אחת ולתמיד...איציק

sarah

New member
אחת ולתמיד...איציק

עכשיו מייייייד
,שכל אחד יפרט את מספר האיציק שלו,בליויי מספר כרטיס אשראי ותאריך התפוגה (ככה קוראים לזה?) שלו. עוף טופיק- האם כדאי לי לטרוח ללכת עם גשר בשיניים העליונות במשך שנה רק כדי להזיז אותם אחורה ב3 מילמטר (!)?,כי ההחלטה נתונה בידיי ואין לי מושג מה לעשות. שרה,נזירה חשמלית

S.Riddle

New member
הממממ.... החלטה קשה....

אם זה באמת רק 3 מילימטר אז לא, אבל אם זה קצת יותר (אם את מבינה למה אני מתכוונת...).... אז כן. מיי איציק איז: 104322541 והאודיגו שלי הוא: 2951111 והת"ז זה: נכון, אני גם אכתוב את זה כאן...... ^^לירון^^

זה כתוב גם בכרטיס האישי שלי אבל:

123770240 ודרך אגב-בקשר לכרטיס אשראי, כדי שהוא יקבל את זה צריך לדעת גם על שם מי זה רשום ( ואל תשאלו מאיפה אני יודע! ) s@me @ne

Mentos

New member
127754974

עד לא מזמן (אתמול) את המספר הזה: 98347184 אבל כשחזרתי מהמחנה גיליתי שאחותי דפקה חצי מהמחשב... -=MentoS=-

ניימ....

איציק-102356323 שם המשתמש-אגנס נאטר {באנגלית} אודיגו-אני לא יודעת את המספר....תחפשו Agnes Nutter או משהו...! -ליאת-

ובקשר לגשר בלה בלה-

עד כמה שזה לא נעים-כדאי לך...מי יודע מ יהיה עם השיניים שלך אחר-כך...? הצטרפי נא לקהילת האנשים עם המכשירים על השיניים... -ליאת-

o.h

New member
האיציק שלי- 127716800

ובקש לשיניים, אז אם זה ממש קטן לא כדאי לטרוח. כשהורידו לי את הקוביות, השיניים שלי עדיין לא היו לגמרי ישרות, אבל זה לא מפריע לי. או<פ>יר :)

Meijen Shaggy

New member
~האיציק שלי בחשיפה מיוחדת~

תשע - חמישים - שמונים ושמונה - שבע - שש - אחד. אני חוזר: תשע - חמישים - שמונים ושמונה - שבע - שש - אחד. ולמוגבלים: 95088761 ניקניים: חיחיחי... למי שכבר יש אותי ברשימה שלו יודע למה אני לא יכול לענות על זה... ושרה - כמו שליאת אמרה וצדקה, את לא יכולה לדעת עם בהמשך השנים 3 המילימטרים האלה רק יתגברו, ולכן עדיף "ללכת על בטוח". דבר שני - שמת לב שלא רשמת את האיציק שלך? Meijen Shaggy

הסנובית יורדת אל העם ו....

מה זה איציק? האם עד כדי כך גדלה בורותי בזמן שהסתובבתי בכל מקום אחר חוץ מהפורום? *בכי מר* אז למה חזרתי? בחיי, חברה, לא יכולתי להתעלם מכל המכתבים, הבקשות והעצומות ששלכתם כדי להחזיר אותי לכאן אז, הנה אני כאן! תמר דינור, עבדתכם הנאמנה, ששבה הביתה [שלא תחשבו שאני סתם אחת, כל האנשים החדשים שהצתרפו, אני פה עוד לפני שליאת הגיעה!] תמר דינור, 101796271

אםםםםם, אני באמת באמת לא רוצה

להישמע חוצפן אבלללללל- מי את
s@me @ne מענין מה יקרה אם אני יעשה פעמיים הדגש וסדגש...

היא שבה! היא שבה!

שבת! שבת! שמחה וששון! המ... יש פה די הרבה אנשים שהגיעו לפני, אבל הרוב לא כותבים קבוע כ"כ... למרות שעכשיו שי חזר...ושרה חזרה...ויש כמה שכותבים פעם בשבוע, בערך...המ...לא יודעת...מה אני מברברת..? לא יודעת...המממ... בכל מקרה, ברוכה השבה! ^-^ -ליאת-

Meijen Shaggy

New member
תמרוששששששששש כולי געגועים!

תראי יותר נוכחות, תעיפי את אבא שלך מהמחשב קצת!
ותתחברי לאיציק (איי.סי.קיו, אם עדיין תבונתך מנעה ממך להבין) טיפה, כי יש כמה דברים שאני צריך לדסקס איתך... או במילים אחרות: WELCOME BACK
Meijen Shaggy

P. Patil

New member
והנה המס´ שלי

125849700. באמת סיקרן אותי מה האיציק שלכם, למרות שחלקכם כבר דיברו איתי, אז מקווה שנדבר... עוד משהו
אתמול קניתי שתי מחברות חשבון (הלוואי שהייתי מחליפה אותן כי לא רציתי בחשבון!) של הארי פוטר: הרמיוני במצנפת המיון ושיעור השיקויים של סנייפ. בנוסף קניתי גם מדבקות למחברות של הארי, והבנתי: זה ממש לא בהכרח לילדים קטנים! אז אולי אני אקנה עוד מחברות... ועוד משהו: נראה לי שבזכות הפורום הזה, אני כבר לא שונאת את סנייפ ודראקו!!! הידד!

LuNaTiC

New member
אני כועסת ביותר אבל בכל זאת..

60273076 ואני מקווה שזה יפסיק לנצח את ההודעות הצ´טיות\אישיות\שמודיעות שיש לכם איי סי קיו....

81092671

למעוניינים התעודת זהות שלי היא ******** (מה באמת חשבתם שאני אתן את התעודת זהות שלי????? פחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה