אחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם קוראים לי גאון, ואחרי שפתחנו שרשור של תמונות של כולם מעריצים אותי הערצה קשה ואכזרית, כעת הגיע הזמן והגיע הרגע

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לפתוח גם שרשור של תמונות של כולם מהללים אותי ומשבחים אותי על כישרון הכתיבה הנדיר שלי כגאון כתיבה מופלג, תחום אחד מיני עשרות תחומים בהם אני גאון.

__צילום מסך_29-5-2025_152639_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_27-5-2025_154523_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_2-3-2025_142642_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_30-4-2025_202713_www.tapuz.co.il.jpeg
‏‏__צילום מסך_14-2-2025_181547_www.tapuz.co.il - עותק.jpeg
__צילום מסך_8-7-2024_193145_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_29-5-2025_22744_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_8-6-2025_174315_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-6-2025_7339_www.tapuz.co.il.jpeg

ai27

Well-known member
אני שמח שסיימת עם העבודה שהתקשת בה

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני שמח שסיימת עם העבודה שהתקשת בה
תקשיב, מה זאת אומרת סיימתי? עניתי על כל השאלות, כן. האם אני בטוח בתשובות? לא בהכרח. ההגשה להיום עד 23:59 אז אגיש בערב כזה.

בינתיים ועד אז, אשמח לקבל את עזרתך בפעם האחרונה.

כבר הצלחתי לצמצם את זה לשתי תשובות, ואם הצלחתי לצמצם את זה לשת תשובות, אז באמת חבל שאטעה בשאלה הזאת.

רק תגיד לי אם התשובה היא ג' או ד'. זה הכול.

__צילום מסך_15-6-2025_163842_opal.openu.ac.il.jpeg

מ ש ה 53

Well-known member
תקשיב, מה זאת אומרת סיימתי? עניתי על כל השאלות, כן. האם אני בטוח בתשובות? לא בהכרח. ההגשה להיום עד 23:59 אז אגיש בערב כזה.

בינתיים ועד אז, אשמח לקבל את עזרתך בפעם האחרונה.

כבר הצלחתי לצמצם את זה לשתי תשובות, ואם הצלחתי לצמצם את זה לשת תשובות, אז באמת חבל שאטעה בשאלה הזאת.

רק תגיד לי אם התשובה היא ג' או ד'. זה הכול.

צפה בקובץ המצורף 131464
חחחחחחחחחחחחחחחח
תפתח. תפתח. תציף את כל הפורומים ותיצור אשליה שהפרדס מרוויח עקב כך מפרסומות.
ואני אלמד את כל מי שקורא את דברי החכמה שלך מהו ערכם. ערכם כערך נפיחה.
בעת מלחמה, אתה בא ומציק לכל העולם ומספר סיפורי פוגי לילדים מפגרים, במקום שתתגייס לצבא ותתרום את חלקך בשותפות של נשיאה בנטל. אינך אלא בטלן שמתחמק מחובתו לחברה וכל דיבוריו הם דברי הבל טהורים.

מ ש ה 53

Well-known member

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחח
תפתח. תפתח. תציף את כל הפורומים ותיצור אשליה שהפרדס מרוויח עקב כך מפרסומות.
ואני אלמד את כל מי שקורא את דברי החכמה שלך מהו ערכם. ערכם כערך נפיחה.
אם ערכם של שרשוריי היה כפי מה שאתה אומר, הם לא היו כל-כך מצליחים ופופולאריים, ולא הייתי מקבל מחמאות כה רבות על כתיבתי. אתה לא יודע להבדיל בין גולשים איכותיים ללא איכותיים ולתת לאיכותיים את היחס המכבד והמעריך המגיע להם.
בעת מלחמה, אתה בא ומציק לכל העולם
אני לא מציק לאף-אחד. נוכחותי היא ברכה ואני גולש מאוד אהוב ומוערך.
ומספר סיפורי פוגי לילדים מפגרים,
אני כותב מאוד-מאוד מוערך, וכך גם השרשורים שלי. אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן להעיף מבט שני בתשע התמונות שבהודעה הפותחת של השרשור, אם בכלל אי-פעם העפת בהן מבט ראשון...
במקום שתתגייס לצבא ותתרום את חלקך בשותפות של נשיאה בנטל.
מלכים לא משרתים, גם אם נדמה לך אחרת בהסתמך על מה שהיה נהוג לפני מאות ואלפי שנים, שזה כבר ממזמן לא רלוונטי.
אינך אלא בטלן
מי שלומד אינו נחשב בטלן.
שמתחמק מחובתו לחברה
התרומה שלי תבוא בתחומים אחרים. אם כבר, אילו הייתי חייל בעברי, הדבר היה מוריד מהמורשת שלי ופוגע בתדמית שלי, בעיני חלק מהאנשים.
וכל דיבוריו הם דברי הבל טהורים.
אמר מי שאפילו אינו קורא את שרשוריי, כמו השניים האחרים שמבקרים את כתיבתי ומעידים על עצמם שנייה אחרי שכלל אינם קוראים אותה...
הצעה לא חוקית, לא חוקתית, שלא באמת נמצאת על סדר היום, ושגם אילו הייתה, לא הייתה מקבלת רוב.

מ ש ה 53

Well-known member
אם ערכם של שרשוריי היה כפי מה שאתה אומר, הם לא היו כל-כך מצליחים ופופולאריים, ולא הייתי מקבל מחמאות כה רבות על כתיבתי. אתה לא יודע להבדיל בין גולשים איכותיים ללא איכותיים ולתת לאיכותיים את היחס המכבד והמעריך המגיע להם.

