אחרי שחשבתי על זה...

אחרי שחשבתי על זה...

פתחתי את ההודעה הזאת בניצול שירשור, אבל החלטתי שזאת הודעה חשובה, שצריך שכולם יראו, לא בגללי, רק כדיי שתבינו שזה מעליב, ותלמדו לעניק תשומת לב גם לאחרים... אסי, אם אתה מחליט שההודעה לא מספיק חשובה כדיי לפתוח הודעה חדשה, זכותך למחוק אותה...הנה ההודעה, בבקשה תקראו ותפנימו- לא עיניין גדול, מקווה שלא יראו את זה הרבה אנשים אני פשוט עוזבת את הפורום. לא זה לא צומי, אני לא דורשת סתם תשומת לב, אני פשוט עוזבת. הפורום הזה יותר חברותי וכזה מפורום ביפ. אין לי בעיה עם זה, להיפך, יש פה אנשים נהדרים וכיף פה והכל, אבל פשוט כולם רק מכירים את נעמה ורוני, נעמה ורוני, נעמה ורני, נעמה רוני, וגם את אסי. וזה נמאס, ונעמה ורוני, אל תעלבו, אתן יודעות שאני מתה עליכן ואני אמשיך לדבר איתכן באי סי קיו עד סוף חיי, אבל פשוט כבר התחיל לעצבן שלא שמים לב על אף אחד חוץ ממכן! דוגמא- לקחתי יוזמה, הוספתי לנמנמ סמיילי, לבבבעעעע סמיילי, עשיתי מילון סמיילים שלם, אני עשיתי- לא נעמה, אני! אבל דניאל ישר הפכה אותי לנעמה והחמיאה לנעמה על משהו שאני עשיתי! אני ולא היא! לא מקנאה או משהו כזה, פשוט רוצה שיתייחסו אל כולם באופן שווה, ולא רק אל רוני ונעמה. ביי, נהניתי מאוד, (לפחות קצת) אתם חבר'ה נהדרים אבל יש פה דברים שאני לא יכולה לסבול, פשוט ביי.

Ronush14

New member
הנה התגובה שלי ממקודם+תוספת

אל תעזבי!!!
תחשבי על זה שוב בבקשה!!! פשוט אני ונעמה (כמעט) כל היום פה בפורום... וגם די מציפות אותו
ויכול להיות שדניאל התבלבלה...
אוףףףף אל תעזבי
לדעתי לפני שאת עוזבת את צריכה לנסות לפתור את זה ולדבר עם מי שעשה משהו שהפריע לך...

DAND00SHY

New member
אני ממש מצטערת../images/Emo70.gif

אני יודעת שזה לא היה במקום!!! ואני ממש מצטערת! ואני מרגישה ממש רע! אפשר אולי את האייסי שלך??? אני ממש ממש ממש מצטערת!!! לא התכוונתי! באמת התבלבלתי! ולא הבנת אותי! אוף...

DAND00SHY

New member
כי...

נתתי בטעות ואנשים לא הבינו את זה נכון כרדיט לנעמה על משהו שהיא עשתה... ועכשיו היא עוזבת את הפורום... בגללי! ואני ממש מצטערת....!!!

אוש7יתי

New member
אל תעזבי!

אולי דניאל חשבה שזאת נעמה כי נעמה סך הכל המציאה את בעע!! והיא כימעט היחידה שמשתמשת ממש המון בזה! וגם בזמן האחרון לא כתבת המון בפורום ונעמה ורוני כותבות הרבה.. וגם אליי לא שמו לב בהתחלה אבל עכשיו (לפחות אני חושבת..) יתר שמים לב אלי כי אני יותר פעילה!!!

gilmorefreak

New member
אוקיי אז ככה...

אני מצטערת שטעות כזאת קרתה..והנה גם דניאל אמרה שהיא מצטערת.. וזה נכון שזה פורום מאוד חברתי אבל מכירים פה הרבה יותר מרוני ונעמה.. אני אישית מכירה פה הכי הרבה אנשים מכל הפורומים שאני נמצאת בהם..מכירים טוב..הכל פתוח וחברותי כזה.. לא רק את נעמה ורוני..פשוט רוני ממש משקיעה בפורום ופותחת המון שרשורים, מכינה משחקים, תמונות, מביאה חדשות... נעמה כותבת המון..צוחקת המון..מכירה את האנשים ממש טוב..ופה בערך כל היום..
, והלילה..אז מה?? לכל אחד יש פורומים שבהם הוא בולט יותר או פחות.. טוב בקיצור אני חושבת שאת כן צריכה להשאר...ומה שרשמת לא מצדיק עזיבה..כי כולנו בני אדם ועושים טעויות..ועוד מתבלבלים בין ההודעות שאנשים רשמו בפורום..חופשי..זה כל הזמן קורה לי... וזהו..זאת דעתי..

NimaZ

New member
מהה??!?!!?

אני לא יכולה... רונלי פשוט אל תעזבי!!! בעע היה קיים הרבה לפני שנולדתי... וגם את נמנמ העת'קתי מאסי..... לא איכפת לי מה הסיבה... פשוט אסור לך לעזוב. מצידי אפעם לא תהיה לך סיבה מוצדקת! אני פה רועדת מול המחשב. רונלי דיי נו. אני פשוט נמצאת פה כל הזמן... מה לעשות שאין דברים לעשות... אוף נו אני לא יכולה לכתוב כבר. לא רוצה אני פשוט לא מוכנה לקבל את העזיבה שלך ויופי עכשיו האיי סי קיו השתגע ולא מסכים לשלוח את ההודעות שלי

H i L o L a

New member
../images/Emo2.gif אוקיי...

מה קורה פה
תקשיבי רונלי חמודה
את צודקת,וזה מציק,אבל במקום לברוח מזה,תשארי, הבעיה היא שפחות מכירים אותך? אז תגרמו לנו להכיר (למרות שאני כן מכירה אותך) ותכלס את צודקת...אבל לא בא לי לפתח את זה לריב, תאמיני לי שמקרים כאלו קרו לי רק ביותר קיצוניות רק שנשארתי כי אני אוהבת את הפורום ואת האנשים...

H i L o L a

New member
תחנקו עד מחר

ציניות אנשים...ציניות...
ואל תגידו לי שלא שרשרתי נכון עכשיו

H i L o L a

New member
אז תסבירו למה

אתם ממש מתנהגים בטיפשות לפעמים..וחבל.. זה לא עושה לכם שם טוב, אה וגם המחשב (שלי לפחות) לא מתפוצץ בגלל שרשור לא נכון (שלא מוצדק)

למעלה