אחרי שכבר היה לנו מתכון עוגת שמרים על מצבה

נירהמ1

New member
אחרי שכבר היה לנו מתכון עוגת שמרים על מצבה

"עוגת השמרים של יענקלה" מקיבוץ נען - הוא לא נתן את המתכון בחייו, אז בני משפחתו כתבו אותו על מצבתו. עכשיו הגיע תורן של "מתכון לעוגיות אגוזים של סבתא אידה - למות עליו...", גם הן על מצבה. התקבל במייל.
תגדילו את התמונה. תיהנו,

נירהמ1

New member
קשה לקרוא את המתכון ככה - הנה המתכון מודפס

מתכון עוגיות אגוזים של סבתא אידה - למות עליו"...

מאקי

New member
נירה. בזה הרגע החלטתי מה יהיה על המצבה שלי

נותר לי רק לשכנע את יורשי שזה מבוקשי.

נירהמ1

New member
מאקי - אני יודעת איזה מתכון יהיה על המצבה../images/Emo9.gif

שלך - בטוח שזה יהיה הבראוניס של מאקי הפואנטה במתכונים על המצבות היא שבדרך כלל אלה מתכונים שלא רצו לתת אותם בחייהם (הקמצנים), ולכן בני המשפחה כתבו אותם על המצבה.

מאקי

New member
קודם כל דארלינג זה בראוניז.... כידוע לך אני

חריגה בניסוחי.. היחודיים.. לכן בראוניז של מאקי.. ושנית זה נראה לי משהו שהילדים שלי יאהבו.... זה עדיף על הרעיונות האחרים שלי.. וסיפור השבוע של הבראוניז.. ברביעי בלילה הכנתי עוגיות ועוגות וכמובן בראוניז.. לשלוח בחבילה ביום חמישי.. לבני.. בגלל שהכלב החליט להסתובבב כאן.. ובשל אי רצוני לריב איתו בבקר... שמתי על המקרר את הקופסאות להצטננות לפני סגירה.. בבקר בלחץ של הבקר... קמתי התלבשתי לקחתי את הקרטון.. הענק.. סגרתי עם מליון מסקינטייפ.. והלכתי מהר לדואר לשלוח כדי שיגיע עם EMS עד שבת ליקירי. חבילה מלאה קרטון עם דברים טובים.. דברים שהוא צריך.... וביקש .. כשהיגעתי לדואר נזכרתי... ששכחתי את הגודיז בבית... השארתי את הכל שם.. רצתי הביתה... השבעתי אותם שהם מעכבים את השליח עד לחזרתי... וכך היה. (אחרת מפססים את המשלוחה של שבת פה וראשון שם ויש סיכוי שיתעכב עד שלישי לפחות) בשבת בבקר מוקדם מאוד.. העיר אותו המשלוח שם בארץ רחוקה.... עם העוגה לשבת וגודיז מהבית ומה הוא אמר... אך איממא.. איזה בראוניז טעימים שלחת לי.. שתודי... הכי כיף לשמוע.

נירהמ1

New member
הבראוניס שלך באמת נפלאים...../images/Emo99.gif - מסכימה

איתו. ובוודאי שזה הכי כייף לשמוע. מתפלאה על הכלב שלא ניסה בכל זאת, למרות מאמצייך למנוע זאת ממנו, לגנוב את הגודיס - זוכרת שהוא "גנב עוגות" היפיוף הזה
.

למעלה