אחרי תקופה רעה

אחרי תקופה רעה

מכל הבחינות.. הצלחתי לכתוב משהו נורמלי בלי שאני אתבאס ממנו, זה עדיין לא מלהיב אבל בכל זאת... אפילו שם לא הצלחתי למצוא.. =/ "ריק בנשמה קור בידים דימעה נקייה כאב בעיניים מילים ברוח- רק הן נשארות פה במקום האהבה."

תבוא תקופה טובה

נשמה מיוסרת ריק בלב מבט רחוק אופטימיות הליכה זקופה אני שווה! אהבה בפתח אני מחכה לה היא כה קרובה! כתבת כל כך הרבה בכל כך מעט....קטנה, אבל גדולה!

תודה ../images/Emo9.gif

מחכה בקוצר רוח לתקופה הטובה... נשמע כאילו אני מרחמת על עצמי... אבל אני תמיד מזכירה לעצמי שיכול להיות יותר רע... מעודד.. (בקושי).

ארבעת השורות האחרונות,

חזקות ביותר, אהבתי אותן. ארבעת הראשונות מרגישות קצת כמו... אמ... כלום. תיאור ריק. בעצם, כשאני חושבת על זה, הן מרגישות כמו מילים ברוח. אני מניחה שככה הייתי מנתחת את זה אם היו מביאים לי את זה כשיר נייטרלי, החלק השני מדבר על מילים ברוח, משהו קצת ריק, חולף, החלק הראשון הוא אותן המילים, דברים חולפים מאוד, זמניים מאוד, תיאור קר של המצב הנוכחי. דרך אגב, בכל ספר שירה שקראתי, ויש לא מעט כאלה, היו כמה שירים ללא שם, עם מספר בכותרת, או כוכבית, או סתם ללא כותרת. שם ממש לא מצביע על השיר. יהיה טוב.

מורן א

New member
../images/Emo23.gif

אין תחליף לאהבה, גם אם כרגע נראה שהיא מסתתרת, כלואה ללא מוצא. המלים ברוח ימצאו את ביתן והרע יתחלף בטוב, זה רק עניין של זמן.

../images/Emo45.gif

אני יודעת... כל הבלאגן מתחיל לקבל צורה. הבנתי שאהבה באה מתי שאת הכי לא מצפה לה...

למעלה