אחרי שצפיתי במטאל

אחרי שצפיתי במטאל

די בסדר חבל שיש שם קרבות לא כמו ראוו וסמאקדאון לא מראים את הפיודים כאילו הדיבורים ומה שנלווה אליהם ורואים את כולהקרבות שלא הכי חשובים לדעתי אבל נו בסדר לא משנה לי העיקר שיש משו בהמשך נדרוש אולי רוו או סמאקדאון ופי פי וי בינתיים נסתפק במטאל היט ולייבוויר

Sid

New member
אבל זה 2 תוכניות נפרדות?

ואם כן אז למה יש 2 תוכניות זהות עם שם שונה?

rshamir

New member
שתי התוכניות שונות בשם בלבד

אבל התוכן של שתיהן זהה. הסיבה לכך היא שאת התוכניות האלה הם מוכרים ישירות לתחנות הטלוויזיה המקומיות (ברמת המדינה או העיר) בסינדיקציה, וכך הם יכולים למכור את התוכנית ליותר מתחנה אחת באזור. תחנה אחת משדרת את ג´אקד והשנייה את מטאל. אם אני לא טועה, יש עוד תוכנית, שנקראת אטיטיוד, שזהה לשתיים האלה, כך שבעצם הם יכולים למכור את אותה תוכנית שלוש פעמים בכל אזור.

hulkmania

New member
metal-סיכום שלי

אז ככה ראיתי היום את מטאל ואני יכול להגיד שהתוכנית הייתה מעבר לציפיות שלי, אומנם התוכנית מתרכזת יותר במתאבקים הפחות נוצצים ובקטעים שלא הצליחו להכנס לRAW אבל היא עשוייה טוב וברצף, אין בה את הקטעי קישור הארוכים והמייגעים או את סיפורי הטלנובלות סטייל לגעת באושר שיש בראו וסמאקדאון , התוכנית היא יותר האיבקות נטו וגם נחמד לראות מתאבקים שרוצים להתקדם כמו בילי קידמן או מתאבק וותיק כמו דידיפי שנותנים שואו ולא רק את הסטארים שמרוויחים מיליונים, למרות זאת גם שילבו בתוכנית קרב בין טריפל אייץ´ לקורט אנגל הקרב שהיה הדובדבן של התוכנית, בקיצור אחרי שיס רצו לשים את טאפ אינאפ וביטלו חשבתי שזאת עוד בדיחה שלהם אבל כל הכבוד ועכשיו אפשר להתחיל לדרוש פי פי וי

המטאל הזה היה בתאריך 13.4 בארה"ב

אז תעשו חשבון באיזה איחור אתם רואים היט ומטאל

למעלה