אחת ההתלבטויות... :(

Blueberry1

New member
אחת ההתלבטויות... :(

אחרי שמצאתי מקצוע שאולי יכול לעניין אותי חוץ מהקודם שירדתי ממנו (וגזל לי המון זמן ואנרגיה במחשבה על איך אצליח להשיג אותו).. הגעתי שוב לפרשת דרכים. הנתונים שלי לצערי לא טובים כל כך ולא מאפשרים לי להתקבל למקומות שאני רוצה/צריכה/לאו דווקא מתאימים לי. כרגע מצבי הוא שאני יכולה להתקבל למרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון עוד השנה באוקטובר ויאללה להתחיל ללמוד.. אבל 2 בעיות נוצרות מזה: 1. מה שאני רוצה ללמוד, זה מנהל עסקים - התמחות בשיווק. נטו. מה שיש באריאל זה כלכלה ומנהל עסקים - התמחות בשיווק. הכלכלה הזה טיפה מפחיד אותי ואני לא חושבת שזה מה שאני רוצה. 2. מה גם ששמעתי שאריאל זה די חור ורחוק..כל הנסיעות וההגעה לשם פשוט ישרוף לי את היום ואולי זה לא שווה ללכת עד לשם בשביל זה. (אני מבית דגן). מצד שני, כדי ללמוד בכל מקום אחר, אני אצטרך לשפר ולעשות הרבה כדי להגיע ולזה - ופשוט אצטרך לדחות את הלימודים בעוד שנה, זה ממש כואב לי. אני מרגישה שאני חייבת להתחיל ללמוד. אם אני לא אתחיל באוקטובר הקרוב, בעצם יצא שאני אלמד בגיל 25. ו-וואלה, זה נשמע לי מאוד מבוגר. אנשים כבר מתחילים תואר שני ואני רק אתחיל את דרכי לראשון. מרגישה כל כך מאחור. ומה, אני אסיים תואר רק בגיל 28 ואחפש עבודה ? אני לא יודעת מה לעשות.. שווה לחכות לגיל 25 או להתחיל עכשיו וזהו ? מצד שני, אולי להתחיל באריאל ואח"כ לעבור למקום אחר ? אבל בעצם התנאי קבלה של המקומות האחרים לא ישתנה ואני עדיין אצטרך לשפר.. רק שככה אני אאלץ לעשות את זה בנוסף ללימודים אקדמאיים על הראש. בבקשה בבקשה תעזרו לי ! מה דעתכם ?

למעלה