אחרי שסלחת

דור ר

New member
אחרי שסלחת

אחרי שסלחת ואני לא יודע אעמיק לתוכך ריגשותי מבקע הן היה לא היה ואמרת לי ללכת בדרכך הספוגה בעלים של שלכת ושקרייך היו לבנים מעתיד מפרשייך נותרו בלי כוון בלי עתיד מלחמתך הריקה בה עיוורת הלכת מה טפל טעמה אחרי שסלחת. דור דניאל ICQ 101977097

softy

New member
דני נהנתי מאוד

אתה גם כותב בצורה מופלאה וגם מצייר יוצא מן הכלל. אתה פשוט אומן אהבתי גם את שירייך וגם את ציורך - ישר כח! סופטי

דור ר

New member
softy

as soft as can be your words enjoing me if i cant have you neer i still fill you here תודה דור דניאל

מציעה שתחזור לעברית

ואז תוכל להרגיש את סופטי באמת במקומות הנכונים מיכאללה מרוגשת

דור ר

New member
.

זה לא ענין של ריגוש זה ענין של רגש זה לא ענין של הלב זה כוחו של הכאב זה לא שאני נעלב אך מתי אהיה נאהב זה לא שאני שואל אז מדוע אני מתפתל בעצם זה לא

softy

New member
זה בסדר מיכאלה

תמיד זה קורה לי כך אני מצליח להנות משני העולמות. סופטי
זו שלי וזה גם כן

ממתי באנו הנה להנות?

ואם כן, אז איך זה שמרשים לאריה לכתוב פה? מי זאת שלי? מיכאללה מעדיפה את ה-זה

. . .

זה כן עניין של ריגוש כי זו משמעותו של הגישוש כדאי שליבך לפעמים יישבר כי הכאב נעלם והופך לאחר ואם תלמד לא להעלב תגלה שהעולם אותך אוהב ואם תמשיך פה להתפתל אז אולי בך אבחר להסתכל אז זה כן לטלפון מיכאללה לא כל כך טובה, אבל מה זה איכותית

דור ר

New member
.

כמו שאמר המשורר האם אתה עושה חיים או שהחיים עושים אותך לכן בין הרגש לפיתול בין הפיטול לטלטול אשאל מלאך שלי שכנפי שבורות האם תוכלי ללמדני לעוף?

softy

New member
קח רד בוּל

אני יודע שאני עף איתו. סופטי
בעיקר שהוא מעורבב עם פינלנדיה

רוצה להיות אמא?

אין בעיות, שולחת לך חבר טוב הוא אוהב אתכם נשיות מיכאללה מעדיפה את השיטה המסיונרית אחד על אחת או להפך

מכל מלמדי השכלת!!

קטונתי. המשורר הקט שלי, ההוא שכמעט לא מחסיר פעימה, אומר לי בין הדפיקות שצריך מהחיים להנות ואם יש לך, אז בכפיות גדולות ואם לא, אז אפשר בכפות. שלוש דקות איתי ומבטיחה לך שתעוף מיכאללה פורשת כנפיים

softy

New member
לעוף?

עם בעיטה בתחת? או לעוף כמו עם רד בוּל? כי יש הבדל את יודעת! סופטי
להבדלה

לעוף!!

האם אתה יודע? האם אתה שומע? לעוף איתי זה יותר אנרגיה מרד בול ויותר חזק מבעיטה בתחת מיכאללה על המסלול

דור, אם אתה רוצה להתעסק עם מישהי!!

כדאי לך לנסות אותי אשתו של סופטי היא הקמע שלנו מיכאללה

למעלה