אחת ולתמיד- אספני Action figures

Wing Chan

New member
אחת ולתמיד- אספני Action figures

טוב, אז אני קצת מבולבל. עד כמה שהבנתי יש פה כמה אספני בובות action figures שונות בין כול אספני הבולים-מחמפים-גלויות-ארוויזיון-רומה"ד (
) אז, מי אתם ואיזה אתם אוספים? (חברה מסויימת? סידרה? דגמים? וכ'ו וכ'ו) יש איזה מועדון חברים\אגודה או משהו דומה בארץ של אספני "בובות אקשן" ?(נמאס לי להחליף לאנגלית
) יאללה, שפכו! אגב, 95% מהויטרינה הושלמה! תליתי אותה היום אחרי מספר קידוחים וסידורים, סידרתי את הבובות\מיניאטורות, ועכשיו נותר רק למצוא זכוכית. נחכה איזה שבועיים ונחפש ברחוב, מקסימום כאופציה אחרונה אני אקנה. אח, מי היה מאמין שהמגירה הגדולה הזאת שמצאתי ברחוב והייתה מטונפת כולה ומלאה בחרא של יונים תהפוך לויטרינת בובות יפה על אחד הקירות בחדר שלי?
מה שכמה ימים של השקעה (עם הפסקות לצערי, בערך כול סופ"ש עבדתי עליה, אין זמן לזה, צריך להתעצל) משנים משהו מקצה לקצה. הלכתי לשתות בירה עם חברים וללכת מכות עם פאנקיסטים.

evilihi

New member
נו אז אני לא היחידה שמחפשת

בזבל, אה? ראה הודעתי בשרשור של הקולה...

Wing Chan

New member
אל תגידי "זבל"

אימרי "הבוטיק"
מי שלא מחפש ברחוב - לא יודע מה הוא מפסיד. אבל אנחנו סוטים פה מהנושא..

evilihi

New member
צודקים!

גם לא כ"כ אכפת לי מהמבטים שאני סופגת לי הכלוב מחזור..מה שכן, עד עכשיו עשיתי את זה בלילה וקצת קשה לראות מה יש בכלוב..נעשה סיבוב נוסף ביום ראשון. מישהו יודע אם השוק בככר דיזנגוף פתוח גם בימי שלישי ובאיזו שעה? (אני יודעת שבעבר היה..השאלה אם עדיין יש!)

תמיר1991

New member
לפני כחודש הייתי ברב-חן דיזנגוף,

ביום שלישי, והשוק בכיכר היה פתוח. אם בחודש הזה זה לא השתנה, אז כנראה שכן
תמיר.

זה כל כך פשוט...

אפילו אחרי שתי בירות תצליח: הכנס לאתר הפורום (דרך הקישורים), ובדוק בטבלת המשתתפים מה כל אחד אוסף. בסוד אגלה לך שאתה צריך לרדת בטבלה עד שתגיע לנסיך הסיאני... ועכשיו, תראה תמונה של המפלצת המשוחזרת, אחרי הנקיון של ראש השנה.

powo

New member
אין דבר כזה זבל

הזבל היחידי שהוא זבל .זה זבל אורגני.

Wing Chan

New member
חלילה וחס תמונות

קודם שהאוסף 12" יגדל, ואז יגיעו התמונות.
(וזה לוקח זמן, לצערי)

python 4

New member
אני מוחה!

אין פה אספני רוה"ד. למרות שאני מודה - נכנסתי ל- e-bay לבדוק אם מוכרים את ה- the qualinesti המקורי (וטוב שאף אחד לא מבין אותנו) לפני שזה יוצא במהדורה חדשה בדצמבר הבא עלי לטובה (משום מה כל מה שהולך לקרות בדצמבר נראה לי כמשהו שיהיה עוד שנים, בגלל שזה אחרי מועד הגשת התיזה שלי). אגב, יש לי 117 פריטים באוסף רוה"ד.. ועכשיו מתברר לי שזה בעצם האוסף הכי מכובד שיש לי בין כל הג'אנק המשונן שמצוי באלבומי הבולים שלי.

python 4

New member
יש לי את שני הראשונים

בהוצאה הראשונה, וחסר לי רק השלישי. כמובן שהחל מהחודש הבא הסדרה יוצאת בהוצאה מחודשת, כך שאני לא דואג.. אם הייתי אספן הייתי מזמין לי את השלישי, אבל אני לא. סוף סוף אני אוכל לקרוא את הסיום של הטרילוגיה המעולה הזו.

