אחרי שנת עבודה בסין

diegok

New member
אחרי שנת עבודה בסין

החלטתי לחזור לארץ ללמוד בעיברית לימודי מזרח אסיה אשמח לשמוע מאנשים שלמדו שם קצת תגובות לגבי הלימודים והחיים שם..

Mei11

New member
קצת מסוכן, מזג אוויר נוח יחסית

המקומיים בד"כ נחמדים ויש מגוון די רחב של אוכל (כולל קוריאני).
אני מאד נהניתי מהלימודים בעברית. תשאל משהו יותר ספציפי...

diegok

New member
וגם לגבי דירה

יש אזור קרוב לאוניברסיטה עם שכ"ד נורמלי (כמה) ואזור בילוי בקירבה ?

Mei11

New member
יום ירושלים שמח...

לא יודעת להגיד לך מחירים, אבל האיזורים שסטודנטים בד"כ גרים בהם הם הגבעה הצרפתית (קרוב לקמפוס הר הצופים), מרכז העיר (יש מענק למי שגר באיזורים מסוימים במרכז העיר), נחלאות, רחביה, טלביה, המושבה הגרמנית... חוץ מבגבעה הצרפתית, בכל שאר המקומות שכתבתי יש מה לעשות מבחינת בילוי. מרצים: ברור שיש ויש. סינית מלמדת (עדיין?) ליהי יריב לאור. את התרגול מעבירה לין, שהיא המורה הכי טובה בעולם, ועוד סיני תורן.

miss mcmillan

New member
מלמדת ועוד כוחה במותניה

הלימודים נפלאים- מאד תובעניים, אם באמת חשוב לך להצליח- אבל מהנים ויסודיים. לא אמורה להיות לך בעיה אם אין לך עוד התחייבויות אקדמיות חוץ מהסינית, ואפילו אם אתה לומד ממש "לימודי מזרח אסיה", כלומר קורסים נוספים חוץ מלימודי השפה. האוירה בחוג טובה ואף סטלנית-משהו. ולין היא האדם הכי מגניב שפגשתי בשנה האחרונה by far. שכר דירה סביר בגבעה הצרפתית נע סביב ה250$ לחודש, רק צריך לקחת בחשבון שזה חור מכל בחינה, ובמרכז העיר/נחלאות אתה בהחלט יכול למצוא דירות טובות בפחות מזה- ברחביה/טלבייה יהיה מעט יותר יקר בדרך כלל.

Omiz

New member
אח שלי !

מה עוזב מה? ככה, בלי התראה מוקדמת, אני יודע שחשבת על זה אבל ככה לעזוב... ולהשאיר אותי פה לבד בפרובינציה.... מתי אתה חותך??? תבוא לבקר לפני זה, כולה שעתיים ממך ! דרך אגב יש לי איזה פרויקט שרציתי לשאול אותך, טוב, נדבר... לגבי העברית: יהיה סבבה, אל תדאג ! אם אתה צריך משהו תשאל ! אני רוצה להצדיע לך שהיית באחד המקומות הפחות סימפטיים בתחום הייצור בסין במשך תקופה כל כך ארוכה !

למעלה