אחתושש

קרוואלה

New member
אחתושש../images/Emo24.gif

כולנו פה איתך אוהבים עוד סיפור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות עוד סיפור אחד של אהבה ...שיוצאת בין השורות עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים זיכרונות מן הפגישה הראשונה ...כשיצטלבו המבטים פעם את בוכה… ופעם את צוחקת מזילה דמעה… כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף להתחלה ...נפרדים רק במבט בלי לומר מילה פעם את בוכה… ופעם את צוחקת מזילה דמעה… כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף להתחלה ...נפרדים רק במבט בלי לומר מילה עוד סיפור אחד של אשליה שלא ידענו אם היא תיגמר אוספים בלב את כל מה שהיה ...פעם רע.. ופעם טוב יותר עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש מן הרגשה כזו משונה ...שזה הסוף אבל עוד נפגש פעם את בוכה… ופעם את צוחקת מזילה דמעה… כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף להתחלה ...נפרדים רק במבט בלי לומר מילה פעם את בוכה… ופעם את צוחקת מזילה דמעה… כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף להתחלה ...נפרדים רק במבט בלי לומר מילה

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo160.gif../images/Emo85.gif

לרגע הייתי שלמה הייתי אני ואתה הזמן חלף אתה הלכת ושוב נוצר החור חור של קור בדידות חור של לבד לרגע הייתי שלמה והלכת........................
הלילה הוא טס חזרה לקחתי אותו לשדה התעופה שלוש שעות ישבנו אחזנו ידיים כמעט ולא דיברנו קריאה ראשונה לטיסה קריאה שניה ושלישית חיבוק אחרון אוחזים חזק כמו מבקשים לעצור את הזמן מלכת קריאה מיוחדת "מר... גש לשער..." נשיקה דימעה..... הוא שם אני כאן אוהבת וכואבת.... ומודה לאל על רגעים קטנים של חסד ואושר..... תודה לכולם על החיבוקים.. בלעדיכם כבר היה צריך לגרד אותי מהריצפה... תודה מכל הלב... שבת שלום ומבורך

../images/Emo24.gifאחת שאוהבת אנחנו איתך../images/Emo24.gif

נכון שאנחנו זה לא הוא,אבל אולי לההוא אין מי שיקשיב לרחשי ליבו לרומנטיקה המופלאה שבניכם,הוא נסע החוויה לא נגמרת כי האהבה שבליבך מובטחת לאהוב שנסע, דבר שאיש לא יכול לקחת את ממך, מה שחקוק בלב זה רק שלך,לפי תיאורך בוודאי נשאר לך עוד טעם של דבש, תיאלצי לשמור על הטעם הזה עד פגישתכם הבאה, שבת שלום,

jozefin3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאוהבת

אנחנו תמיד כאן
שבת שלום לך חמודה

למעלה