אחרי שסיימתי 3 שנים אני יכול לוותר עליהן ולהתגייס שוב?
T the new L New member 18/11/06 #3 אני לעולם לא אעשה זאת כמובן (איכסה צבא), אבל סתם עניין אותי אם זה אפשרי
M mAAyAn 1 New member 18/11/06 #6 עזוב, לא רוצה לשמוע עוד דברים שליליים על התפקיד. הספיק לי מה ששמעתי... [מעטים, אבל ממש מעטים האנשים שאמרו לי דברים חיוביים עליו].
עזוב, לא רוצה לשמוע עוד דברים שליליים על התפקיד. הספיק לי מה ששמעתי... [מעטים, אבל ממש מעטים האנשים שאמרו לי דברים חיוביים עליו].
M mAAyAn 1 New member 18/11/06 #12 מפעילת קש"ב טקטי-חיל האויר[והחלל!] ואני מעדיפה לא לקרוא דברים שליליים על התפקיד
מ מור מאז ועד עכשיו New member 18/11/06 #13 האמת?! פשם ראשונה שאעני שומעת על התפקיד הזה? מה אתם עושים שם?
מ מור מאז ועד עכשיו New member 18/11/06 #14 ../images/Emo4.gif בלי הסימן שאלה בסוף המשפט הראשון... חחח
M mAAyAn 1 New member 18/11/06 #15 לא יודעת. הדבר היחיד שאני יודעת זה שאני אטחן הרבה :/ אבל יהיה טוב[?].
מ מור מאז ועד עכשיו New member 19/11/06 #17 שאני אגלה לך סוד?! כל צה"ל טוחנים... מחסומים, שמירות, מטבחים, יש כאלה שאפילו טוחנים פעילויות....
O omeris New member 19/11/06 #18 אתה לא יכול לותר עליהם אבל אתה יכול להמשיך אותן (-; ואם אתה רוצה, אפשר להמשיך אותן בתנאי חובה (באישור שר הביטחון..שאני לא מאמין שתהיה לו בעיה עם זה..)
אתה לא יכול לותר עליהם אבל אתה יכול להמשיך אותן (-; ואם אתה רוצה, אפשר להמשיך אותן בתנאי חובה (באישור שר הביטחון..שאני לא מאמין שתהיה לו בעיה עם זה..)