לפתוח גם שרשור של תמונות של כולם מהללים אותי ומשבחים אותי על כישרון הכתיבה הנדיר שלי כגאון כתיבה מופלג, תחום אחד מיני עשרות תחומים בהם אני גאון.
צפה בקובץ המצורף 131368
צפה בקובץ המצורף 131369
צפה בקובץ המצורף 131370
צפה בקובץ המצורף 131371
צפה בקובץ המצורף 131372
צפה בקובץ המצורף 131373
צפה בקובץ המצורף 131374
צפה בקובץ המצורף 131375
צפה בקובץ המצורף 131376
תקשיב, מה זאת אומרת סיימתי? עניתי על כל השאלות, כן. האם אני בטוח בתשובות? לא בהכרח. ההגשה להיום עד 23:59 אז אגיש בערב כזה.אני שמח שסיימת עם העבודה שהתקשת בה

חחחחחחחחחחחחחחחחתקשיב, מה זאת אומרת סיימתי? עניתי על כל השאלות, כן. האם אני בטוח בתשובות? לא בהכרח. ההגשה להיום עד 23:59 אז אגיש בערב כזה.
בינתיים ועד אז, אשמח לקבל את עזרתך בפעם האחרונה.
כבר הצלחתי לצמצם את זה לשתי תשובות, ואם הצלחתי לצמצם את זה לשת תשובות, אז באמת חבל שאטעה בשאלה הזאת.
רק תגיד לי אם התשובה היא ג' או ד'. זה הכול.
צפה בקובץ המצורף 131464
אם ערכם של שרשוריי היה כפי מה שאתה אומר, הם לא היו כל-כך מצליחים ופופולאריים, ולא הייתי מקבל מחמאות כה רבות על כתיבתי. אתה לא יודע להבדיל בין גולשים איכותיים ללא איכותיים ולתת לאיכותיים את היחס המכבד והמעריך המגיע להם.חחחחחחחחחחחחחחחח
תפתח. תפתח. תציף את כל הפורומים ותיצור אשליה שהפרדס מרוויח עקב כך מפרסומות.
ואני אלמד את כל מי שקורא את דברי החכמה שלך מהו ערכם. ערכם כערך נפיחה.
אני לא מציק לאף-אחד. נוכחותי היא ברכה ואני גולש מאוד אהוב ומוערך.בעת מלחמה, אתה בא ומציק לכל העולם
אני כותב מאוד-מאוד מוערך, וכך גם השרשורים שלי. אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן להעיף מבט שני בתשע התמונות שבהודעה הפותחת של השרשור, אם בכלל אי-פעם העפת בהן מבט ראשון...ומספר סיפורי פוגי לילדים מפגרים,
מלכים לא משרתים, גם אם נדמה לך אחרת בהסתמך על מה שהיה נהוג לפני מאות ואלפי שנים, שזה כבר ממזמן לא רלוונטי.במקום שתתגייס לצבא ותתרום את חלקך בשותפות של נשיאה בנטל.
מי שלומד אינו נחשב בטלן.אינך אלא בטלן
התרומה שלי תבוא בתחומים אחרים. אם כבר, אילו הייתי חייל בעברי, הדבר היה מוריד מהמורשת שלי ופוגע בתדמית שלי, בעיני חלק מהאנשים.שמתחמק מחובתו לחברה
אמר מי שאפילו אינו קורא את שרשוריי, כמו השניים האחרים שמבקרים את כתיבתי ומעידים על עצמם שנייה אחרי שכלל אינם קוראים אותה...וכל דיבוריו הם דברי הבל טהורים.
הצעה לא חוקית, לא חוקתית, שלא באמת נמצאת על סדר היום, ושגם אילו הייתה, לא הייתה מקבלת רוב.![]()
לדעתי על ממשלת ישמעאל כדי לחזור ולהיות ממשלת ישראל לבטל את
רישום האוכלוסין שלא עשה צבא מסיבות שאינן רפואיות לאוניברסיטאות בישמעאל. כל אזרח ישמעאלי שסרב לשרת בצה"ל מסיבות דתיות אתניות לאומיות או מסיבות ליבראליות פרוגרסיביות לא יוכל ללמוד באוניברסיטה לקבל תואר. רק אזרח שעשה 3 שנים שרות למולדת או למדינה בין אם בשרות בצבא או בשרות לאומי יוכל להירשם ללימודים...www.tapuz.co.il
אם ערכם של שרשוריי היה כפי מה שאתה אומר, הם לא היו כל-כך מצליחים ופופולאריים, ולא הייתי מקבל מחמאות כה רבות על כתיבתי. אתה לא יודע להבדיל בין גולשים איכותיים ללא איכותיים ולתת לאיכותיים את היחס המכבד והמעריך המגיע להם.
