אחר צהריים טובים!!

תמרוטמן

New member
אחר צהריים טובים!!

ציור חדש מבית היוצר של כן הציור שלי. בינתיים זה רק ציור חדש בלי שם (השם הזמני זה "שקית נייר או ניילון" ובעתיד אולי יעוברת ויכתב באנגלית, אבל השם, כאמור זמני..) צוייר בשאריות של צבעי אקריליק על גבי העמוד-כאילו-קרטון שיש בסוף של כל בלוק ציור. (אפשר לומר שיש כאן המון שאריות, מצע הציור, הצבעים, רק המכחולים הם לא שאריות של משהו. לפחות אני מקווה ככה...). לשם שינוי המצלמה הדיגיטלית (הארורה) לא הרסה יותר מדי את צבעי הציור, ועל כן כולם מוזמנים להודות לה ולתת לה ליטוף. ואם אני כבר כאן, כשאמאבא קנו לי את הערכה לצייר המתחיל, צורפו לי שני חומרים שאני לא ממש מבינה מה לעשות איתם, וכשנכנסתי לאתר שמצורף על גבי האריזה, היה די עצוב שלא הצלחתי להבין כלום. רמת האנגלית יורדת פלאים בחופש הגדול. החומרים הם acrylic varnish glossy -114 ו- acrylic medium glossy - 012 לחכמים, משכילים ויודעי האנגלית (בגלל האתר.. :) ), מה אשמח להסבר קל, ברור ונחמד - מה החומרים האלה עושים? תודה רבה, ואמצע שבוע נהדר! תמר.

ABABI SHARON

New member
ערב טוב!

שלום תמר אם את רק מתחילה לעבוד באקריליק, אין סיבה להשתמש במדיום המדיומים עוזרים לאקרילק להיות קצת יותר חינני GLOSS MEDIUM נותן ברק לעבודה אפשר לערבב בצבע או כמו שנהגתי למרוח אותו בסוף ואז היה בעצם GLOSS VARNISH חומר זה יכול לשמש גם כ WATERPROOF VARNISH לעבודות אחרות ישנו ה MATTE MEDIUM שנותן גימור משי עדין וגם ה JEL MEDIUM שכאשר תוסיפי לצבע תקבלי תחושה של צבע שמן שנצבע במכחול מלא צבע סמיך יותר קל ומהיר אקריליק משמן רק תזכרי כולו פלסטיק!

למעלה