אחרי שמכירים

ALON AA1

New member
אחרי שמכירים

מה יותר קל לכם להגיד לו/ לה לא או לשמוע ממנו/ה לא?

בוקר טוב, שניהם לא קלים

אבל אני בעד כנות , מעדיפה להגיד או לשמוע העיקר לדעת איפה הקשר עומד! * קארמה - כנות ללא פשרות *

ALON AA1

New member
כנות זה טוב...

אבל את יודעת לפעמים לא נעים לקבל "סטירה" מצד שני לפגוע במישהו רק בגלל שלא מוצא חן בעיננו גם לא קל...

שניהם לא פשוטים , אבל..

מי שרוצה בפרידה, יותר קל לו להמשיך אחריה. מי שרוצה את היחד הזה..בידיוק הפוך. מבחינתי, ולמרות שבשני המקרים לא אנחנו קובעים באיזה צד נהייה.. עדיף להיות זה שאוחז במושכות...גם אם הם לא הכי נעימות לאחיזה...

אם זו אני שלא מעוניינת

אז אני ממש מקווה שה"לא" יבוא גם ממנו, ויחסוך ממני את הסירוב.. אבל כשאין ברירה אני עושה את זה בעדינות ובלי ללכת סחור סחור משחקים בדברים האלו הם נוראים בעיניי, ולא חשוב באיזה תירוץ אם אני כן מעוניינת והצד השני לא, אז מן הסתם יותר קשה ומבאס לשמוע את ה"לא" מה שלא יהיה, תמיד בעד האמת, או לפחות תמיד נגד שקרים

© RoNa

New member
כשמכירים הכל פשוט יותר

וגם כשלא.. צריך להבין ששום דבר לא אישי, ואם זה לא מתאים - צריך להמשיך הלאה.

ALON AA1

New member
רק בפוליטיקה שום דבר לא אישי

את מהסוג שאומרות: זה לא אתה זו אני?

© RoNa

New member
דווקא שם הכל אישי ../images/Emo13.gif

קודם כל ברור שזאת אני! אם אני לא מתחברת למשהו, זאת אני שלא מתחברת. כך נכון גם לגבי הצד השני. הוא יכול להיות הכי מקסים שבעולם, אבל אם אני לא אוהבת את הטיפוסים הביישנים או השקטים, או הבלונדינים, או כאלה שקשורים לאמאל'ה... אי אפשר בכוח. מה שהצד השני לא יעשה, זה לא יעזור ואין פה אשמים.

המממ

תלוי כמה זמן זה נמשך.. בהתחלה , ממש בהתחלה- קל לי להגיד לא וקל לי לקבל לא
אבל כשזה מגיע באיחור- קצת יותר קשה לי ולפעמים לצערי יוצא שזה קצת נמשך. בעד כנות, ונוהג כך.

ALON AA1

New member
נסיך ואצילי

איפה הנסיכה שלך? בטוח עכשיו תקבל נסיכות ....

למעלה