אחרי שני IVF

רותה9

New member
אחרי שני IVF

האם תוצאת בדיקת הריון 327 מעידה בוודאות על הריון ? קשה לי להאמין שבכלל התקבלה תשובה חיובית בהתחשב בעבר אנדו עשיר. שני ניתוחי בטן קשים ושני ניסיונות הפריה שכשלו. מה עושים עכשיו ? מתי אפשר ללכת לרופא לאמת את התוצאה ? האם ניתן לראות משהו באולטרה סאונד אחרי איחור של 12בערך יום מהמחזור?

קודם כל ../images/Emo124.gifמזל טוב

327 זה ללא ספק הריון !!!!! עוד יומיים עליך לעשות בדיקה נוספת על מנת לראות הכפלה תקינה . לגבי US זה עדיין קצת מוקדם - עוד שבוע בערך ניתן לראות שק הריון ועוד שבועיים- שלושה כבר דופק . ושוב המון מזל טוב שיהיה בהצלחה והמשך הריון תקין וקל !!!!!

ha1231

New member
התוצאה אכן מעידה על הריון

אך את אומרת שאת כבר אחרי 12 יום מיום שהיית אמורה לקבל מחזור זה נראה לי תוצאה קצת נמוכה בהתחשב בזמן שבו את נמצאת. בכל אופן רצוי ואפילו עדיף לגשת לרופא ותעשי שוב בדיקת דם יומיים אחרי הבדיקה (זאת אומרת אם עשית את הבדיקה היום אז תחזרי על הבדיקה שוב ביום רביעי), כדי לוודא שאכן התוצאה עולה ולא יורדת. מחזיקה לך אצבעות שאכן זהו הריון תקין והכל בסדר.

רותה9

New member
התוצאה התקבלה 8 ימים אחרי האיחור.

היום אני כבר 13 יום מהאיחור. תודה על העיצה. אני אגש לבצע בדיקה נוספת (עם פחדים איומים לקבל תוצאה אחרת)

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה מה שנקרא להכנס לפורום בכל תרועה רמה
בטא 327 זה בהחלט הריון. מה שלא ברור מדבריך הוא האם מדובר בבדיקה לאחר 12 יום מההחזרה של העוברים או 12 יום איחור ממועד הווסת על בסיס ספונטאני? כעיקרון עליך לעשות בדיקת בטא נוספת עוד יומיים כדי לראות הכפלה של הערכים. אולטראסאונד לבדיקת דופק נהוג לעשות סביב השבוע השביעי, אך בד"כ (עם דגש על הבד"כ) ניתן לראות שק הריון (עדיין ללא דופק) כאשר הבטא היא מעל 1000 . מאחלת לך המון הצלחה

רותה9

New member
אם זה אכן הריון אז קרה לי נס כי זה

קרה ספונטני ללא עזרה ולכן כל כך קשה לי להאמין. לא הייתי מודעת לחשיבות הדיוק בזמנים. עשיתי בדיקה ביתית אחרי 6 ימים מאיחור המחזור ויצא חיובי. אחרי יומיים, כלומר 8 ימים אחרי האיחור עשיתי את בדיקת הדם שיצאה 327. כתבתי את ההודעה אליכם אתמול, 12 ימים אחרי האיחור. בכל אופן הבנתי שיש לבדוק שוב את הבטה. אני בחלץ אטומי ובפחדים היסטריים שהתוצאה תשתנה אבל אני אעשה את זה, אין ברירה. במצב של בטא יורדת, לא הייתי מבינה את זה בעצמיאם הייתי מקבלת וסת ?

ר ו מ י ה

New member
כאשר יש הריון תקין

הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים. אני מבינה את הלחץ וההיסטריה, אך סביר להניח שהכל יהיה תקין במיוחד בגלל שמדובר בהריון על בסיס ספונטאני כאשר לא ידוע מתי בדיוק היה הביוץ. ניסים קורים גם לנשות האנדומטריוזיס. המון הצלחה- מחכה לעידכון חיובי ממך
~ מרומיה שהרתה באופן ספונטאני לאחר 7 IVF מלאים ~

רותה9

New member
היה נחמד לפנטז

עשיתי בדיקת דם נוספת שהראתה אחרי 13 יום איחור מהמחזור תוצאה של 330. הבנתי שזה הסוף. ברקע כבר תחושת של מחזור מתקרב. תחושה מבאסת מאין כמוה....

ha1231

New member
צר לי לשמוע ../images/Emo201.gif

למרות הצער שבדבר לפחות את יודעת שהרחם שלך קולטת ובפעם הבאה יהיה הריון תקין. חשוב מאוד לחזור כל כמה ימים על הבדיקה כדי לראות שהבטא יורד, עד שזה מגיע ל-0 כי אם לא אז יצטרכו התערבות כירורגית. מחזיקה לך אצבעות ושוב מצטערת.

אופס לא שמתי לב ../images/Emo163.gif

שכתבת 12 יום איחור ... חשבתי 12 יום לאחר הביוץ . בכל אופן 327 כן מעיד על הריון אבל.. התוצאה אכן נמוכה כמו שחן אמרה אלא אם כן הביוץ שלך איחר ואז זה הגיוני בכל אופן חובה לעשות בדיקה נוספת עוד יומיים על מנת לוודא הכפלה וללכת לרופא . מאחלת לך שוב הריון תקין .

אדווה 19

New member
אל תאבדי תקווה

היי רותה אני בפרוש יודעת מה את מרגישה, זה באמת התרסקות לא קלה, אבל תשאי תפילה אל השמים ואני מבטיחה לך שבפעם הבאה זה יצליח. אני באופן אישי עם אנדו' דרגה 3, ביום חמישי האחרון עשיתי החזרת עוברים ואני ב- IFV שלישי. גם אני יודעת כבר של הצליח (גם אין לי מוקפאים בכלל) כיוון שאני ממש מרגישה איך המחזור החודשי מגיע. לפחות תשמחי שהרחם שלך קלטה את העובר, ותאמיני לי שזה המון. בהצלחה רבה רבה בהמשך מתוקה ואל יאוש

רותה9

New member
תודה על העידוד

מקווה בשבילך שתתבדי והטיפול יצליח. צריך הרבה כוחות נפש על לתניוק המיוחל. מקווה שנראה אותו בקרוב...

../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

כייף גדול לשמוע על הריונות ספונטניים, על-אף ולמרות האנדו
נראה לאנדו מה זה
מאחלת לך הריון קל, נעים ותקין

למעלה