אחרי שלוש שנים

אחרי שלוש שנים

יש החלטה של שופטת שבן שלי חוזר הביתה תוך 10 ימים . שלוש שנים של מאבק של מלחמות הכל נגמר . לבינתיים עכשיו אני הולכת לתבוע את כל מי שאני רק יכולה. עכשיו מתחילה מלחמה שלי . רק אקח קצת זמן בשביל בשביל הבן שלי והבן זוג שלי שסבל איתי במשך שנה . עכשיו אני רוצה לנוח קצת ולהנות ובעתיד הקרוב מתחילה "המלחמה"

נוחי, קחי הרבה אוויר וצאי לדרך

את ובנך עברתם סבל נורא בשלוש השנים ההאחרונות. שניכם גיבורים שנלחמים בציפורניים בפקידות הסעד ובהנהלות הפנימיות כדי שבנך ואת תממשו את זכויות האדם איתם נולדתם - לגדול זה במחיצת זו! אלוהים החליט שסבלתם די. מעתה, כל המאבקים שלכם יהיו מעמדה חזקה יותר, כיוון שאתם יחד. אני שמחה שהייתה שופטת אחת אמיצה שיצאה נגד הרווחה. אני מקווה שקולם של השופטים האלה גובר והולך. אני חושבת עליכם ומתפללת שיהיה לכם טוב ותמסרי לבן שיש עוד אנשים איתך ואת לא לבד.

תפסיקי להלחם ותעברי דירה

תראי אני חושב ש3 שנים בלי הילד זה טירוף עכשיו אני מציע לך , לילד ולבן זוגך לעבור לעיר אחרת שכן חלה חובת הסודיות על התיק ותעברו לעיר אחרת תעבדו תביאו ילדים נוספים ולעולם בחיים אפילו קפה לא לשתות במחלקת רווחה מעבר לכך לו תשארו בעיר הנוכחית הרווחה ימשיכו לחפש את בנך ויערערו והמלחמה תמשך כי ירצו לנקום כי הילד שב לא בהסכמה אלא דרך בית משפט וכדי להבטיח זכייה תצטרכי להוכיח חוות דעת הפוכה עלייך והמקרה הספציפי לסיכום מזל טוב תעברי דירה טוסו להתאוורר תחזרו חדשים ובהצלחה !!!!!!!!!

תודה על העצה אבל לא

אני לא עשיתי שום דבר רע שאני להסתתר ולעבור דירה ממש לא !! אין להם סיכוי להוציא משהו רע נגדי כרגע. במשך שלוש שנים האלה למדתי המון . ואני חזקה ושחקנית טובה מדי ששוב פעם אפול בפח. חוץ מזה אני בדעה שהם צריכים לשלם על מה שעשו . ואם לא בשבילי אז בשביל ילדים אחרים אני חייבת את זה. לפני כמה ימים עוד לפני ההחלטה בן שלי הסתכל אלי והוא כולה בן 7 . מסתכל אלי במבט רציני ואומר לי :,אימא את יודעת ,את חזקה."

mishelli

New member
גם לדעתי לא צריך לעבור דירה!!!

אנחנו לא הפושעות. איך לקחו לך ילד בן 4??????????. איפה הוא היה בתקופה הזאת????. הבן שלי בן 10 ו-תשעה חודשים. והיו לי המון רגשי אשמה שבכלל פניתי לרווחה. אם לא הייתי פונה אליהם ופותרת את הבעיות בבית, היום לא הייתי במצב הזה. בחלומות השחורים ביותר שלי לא חשבתי שאגיע למצב כזה. שמחה בשבילך שהצלחת!!!!!!!!!!! אשמח לטיפים להצלחה.

כל הכבוד לך על ההצלחה

והנחישות , תחזקנה ידיך. זה מקרה קלאסי שיכולות ללמד את כל מי שחושב שהוא הכי הכי וקורע את הילדים מהסביבה הטבעית שלו. איפה היה הילד שלך 3 שנים?

במרכז חרום

הנושא מוכר לי מקרוב מאוד, באיזה איזור מדובר. אם יש לך שאלה כלשהי שתוכל לעזור לך. אשמח לענות לך.

א מ א 4 2

New member
מזל טוב, כאילו שנולד לך ילד מחדש

את עכשיו בסערת רגשות עצומה. תני לעצמך להרגע. אח"כ תשבי ותעשי טבלת חשבון רווח והפסד - מה את מרוויחה מלצאת למלחמות חדשות ומה את עלולה, חו"ח, להפסיד. תנסי להעריך מה את יכולה להרוויח אם תעלמי לאלמוניות של עיר אחרת והאם המאמץ משתלם (תהיי חכמה ולאו דווקא צודקת). הנקמה עצמה לא תפצה אותך על השנים האבודות שלכם אלא האהבה ותשומת הלב והשלווה שיהיו לך עם ילדך. שולחת לך ולבנך חיבוק חם אומרים שהנקמה היא מאכל שטעמו מתוק יותר ככל שהוא מתקרר יותר

