אחת ולתמיד - האלבום הטוב...

Reshefgarcia

New member
אחת ולתמיד - האלבום הטוב...

כדי לסגור את הנושא הזה לתמיד... להלן רשימת כל אלבומי האולפן של דפש מוד... לא נכללים באוסף הזה הופעות ואוספים. שבוע מהיום אני אספור את כל הקולות. 4 האלבומים שיהיו להם הכי הרבה קולות בתום השבוע הזה יעלו לסקר,שיקבע אחת ולתמיד מה האלבום הכי טוב של דפש מוד (לפחות בעיני הפורם הזה...) אתם מתבקשים לכתוב את שם האלבום בכותרת ההודעה,ואם בא לכם,נימוקים בעדו בתוך ההודעה. רשימת האלבומים : 1981 - Depeche_Mode-Speak_And_Spell 1982 - Depeche_Mode-A_Broken_Frame 1983 - Depeche_Mode-Construction_Time_Again 1984 - Depeche_Mode-Some_Great_Reward 1986 - Depeche_Mode-Black_Celebration 1987 - Depeche_Mode-Music_for_the_Masses 1990 - Depeche_Mode-Violator 1993 - Depeche Mode-Songs Of Faith And Devotion 1997 - Depeche_Mode_-_Ultra 2001 - Depeche_Mode-Exciter 2005 - Depeche_Mode-Playing_the_Angel יאללה... עכשיו נראה למי יש פה את הכוח!!! קולות לא יספרו פעמיים,לכן,אם שמתם הודעה בעד אלבום אחד...זהו...זה הקול שלכם...שיקלו בזהירות את הבחירה!

הגר26

New member
יוזמה מבורכת, רשף! ../images/Emo24.gif

לבחור אחד בלבד או שאפשר כמה...?

Reshefgarcia

New member
אחד בלבד...

השאלה הנשאלת היא...איזה אלבום הכי אהוב...אם כל אחד יבחר 3-5-11 זה יעוות את התוצאות לדעתי... אז רק אחד בנתיים

הגר26

New member
טוב, אז שלי הוא

Songs Of Faith And Devotion
למה? כי הוא רוקיסטי כזה ויש בו מילים מושלמות ולחנים מדהימים והוא עושה הטפה מושלמת שכל כומר היה יכול להתפלל לכזו. השירים בו פשוט מושלמים אחד אחד. אין בו פגם לדעתי, אין אף שיר שהייתי מורידה. ופרט טריוויה קטן: זה האלבום אולפן היחיד של דפש שהם מופיעים בו על העטיפה.

aviGODFATHER

New member
Violator

בסה"כ אני מכיר רק את Violator, Music For The Masses ואת האחרון - Playing The Angel. כמה שאני אוהב את Music For The Masses המדהים, Violator קצת יותר טוב ממנו.

Rinor

New member
Songs Of Faith And Devotion

ההתלבטות תמיד היתה בין האלבום הזה לאלבום הקודם Violator אך לבסוף לדעתי SOFAD הוא הטוב ביותר של הלהקה, לא צריך להסביר מדוע, פשוט הקשיבו לו, יש לו הכל מהכל, העדינות והאופטימיות של Higher Love מול המקצב הרוקיסטי אך גם בלוזי של I Feel You....הכל מהכל, לטוב ביותר! יום טוב לכולם...

מיצי007

New member
שלי

Depeche Mode-Songs Of Faith And Devotion למרות שהייתה לי התלבטות קשה בין זה לבין VIOLATOR ועוד שני אלבומים שפשוט מעלים לי זכרונות טובים אבל מבחינה של איכות, SOFAD באמת הכי טוב.

זהר25

New member
ממש לא.....

אולטרה אלבום מופתי ביגלל זה הבחירה קשה,אצלי ההיתלבטות הייתה בין אולטרה ל sofad.

זו התעללות נפשית לבקש ממני לבחור!!!

יש להם כל כך הרבה אלבומים טובים... והאמת שעדיין לא מצאתי שיר אחד של דפש מוד שאני לא אוהבת... ואני מכירה את כולם!!! מבחינת אלבומים ברור שיש את היותר טובים ואת הפחות טובים, אבל עדיין, איך אפשר לבחור?

יכול להיות שאת\ה יכול\ה, אני פשוט

לא חושבת שאני מסוגלת לבחור. לכל אחד מהאלבומים יש משהו שגורם לי לאהוב אותו יותר מכל האחרים באותה השניה שאני שומעת אותו. אבל למען האמת אין אחד שאני אוהבת יותר. יש רק את אלה שאני אוהבת טיפה'לה פחות...

למעלה