אני לא מציק לאף-אחד. נוכחותי היא ברכה ואני גולש מאוד אהוב ומוערך.
אני כותב מאוד-מאוד מוערך, וכך גם השרשורים שלי. אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן להעיף מבט שני בתשע התמונות שבהודעה הפותחת של השרשור, אם בכלל אי-פעם העפת בהן מבט ראשון...
מלכים לא משרתים, גם אם נדמה לך אחרת בהסתמך על מה שהיה נהוג לפני מאות ואלפי שנים, שזה כבר ממזמן לא רלוונטי.
מי שלומד אינו נחשב בטלן.
התרומה שלי תבוא בתחומים אחרים. אם כבר, אילו הייתי חייל בעברי, הדבר היה מוריד מהמורשת שלי ופוגע בתדמית שלי, בעיני חלק מהאנשים.
אמר מי שאפילו אינו קורא את שרשוריי, כמו השניים האחרים שמבקרים את כתיבתי ומעידים על עצמם שנייה אחרי שכלל אינם קוראים אותה...
הצעה לא חוקית, לא חוקתית, שלא באמת נמצאת על סדר היום, ושגם אילו הייתה, לא הייתה מקבלת רוב.
1. אילו באמת למדת, לא היית צריך לפרסם כאן שאלות שעליהן איש לא ייתן לך תשובות. מסתבר שאתה לוזר בלימודיך והציונים שאותם הצגת מעידים על כך כאלף עדים.מלכים לא משרתים, גם אם נדמה לך אחרת בהסתמך על מה שהיה נהוג לפני מאות ואלפי שנים, שזה כבר ממזמן לא רלוונטי.
מי שלומד אינו נחשב בטלן.
קיבלתי תשובות מ-ai27.1. אילו באמת למדת, לא היית צריך לפרסם כאן שאלות שעליהן איש לא ייתן לך תשובות.
ציונים זה לא מדד לכלום.מסתבר שאתה לוזר בלימודיך והציונים שאותם הצגת מעידים על כך כאלף עדים.
בדרך כלל מלכים, אפילו ביהדות, איפה שזה נהוג כביכול, אינם נמשחים בשמן, אלא אם יש ספק באשר למלכותם, ואני, אין ספק באשר למלכותי.2. מיהו זה שהמליך אותך ומשח אותך בשמן?
שגיאה גדולה שנובעת מאי למידת התנ"ך.בדרך כלל מלכים, אפילו ביהדות, איפה שזה נהוג כביכול, אינם נמשחים בשמן, אלא אם יש ספק באשר למלכותם, ואני, אין ספק באשר למלכותי.
לא בקיא בתנ"ך בצורה יוצאת דופן. יודע מה ששמעתי. מה ששמעתי וידוע לי, זה שהמשיחה בשמן היא משהו מיוחד ששמור למלכים שיש ספק בנוגע ללגיטימיות של מלכותם.שגיאה גדולה שנובעת מאי למידת התנ"ך.
לא בקיא בתנ"ך בצורה יוצאת דופן. יודע מה ששמעתי. מה ששמעתי וידוע לי, זה שהמשיחה בשמן היא משהו מיוחד ששמור למלכים שיש ספק בנוגע ללגיטימיות של מלכותם.
ממה שאני יודע ושמעתי, היו שניים כאלו.
היה את דוד, שזאת כאילו התחלה של שושלת אחרת כי מה עם בית שאול והיורש יהונתן, ואז ברור שיש ספק.
בנוגע למלך השני, לא זוכר.
אבל כאמור, לא בקיא בקיאות מיוחדת. ואולי אני טועה לחלוטין.
שווה לבדוק את זה מתישהו.
קיבלתי תשובות מ-ai27.
ציונים זה לא מדד לכלום.
בדרך כלל מלכים, אפילו ביהדות, איפה שזה נהוג כביכול, אינם נמשחים בשמן, אלא אם יש ספק באשר למלכותם, ואני, אין ספק באשר למלכותי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.