אחרי שחשבתי על זה...

אחרי שחשבתי על זה...

פתחתי את ההודעה הזאת בניצול שירשור, אבל החלטתי שזאת הודעה חשובה, שצריך שכולם יראו, לא בגללי, רק כדיי שתבינו שזה מעליב, ותלמדו לעניק תשומת לב גם לאחרים... אסי, אם אתה מחליט שההודעה לא מספיק חשובה כדיי לפתוח הודעה חדשה, זכותך למחוק אותה...הנה ההודעה, בבקשה תקראו ותפנימו- לא עיניין גדול, מקווה שלא יראו את זה הרבה אנשים אני פשוט עוזבת את הפורום. לא זה לא צומי, אני לא דורשת סתם תשומת לב, אני פשוט עוזבת. הפורום הזה יותר חברותי וכזה מפורום ביפ. אין לי בעיה עם זה, להיפך, יש פה אנשים נהדרים וכיף פה והכל, אבל פשוט כולם רק מכירים את נעמה ורוני, נעמה ורוני, נעמה ורני, נעמה רוני, וגם את אסי. וזה נמאס, ונעמה ורוני, אל תעלבו, אתן יודעות שאני מתה עליכן ואני אמשיך לדבר איתכן באי סי קיו עד סוף חיי, אבל פשוט כבר התחיל לעצבן שלא שמים לב על אף אחד חוץ ממכן! דוגמא- לקחתי יוזמה, הוספתי לנמנמ סמיילי, לבבבעעעע סמיילי, עשיתי מילון סמיילים שלם, אני עשיתי- לא נעמה, אני! אבל דניאל ישר הפכה אותי לנעמה והחמיאה לנעמה על משהו שאני עשיתי! אני ולא היא! לא מקנאה או משהו כזה, פשוט רוצה שיתייחסו אל כולם באופן שווה, ולא רק אל רוני ונעמה. ביי, נהניתי מאוד, (לפחות קצת) אתם חבר'ה נהדרים אבל יש פה דברים שאני לא יכולה לסבול, פשוט ביי.

למעלה