שבתי! יופי של דברים התרחשו פה בפורום ענת ובנות (בנים) נפלא נהדר - התפתחות מרתקת. הזמן לא עומד מלכת מצרפת עבודות להוסיף קורטוב לטוב נשים שלי וגירפה של נאוה תלמידה שלי. טוב לחזור קסם
בוקר טוב של שבת תודה. מלבד זה שנאוה היא אכן דייקנית. אני מכינה עיסה מאאוד חלקה ואומר המון לישה ודי הרבה דבקים, המטרה להגיע לעיסה כמעט משחתית הרמה של למרוח אותה על העבודה מראש הקונסטרוקציה בנויה לתלפיות ואז יש צורך בשכבת עיסה מאוד דקה והייבוש כך מהיר.. כמובן שגם החלקה עם דבק טפטים והרבה סבלנות. קסם
תודה אשלח את נאוה למתן הסברים על עבודה. בקרוב. בגדול העבודה מקופסת אריזה של קורקינט, מקלות מטאטא וצינור קרטו עבה וכמובן הרבה עיתונים מכווצצים. ומסקנטייפ שמחבר את הכל. תודה קסם
איך בונים את הרגלים של הגי'רפה אני בניתי אחת והרגלים כל הזמן נפתחות לי אני לא מצליחה ליצב אותה כבר שבוע כל הזמן העיסה נשברת מה עושים ? יש לך תמונות של הגירפה בבניה על מנת שאני אראה את המבנה לפני העיסה ? אשמח לקבל עזרה בנושא אני כבר מיואשת . בנוסף אני לא יודעת איך לשנות את הזוית של הגוף כלפי מעלה צריך שהרגלים לא יהיו באותו אורך אני קצת מבולבלת בנושא .