אחת הפנטזיות !!!

עודדגל11

New member
אחת הפנטזיות !!!

אשתדל לקצר .
זה היה לפני 3 חודשים , חבר שאל אותי אם מתאים לי להצטרף אליו ולמישהי שהוא מכיר , סוג הקשר :סקסי.
ראיתי תמונה והחלטתי שכן , נפגשנו אפילו לקפה שוחחנו ומשם נסענו ל"בקתת האביב" נכנסו ... הוצאנו שתיה החשכנו מעט את החדר והם נכנסו ישר לעניינים , אחרי כעשר דקות הוא קם למקלחת והיא מסמנת לי לבוא , מורידה לי את החולצה ואני מתרגש כמו ילד ננעל כאילו זאת הפעם הראשונה שלי בחיים ...

באמת שהיה נפלא !
כשאנחנו מתלבשים החבר זורק לחלל החדר משפט שאותי הכניס להלם :" פעם הבאה צריך להביא גם את רונן "
המשפט הזה יצר דיון בין רבע שעה שבסופו הוחלט כך : לרונית יש פנטזיה שמישהו יזיין אותה בלי שהיא תראה אותו והוא יראה אותה .
שבוע לאחר מכן נפגשנו שוב , בקתת האביב הייתה תפוסה אז קבלנו את הבקתה הסמוכה , נכנסנו שלושתנו , החבר מסתמס עם רונן ואומר לו שהוא יכול להגיע , אי אפשר לא להבחין במתח שהיה בחדר , החבר קשר מטפחת לעינייה של רונית כאשר רונן דפק בדלת ומיד יצא לקשור גם לו , רונן נכנס לחדר היה חושך , זה השלב שהדלקתי את האור ( גם ככה רונן ורונית בחושך) לפחות שאנחנו נראה ...
הוא הוביל אותו למיטה ומשם הכל זרם ממש כמו בסרט פורנו עם אחד הבמאים הטובים שאני מכיר ...
רונן ורונית זכו לחוויה מטורפת גם אני והחבר הגשמנו סוג של ...
שבוע טוב לכולם .

giligil55

Member

איזו חוויה מסעירת חושים...

זו בהחלט הגשמת פנטזיה ...

yaron599

New member
הפנטזיות שלי

&nbsp
טיפה שונות....

אבל כל מי שמצליח להגשים את שלו...כיףףף!!!

עודדגל11

New member
תמיד אחרי מימוש פנטזיה

הרצון להיות שם יורד
בכל אופן אני לא ראיתי או שמעתי עליה מאז
אשאל את החבר ואעדכן
חצי ציני ��

למעלה