אחרת אין מצב......

כוכבונת

New member
אחרת אין מצב......

רציתי לשתף אתכם בשיר שכתבתי לפני הרבה זמן...על חוויה שעברתי עם בחור מסויים והיה לי מאוד כואב לעבור אותה..אז כתבתי שיר על זה שבו הגעתי להחלטה בקשר אליו..... אחרת אין מצב..! חשבת שאני שלך לעד שאני לא רוצה יותר את אף אחד צדקת בהכל אהובי... אבל האם אתה שלי? אתה שלי את זה אני יודעת אבל דבר אחד אין לדעת למה כל זה כואב לי כל כך למה אני ואתה יחד.. אבל לא עכשיו... האם אתה חושב שבעתיד שבעתיד יחד נהיה מאיפה לי לדעת שהאהבה עד אז תיהיה? ההווה זה מה שכרגע חשוב ההווה שבו אני סובלת שוב ושוב בגלל שאני אוהבת אותך בכל ליבי בגלל שעכשיו אתה שלי.... אבל עכשיו יחד לא נוכל להיות וזה כואב לי עוד ועוד.. ועד כאן פה אני עוצרת את הכל אותך אני אוהבת אבל למרות הכל למרות שגם אותי אתה אוהב למרות ששנינו אוהבים מכל הלב אני עוצרת ואומרת עכשיו ידידים כי אחרת....אין מצב! אשמח לקבל תגובות על השיר(מצטערת על האורך)....
כוכבונת

deyulia

New member
נראה לי

שיר זה מתאים להרבה מצבים, ובמיוחד למצב שבו אני נמצאת כרגע, אומנם בסוף התהליך, אבל זה עדיין קשה. הזדהתי עם כל מילה

deyulia

New member
המקרה שלי

הוא דומה מאוד לזה שמסופר בשיר, רק שבנוסף לזה שהוא אוהב אותי (ככה אני חושבת) גם אני מטורפת עליו, אבל אנחנו לא ביחד מסיבות אחרות שלא קשורות לאהבה.

כוכבונת

New member
זה היה ממש מזמן לפחות אולי איזה

8 חודשים פשוט זה היה מסובך ואני לא ממש רוצה לדבר על זה פשוט רציתי לכתוב את השיר וזהו....והיה הפרש גילאים גדול בינינו 6 וחצי שנים למרות שהוא מטורף עלי עד היום ואני פשוט לא רוצה אותו נגמרה האהבה....

קצת בלבל אותי שכתבת

שאת אוהבת אותו כל כך ... את יודעת מה ? אני חושב שהפרש גילאים זאת סיבה לא ממש מוצדקת לפרק קשר מלא באהבה. אבל אם נגמרה לך אהבה כלפיו כמו שאת אומרת אז זה משהו אחר.

ortal_sh

New member
לטמבל...

אני רוצה להגיד לך רק שיש מיקרים שהגיל כן משפיע על הקשר , זה קורה בדרך כלל שהנערה עדיין בגיל התבגרות לפני צבא , והגבר אחרי צבא, בדרך כל אנשים אחרי גיל התבגרות משתנים ,אז יתכן שהקשר ימשיך למרות הגיל אבל יגמר מתי שהוא בהמשך. ולגבי הגבר שמעל גיל התבגרות (אחרי צבא) יש לו כבר תוכניות שונות כמו לסוע לחו"ל להכיר מישהי רציני לחתונה וכ"ו, ואז הנערה שעדיין לומדת לא יכולה להשתלב בתוכניות שלו - מבין ! אור-טל

ortal_sh

New member
ולכוכבית ....

השיר נורא יפה , אך גם עצוב , אני מקווה שהתגברת על האהבה שלך אליו באמת ! כי זה באמת נשמע לא קל. אור-טל

למעלה