אחרי שנרגעים מעט,

ferdinand

New member
אחרי שנרגעים מעט,

כששוכחות הפעימות המטורפות של העונג האלוהי הזה, מרגיש קצת אבוד. תוקפת אותי מעין ריקנות. אז אני מוכרח שתחבקי אותי חזק! שתמלאי אותי מחדש. שתנשקי אותי. שתלחשי לי מילים לתוך השפתיים. האצבעות שלי משוטטות על הגוף שלך. שואבות נחמה ויופי מתוך הקימורים הרכים, המרגיעים שלך. חופן שד. ממולל פיטמה בין אצבע ואגודל. מגשש על הצלעות, על הבטן ובשיפוליה. האצבעות מתחפרות בין הירכיים שלך. חופנות את הערווה שלך. חמה ורטובה. הזרע שלי נוזל מתוכך. לאט, לאט את ממלאת אותי מחדש. מחייה אותי מחדש. גל של חום מציף אותי שוב. עכשיו מרגיש בטוח מספיק בשביל לנתק את השפתיים שלי משלך. הלשון שלי יוצאת בעקבות האצבעות. טומן את הפנים בשדיים הרכים שלך. ממולל פיטמה בין לשון ושיניים. מגשש על הצלעות, על הבטן ובשיפוליה. מתחפר עם הפנים בין הירכיים שלך. עכשיו הערווה שלך לא רק חמה ורטובה, עכשיו היא גם ריחנית. מלקק את הזרע שלי שנוטף ממך. מלקק אותך, מוצץ אותך. מגשש עם הלשון אחר הנקודה הזו, שגורמת לך לרעוד. כפות הידיים שלך מגששות על העורף שלי, חופרות בשערי, מועכות את הפנים שלי אלייך. האגן שלך מתרומם באויר, נדחק יותר אל הפנים שלי. הירכיים שלך נסגרות על הלחיים שלי, על האוזניים שלי, אבל עדיין יכול לשמוע את הקריאות והאנקות שלך. סגור כולי בתוך העונג שלך. האצבעות שלי מגששות עמוק לתוכך, רוצה להרגיש מבפנים, את ההתכווצויות הפועמות, המתוקות, שמרעידות לך את כל הגוף. ואיך שהאחיזה שלך מרפה, כל הגוף שלך נירפה. עכשיו את צריכה חיבוק חזק, חזק. לנשק אותך, ללחוש לך מילים לתוך השפתיים.

ferdinand

New member
האפרוחים?...

האפרוחים זה בשביל... להכניס ת'עצמי לפרופורציות, ייענו מש'ו כמו - "דע מאיין באת ולאן אתה הולך". תודה.

למעלה