לפעמים כדאי להיות חכמה ולא צודקת

אבל את יודעת, היד על ההדק של פקידות הסעד מאוד קלה. להוציא ילד מהבית ולהעביר אותו למרכז חירום או לכל מסגרת אחרת, צריך סיבה שלא תובן לכאן או לכאן, כלומר צריך להיות בטוחים באלף אחוזים שזה צעד נכון ואין שום אלטרנטיבה אחרת. את יודעת איזה מפח נפש הילד וההורה עוברים וזאת בלשון המעטה. את הנזק שנגרם לילד אי אפשר לתקן. תביני זה לא פעולה בהנהלת חשבונות שבמידה ונעשה טעות עושים פעולה הפוכה תיקון טעות והכל מסתדר. כאן לילד יש נזק בלתי הפיך. אחת לתמיד משהו צריך לקחת אחריות למעשים כאלה ולשם עליהם את המחיר. לא יתכן ששלש שנים הילד יסתובב מחוץ לבית ובסוף יגידו טעינו ויחזירו את הילד הביתה. טעינו היו צריכים להגיד לפני שהוציאו את הילד מהבית. אז נכון שצפוי לאמא מלחמה קשה ונכון שהיא צריכה לעשות את הכדאיות, אבל נכון גם שמישהו צריך לעשות סדר בנושא של הוצאת ילדים מבתיהם. ושוב כל הכבוד לאותה אמא - חיזקי ואמצי

תודה רבה

זה גם מה שאני חושבת . צריך לשים סוף לגניבת ילדים . גם הילד שלי נותן לי כוח. ואומר לי שאעזור לילדים אחרים לחזור הביתה

אבל בכול זאת דעי לך שכדאי לעבור דירה

זה אפילו שגברת על פקידי הסעד בעירך והשבת את הילד מספיק פעם אחת הילד הולך עם חלילה כתם על הבגד נעל שבמקרה נקרעה איחור לשיעור לכו' פקידת הסעד תוכל שוב לערער למחוזי ואלי חלילה גורלך יהיה אחר בעיר אחרת יפתחו לך חיים חדשים בהצלחה \

mishelli

New member
לי נתנו להאמין שאני אמא רעה לילד

בגלל שאני מנסה לתת לו גבולות, ונותנת גם למוטי לחנך אותו. למוטי אולי יש שפת רחוב, ודיבור לא דיפלומטי, ובגלל שהסברנו לילדים את זכויות הילד, הם אמרו שאנחנו מכניסים לילדים רעיונות מפחידים לראש (על כך שמוציאים ילדים מהבתים). כתבו בדו"ח שהילד הלך לביה"ס בגשם עם קרוקס (גם אני שהייתי ילדה אהבתי לעשות דווקא, ובחורף ללכת עם בגדים קצרים כדי לעצבן את ההורים), והולך עם ציפורניים מלוכלכות (אני לא יכולה לגזור ציפורניים בכוח, כי זה מסוכן), וכל מיני דברים כאלו!!!. זה בטח לא דבר שבגללו חייבים להוציא ילד מהבית!!!. אבל הם נתנו לי להאמין שאני אמא איומה (למרות שאמרו שלשני הקטנים אני אמא חמה ואוהבת!!!) ושכנעו אותי שלילד יהיה טוב יותר מחוץ לבית.

אם לא היו נותנים לך את ההרגשה שאת אמא רעה

לא היתה להם סיבה להוציא את הילד מהבית. כן, כאשר מוציאים ילד מהבית סביר להניח שהם ינסו לשכנע שלילד יהיה טוב יותר מחוץ לבית. הנושא הזה מוכר לי טוב מאוד "הוצאה ילדים מהבית למרכזי חרום/פנימיות" נשמתי את הנושא הזה מעל 10 שנים. כך שהנושא מוכר לי כמו כף היד שלי. ו

mishelli

New member
את יכולה לספר יותר? עבדת בזה?

או שנפגעת מהם? אפשר גם במסר. מאד מעניין אותי הנושא.

mishelli

New member
מקוה שאמצא עבודה בכוחות עצמי ולא אזדקק

לעזרה מאחרים. החלום שלי הוא לעבוד בקומפדיה ברמת גן!!!. חברה שמייצרת לומדות מחשב מדהימות לילדים.

תשלחי להם מכתב

לדרג הבכיר שם, תבקשי להיפגש, תסבירי לו את המצב שלך, ומי יודע אולי מכאן תפתח הטובה.....לנסות תמיד זה טוב.

לא להתקרב בשום אופן

לא להתקרב לרווחה בכלל ובודאי לא לדרג הבכיר, פקידות הסעד אינן שוכחות תבוסה... אם תיפתח להן האפשרות הן ינסו להוכיח "שוב" את התיזה שלהן ושהן צדקו בעבר להוציא את הילד.

מישל דיי לדבר שטויות

כאחד שמכיר אותך מעולם אבל מעולם לא הצבת גבולות לבנך הבכו וכל מי שניסה להציב לו גבולות האשמת אותו והוא הורשע בלכאורה התעללות וגם בדו"ח הפדיאגנוסטי שלו הוא מופיעה כאחד שקורא תיגר על בעל סמכות אז לצערי בפנימייה אין אותי שיחנך כמו שנראה לי באופן קשוח ביותר ויגרום לילד להתנהג יפה באמצעות עונשים כמו בלי מחשב/ממתקם טיולים וכו' יש פנימייה שפשוט מאיימים שיתנו לו תרופות מישל סוף מעשה במחשבה תחילה ולהורים בפורום זה אני אומר לכם אלתתרגשו מבכי או מחאות של ילד בקטע של גבולות מוטב שיבכה עכשיו משתבכו עליו"

למעלה