אחרי תקופה צפופה . . .

קסמלי

New member
אחרי תקופה צפופה . . .

שבתי! יופי של דברים התרחשו פה בפורום ענת ובנות (בנים) נפלא נהדר - התפתחות מרתקת. הזמן לא עומד מלכת מצרפת עבודות להוסיף קורטוב לטוב נשים שלי וגירפה של נאוה תלמידה שלי. טוב לחזור קסם

קסמלי

New member
תודה שמים

נאוה פדנטית במיוחד. אלופה. תודה על המחשבה שמים ירוקים. זימנת אותי במחשבותייך. לילה טוב קסם

גם הגירפה מדהימה, כל כך מיוחד

תווי הפנים מושקעות ביותר....והעיסה כל כך חלקה, איך, כמה שאני מחליקה עם דבק טפטים לא יוצא חלק.

קסמלי

New member
אמא של קורן

בוקר טוב של שבת תודה. מלבד זה שנאוה היא אכן דייקנית. אני מכינה עיסה מאאוד חלקה ואומר המון לישה ודי הרבה דבקים, המטרה להגיע לעיסה כמעט משחתית הרמה של למרוח אותה על העבודה מראש הקונסטרוקציה בנויה לתלפיות ואז יש צורך בשכבת עיסה מאוד דקה והייבוש כך מהיר.. כמובן שגם החלקה עם דבק טפטים והרבה סבלנות. קסם

תודה קסם, הבנתי אנסה בפעם הבאה

ועוד בקשה אם אפשר. עדכני אותנו יותר העלי תמונות.... שגם אנו נהנה.

כמעט ופיספסתי....

איזה יופי ואיזה דיוק - מדהים! וממש חלק! את משייפת כשזה צבוע? או שהעיסה במקור ככה חלקה?

קסמלי

New member
היי שלי

אני לא משייפת אבל במקרה של הנשים מרחתי על הפנים דבק מעורבב בגבס זה מאפשר החלקה באזורים שהציור מצריך עבודת דיוק יתרה. תודה קסם

קסמלי ../images/Emo140.gif

העבודות שלך ושל התלמידה ממש מקסימות הן מבחינת הרעיונות וגם הביצוע . כל כך מלא הבעה שניראה אוטנטי מצפה לראות עוד ועוד

kerendruker

New member
מדהים אשמח אם תוכלי לרשום הסבר איך

גירפה מדהימה נאוה אני רוצה מעוד לבנות אחת אשמח אם תוכלי לשלוח לי הסבר ומאיזה חומרים הרכבת אותה .

אורמר

New member
קסמלי הנשים מהממות!

איזו צביעה מדהימה! נשארתי פעורת פה.
הבסיס שלהן נראה כמו בקבוק עם ידית.(כמו של מרכך כביסה) נכון? והכתרים מקרטון? הגירפה מקסימה, אולי היא תתן לי השראה לצבוע סוף סוף את הג'ירפה שלי.

קדם2

New member
קסמלי טוב שחזרת לנו,../images/Emo140.gif

העבודות שלך מקסימות,והצביעה משגעת.

קסמלי

New member
בוקר טוב קרן

תודה אשלח את נאוה למתן הסברים על עבודה. בקרוב. בגדול העבודה מקופסת אריזה של קורקינט, מקלות מטאטא וצינור קרטו עבה וכמובן הרבה עיתונים מכווצצים. ומסקנטייפ שמחבר את הכל. תודה קסם

kerendruker

New member
יש לי שאלה ?

איך בונים את הרגלים של הגי'רפה אני בניתי אחת והרגלים כל הזמן נפתחות לי אני לא מצליחה ליצב אותה כבר שבוע כל הזמן העיסה נשברת מה עושים ? יש לך תמונות של הגירפה בבניה על מנת שאני אראה את המבנה לפני העיסה ? אשמח לקבל עזרה בנושא אני כבר מיואשת . בנוסף אני לא יודעת איך לשנות את הזוית של הגוף כלפי מעלה צריך שהרגלים לא יהיו באותו אורך אני קצת מבולבלת בנושא .

50מרלין

New member
../images/Emo24.gifחשבתי עלייך לפני שבוע לאן

נעלמת,,,,מצפה בשקיקה לראות תמיד את עבודותיך,,,מיוחדות מאוד...אמרתי פעם ...כשמך = קסם של עבודות

למעלה