אני לא מציק לאף-אחד. נוכחותי היא ברכה ואני גולש מאוד אהוב ומוערך.

אני כותב מאוד-מאוד מוערך, וכך גם השרשורים שלי. אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן להעיף מבט שני בתשע התמונות שבהודעה הפותחת של השרשור, אם בכלל אי-פעם העפת בהן מבט ראשון...

מלכים לא משרתים, גם אם נדמה לך אחרת בהסתמך על מה שהיה נהוג לפני מאות ואלפי שנים, שזה כבר ממזמן לא רלוונטי.

מי שלומד אינו נחשב בטלן.

התרומה שלי תבוא בתחומים אחרים. אם כבר, אילו הייתי חייל בעברי, הדבר היה מוריד מהמורשת שלי ופוגע בתדמית שלי, בעיני חלק מהאנשים.

אמר מי שאפילו אינו קורא את שרשוריי, כמו השניים האחרים שמבקרים את כתיבתי ומעידים על עצמם שנייה אחרי שכלל אינם קוראים אותה...

הצעה לא חוקית, לא חוקתית, שלא באמת נמצאת על סדר היום, ושגם אילו הייתה, לא הייתה מקבלת רוב.

מ ש ה 53

Well-known member

מי שלומד אינו נחשב בטלן.
1. אילו באמת למדת, לא היית צריך לפרסם כאן שאלות שעליהן איש לא ייתן לך תשובות. מסתבר שאתה לוזר בלימודיך והציונים שאותם הצגת מעידים על כך כאלף עדים.

2. מיהו זה שהמליך אותך ומשח אותך בשמן? מתי היה האירוע ואיך זה שאיש לא שמע עליו? ואם לא היה מהלך של המלכה וזה רק בראש שלך? הכי חשוב עבורך זה שתלך לטפל בעצמך ומהר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
1. אילו באמת למדת, לא היית צריך לפרסם כאן שאלות שעליהן איש לא ייתן לך תשובות.
קיבלתי תשובות מ-ai27.
מסתבר שאתה לוזר בלימודיך והציונים שאותם הצגת מעידים על כך כאלף עדים.
ציונים זה לא מדד לכלום.
2. מיהו זה שהמליך אותך ומשח אותך בשמן?
בדרך כלל מלכים, אפילו ביהדות, איפה שזה נהוג כביכול, אינם נמשחים בשמן, אלא אם יש ספק באשר למלכותם, ואני, אין ספק באשר למלכותי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שגיאה גדולה שנובעת מאי למידת התנ"ך.
לא בקיא בתנ"ך בצורה יוצאת דופן. יודע מה ששמעתי. מה ששמעתי וידוע לי, זה שהמשיחה בשמן היא משהו מיוחד ששמור למלכים שיש ספק בנוגע ללגיטימיות של מלכותם.

ממה שאני יודע ושמעתי, היו שניים כאלו.

היה את דוד, שזאת כאילו התחלה של שושלת אחרת כי מה עם בית שאול והיורש יהונתן, ואז ברור שיש ספק.

בנוגע למלך השני, לא זוכר.

אבל כאמור, לא בקיא בקיאות מיוחדת. ואולי אני טועה לחלוטין.

שווה לבדוק את זה מתישהו.

מ ש ה 53

Well-known member

לא בקיא בתנ"ך בצורה יוצאת דופן. יודע מה ששמעתי. מה ששמעתי וידוע לי, זה שהמשיחה בשמן היא משהו מיוחד ששמור למלכים שיש ספק בנוגע ללגיטימיות של מלכותם.​

ממה שאני יודע ושמעתי, היו שניים כאלו.​

היה את דוד, שזאת כאילו התחלה של שושלת אחרת כי מה עם בית שאול והיורש יהונתן, ואז ברור שיש ספק.​

בנוגע למלך השני, לא זוכר.​

אבל כאמור, לא בקיא בקיאות מיוחדת. ואולי אני טועה לחלוטין.​

שווה לבדוק את זה מתישהו.​

במקום שתקשקש דברי הבל, ראוי שתלמד קצת תנ"ך. אתה, כאיש עלוב, שאינו רוצה אפילו ללמוד ולהכיר את תהליכי ההמלכה, אבל רואה את עצמך כמלך, כדאי שתכיר על אמת את תהליך ההמלכה. [ורק להזכירך: שאול נמשח 3 פעמים. לא פעם. לא פעמיים אלא 3. דוד נמשח פעמיים וכך נמשחו גם יורשיו]. אבל למה אני מכלה את זמני מול עלוב שכמותך? אינך אלא מלך השוטים, הבטלנים, הנכשלים והמשתמטים. מלך מאופס שכמוך אינו שווה כלל בזבוז של שמן יקר, שכן אינך אלא בושה וכלימה גדולה למשפחתך ובעיקר להוריך.

ועוד קטנה: רק לפני זמן לא כל כך רב, הומלך מלך אנגליה. על אף העובדה שהאירוע התרחש במאה ה-21, גם הוא נמשח בשמן, ממש עפ"י אותם כללים שמתוארים בתנ"ך. נראה שאפילו הגויים הנוצרים, העתיקו ושימרו את התהליך עתיק היומין הזה, גם אם הוא נראה לך מיושן ו/או בלתי רלוונטי.

למעלה