אחרי שקראתי...

e-shfiyut

New member
אחרי שקראתי...

ואני אפילןו חושבת שאני מתחיה להבדיל בין כל סוגי המטאל והרוק והפאנק וכל זה... יש לי שאלה: מה יש למטאליסטים נגד פאנקיסטים ולהפך?? מחכה לתשובה לא בסגנון הם ב*** וכל הפאנקיסטים ככה וככה... אלא משהו יותר רציני אם אפשר... אני באמת לא מבינה אי

.Metal_F

New member
זה לא נכון

ואני לא מבינה מאיפה אנשים מוציאים את זה. אין לי שומדבר נגד פנקיסטים, או מוזיקת פאנק. אני לא אוהבת את המוזיקה הזאת בכלליות, אבל מי שנהנה ממנה - סבבה. הבעייה היא שלפעמים יש לפאנקיסטים (או וונאבי פאנקסיטים ליתר דיוק) נטייה להתלהב קצת יתר על מידה מהמרד המדהים שלהם, האנרכיה והכאוס שהם כ"כ מנסים להשיג וכי"ב... אז זה כבר ממש מעצבן. אבל זה ממש לא הפאנקיסטים האמיתיים, זה סתם אנשים שמוציאים להם שם רע.

a_duck

New member
אני שומע מטאל ופאנק...

ואין לי בעיה עם פאנקיסטים...רק עם הוונבי פאנקיסטים או וונבי מטאליסטים...

Sham 69

New member
מה עם TRUE METAL WARRIORS?

שמשחקים אותה "אנטי כל מוזיקה אחרת" "אנטי-פאנק" "אני הולך להרביץ לפנקים מניקים!!" אוי באמת, מעורר רחמים משחקים אותה שליחי ה"שטן" שבאים לטהר את ה"פנקים" וכל מה שלא קשור ל Pure true metal .. במרכאות. וגם לא לשכוח את כל ה"פאנקיסטים" הישראלים המצויים שמשחקים אותה מגניבים "יא מטאליסט מניאק!!", שזה כבר בכלל מעורר רחמים .. בעצם באותה מידה כמו הtrue metal warriors .. בקיצור .. 2 הקבוצות של היצורים האלה גרמו לכך שכולם יחשבו שיש "מלחמה" בין הפאנקיסטים למטאליסטים.

metal head

New member
שליחי השטן? לטהר את הפאנק?

איזה שטויות, מטאליסטים שונאים פאנקים זה שתי דברים שנוגדים לגמרי גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת אידיאולוגיה! וגם אני העיקרון שונא את הפאנקים המתלהבים, המוזיקה אני לא אוהב כי זה מוזיקה של ילידים בני 3, שלרוב לגמרי לא רצינית! ובקשר למה שאמרת על מטאליסטים, מה הבעיה שלך? רק שתדע שהרוב אתאיסטים ולא מאמינים בכל הקטע של השטן, ושאנשים כמוך שונאים יותר מאשר את הפאנקים....

Bodom-child

New member
לא רצינית ? מטאליסטים אתאיסטים ?

אני הכי אוהב את האנשים שחושבים שאנשים אחרים אומרים שטויות אבל הם בעצם אומרים דברים יותר שטותיים... איך הגעת לזה שרוב המטאליטים אתאיסטים ? כמו בכל קבוצת אנשים בעולם שלנו גם בקהילת המטאליסטים יש אתאיסטים, נוצרים יהודים, מוסלמים, ושטניסטים. ובקשר לפאנק. האמת שגם אני פעם די זיזלתי בסגנון אבל גיליתי הרבה להקות עם טקטסים שהרבה פעמים עולים ברמתם על להקות מטאל שונות ומשונות.

למעלה