תמיר1991

New member
רומח הדרקון.

אל תשאל אותי יותר מזה, אין לי שמץ של מושג...... תמיר.

python 4

New member
טוב אני נאלץ להסביר..../images/Emo9.gif

מדובר בסה"כ בסדרת ספרי פנטזיה שיוצאת החל מ- 1984. בערך יוצאים 6-8 ספרים חדשים בשנה, ונכון לעכשיו הסדרה מכילה כ- 130 ספרים, כולם תחת הכותרת Dragonlance, כאשר הם מחולקים לסדרות בת שונות (בתמונה - הספר הראשון בסדרה). מבין ה- 130 כ- 15 ספרים תורגמו לעברית. יש לי נכון לעכשיו בדיוק 101 ספרים מתוכם, בלי לספור ספרים כפולים (הוצאות ראשונות וכד'). לסדרה הזו יש סדרת אחות בשם Forgotten Realms, שם יצאו כ- 160 ספרים נכון להיום (ומשהו כמו 10 תורגמו לעברית) ממנה יש לי 99 ספרים. יש פורום בנושא פה בתפוז, ומשם אני מכיר את ע'. עכשיו ברור לכם ממה מורכבת כל הספרייה שלי.. בערך 400 ספרי פנטזיה, 200 מתוכם משני סדרות אלה בלבד.

Mercyful God

New member
ולי יש את הראשון , בעברית

מקנא באלה שיודעים לקרוא אנגלית טוב . תגיד ירון , עסקת פעם בRD&D ?

python 4

New member
לא...

אבל עסקתי פעם מזמן ב- D&D (טוב, אז הייתי חנון). למעשה, החברה שהמציאה את ה- D&D היא החברה שהוציאה את הספרים שדיברתי עליהם (עד שהיא פשטה את הרגל והזכויות על המשחק מבוכים והדרקונים והספרים עברו לחברה אחרת שמוציאה אותם עד היום). כאשר יצרו את משחק ה- ad&d (מבוכים ודרקונים מורחב) הם ביקשו ליצור מספר עולמות בהם ניתן לשחק את המשחק (בדרך כלל מנהל המשחק - שליט המבוך כמו שקוראים לזה היה ממציא עולם לשחק בו). הם יצרו שני עולמות - dragonlance ו- forgotten realms, הוציאו להם ספרי משחק, הרפתקאות וכאלה, ובין היתר - קו של ספרי קריאה. אלו הספרים שדיברתי עליהם. אחרי שאנשים הפסיקו לשחק d&d (טרנד של שנות השמונים) והחברה פשטה את הרגל היה חשש שזה הסוף של הסדרות האלה.. בכל זאת מדובר בסדרות של יותר מ- 100 ספרים, שמלוות אותי כבר יותר מעשור ויהיה חבל להיפרד מהם. לשמחתי חברה אחרת רכשה את הזכויות, הוציאה את מבוכים ודרקונים בגרסה חדשה ונראה שהם קצת יותר פופולריים היום. אני מקווה לפחות..

תמיר1991

New member
וקראת את כולם באנגלית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אימאאאאא! איך אפשר..??? תמיר.

python 4

New member
Anglit safa kala../images/Emo9.gif

כל הספרים שלי באנגלית. כבר שנים רבות לא קניתי ספר בעברית. משהו בנוגע לרתיעה שלי מתרגומים, וכמו שעמר יוכל להעיד במקרה של רוה"ד התרגומים ברובם הם אסון גדול..

תמיר1991

New member
Anglit safa kasha!!!

אני שונא אנגלית! זה המקצוע הכי הכי הכי גרוע שלי בבצפר (ביחד עם מתמטיקה)! ציון 70, ועוד המורה עשתה לי הנחות! תמיר.

למעלה