מצליח אילו הלימודים רק היו מעניינים אותי, רק שהם אף-פעם לא עניינו אותי.

ובעצם, אם כבר בהוכחות שנכשלתי בכוונה במחצית ב' של כיתה ט' עסקינן, יש באופן כללי את כל עשרות ההישגים האדירים שלי, המוכיחים חוכמה אדירה, אבל הם בכל מקרה היו רבים מידי מכדי להראות שם את כולם.

אני מניח שהייתי יכול לצרף את רשימת עשויות העדויות שהכנתי כאן בתפוז? אולי גם את הדף מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א כשכל תלמידי הכיתה כתבו לי כמה אני חכם וגאון? ואני מניח שאם כבר, אז היה יכול להתאים לצרף את מה שכתבו על גאונותי בספר המחזור של סוף כיתה י"ב?

טוב, כבר מאוחר מידי עכשיו. לא נורא. גם לא חשוב. גם לא מעניין וגם לא אכפת לי אז אני מניח שיש גם את הדברים האלו 🤷‍♂️

בכל מקרה, הנה חלק ב', החלק שבאמת נועד בשביל הסקפטיים:

אחת ולתמיד, למה בשלושת השנים האחרונות של הבית-ספר הייתי בכיתת תלמידים מתקשים למרות שהאמת היא שלא רק שלא הייתי תלמיד מתקשה, אלא למעשה הייתי ועודני גאון | תפוז פורומים

עוד בכל מקרה, מצטער לאכזב, אבל הנה מסתבר שלמעשה אני גאון עצום מימדים שחוכמתו האדירה אינה נגמרת לעולם וגודלה כגודלם של גרמי השמיים, כפי מה שלמעשה ידוע עליי וברור בנוגע אליי כבר שנים לאחור 😂

אל תגידו לי שאתם באמת מופתעים 😂

😂 LOL

giphy (2).gif

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
מאיפה המשיכה המוזרה הזו שלך לטמבלים?

חבל על כל דקה שאתה מבזבז עם הטמבלים האלה במקום לעבוד עבורי בשכר מינימום שעתי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאיפה המשיכה המוזרה הזו שלך לטמבלים?

חבל על כל דקה שאתה מבזבז עם הטמבלים האלה במקום לעבוד עבורי בשכר מינימום שעתי
כבר אמרתי לך שעומדת להיות לי עבודה במסגרת ההתמחות של התואר השני בפסיכולוגיה קלינית. אלא אם כן אתה יכול להציע לי עבודה שיכולה להיחשב עבור ההתמחות, אין על מה לדבר.

ai27

Well-known member
כבר אמרתי לך שעומדת להיות לי עבודה במסגרת ההתמחות של התואר השני בפסיכולוגיה קלינית. אלא אם כן אתה יכול להציע לי עבודה שיכולה להיחשב עבור ההתמחות, אין על מה לדבר.
והסמסטר הזה הוא האחרון של התואר הראשון?
או שיש לך עוד השלמות?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואישרו לך כבר תואר שני ברצף,
לא.
או שתהיה לך הפסקה שבמהלכה תעבוד אצלי בשכר מינימום שעתי?
מה הפסקה? למה הפסקה? אני מסיים את התואר ואם הכול ילך כמתוכנן, מתחיל תואר שני בפסיכולוגיה קלינית באוקטובר.

כפי מה שכתבתי לך, אם לא מדובר במשהו שיוכל להיחשב עבורי עבור ההתמחות שבמסגרת התואר השני, אין על מה לדבר.

למעלה