אחרי ששיגעתי אתכם...

רחלהא

New member
אחרי ששיגעתי אתכם...

ותודה על כל מי שעזרה לי זו העוגה לבר מצוה של בן דוד שלי, סיימתי לעבוד עליה אחרי שהאור כבר עלה (חמש וחצי)... היה קשה- העוגה ענקית (נאפתה בתבנית הכי גדולה שנכנסה לי בתנור) מורכבת משתי עוגות אחת על השניה (כל עוגה מכות כפולה). בין העוגות מרחתי קרם אגוזים, מעל שוקולד עם קצת קוניאק (מקווה שיצא בסדר...., פשוט אילוצים) הסתבכתי עם הציפוי בבצק סוכר (נראה לי שלשתי וציפיתי בקילו וחצי....) יש מלאן פשלות, אני יודעת וזהו אה, לקחתי את הרעיון מעוגה שראיתי פה. תודה!! נחכה לתגובות של הדודים..

עוגה משגעת גמני צריכה להכין עוגה

לבר מצוה לעוד חודש ואני חושבת שאאמץ את הרעיון אבל בבקשה אם אפשר לקבל קצת הסבר על כל מה שקשור בצבע הכתום העיגולים בצדדים הכתר וכל מה שעשית ומהם המוטות שחיברת ??? תודה על ההסברים

רחלהא

New member
תודה..

את הדוגמא הכתומה חתכתי מבצק סוכר. ציירתי את הדוגמא על נייר אפיה, גזרתי, הנחתי על ירעת בצק כתום וחתכתי לפי הדוגמא. אחרי שחתכתי את הכל, הדבקתי עם מעט מים. את הכחול עשיתי עם רויאל דליל ומעל קישוטים ברויאל כהה יותר וסמיך יותר

1נרקיס

New member
מרשים ביותר

מהם הגלילים משני הצדדים? קרטונים מצופים? תקעת אותם בתוך העוגה או רק הדבקת חיצונית? יצא נהדר רחל, מכובד ויפה.

רחלהא

New member
מתביישת לומר אבל

הגלילים עשויים מגליל מייר טואלט שחתכתי וגילגלתי. מעל ציפיתי בנייר זהב. תקעתי את הגליל בעיגול בצק סוכר כתום ומהצד השני שמתי עיגולים כחולים גם מבצק סוכר. אחרי שזה כמעט התייבש תקעתי אותם עם שיפוד לעוגה.

לא כ"כ הבנתי את העניין עם גליל

נייר טואלט זה יותר מדי ארוך בשביל גליל האם חתכת אותו לאורך וגילגלת אותו פנימה יותר ?????

mulani

New member
לא יודעת על פשלות - נראה מרשים!!

נראה מדהים ביותר - כל הכבוד!!!

tsoff

New member
יאו יה וויוואה

עוגנ משגעת ניראת מדהים, מדהים מדהים אני מאוד אוהבת. העיצוב מצויין ממש. תוכלי לתת את השירטוט? מדהים מי חיפשה עוגה לחינה???? זו התשובה לדעתי.

למעלה