אחרי שבוע עמוס הופעות

N o l o g o

New member
אחרי שבוע עמוס הופעות

מה שיר השבוע שלכם של ירמי
מה שיר השבוע בכללי
מה עשה לכם את השבוע
מה הרס
וסתם משהו שבא לכם לספר:

Atza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי?שוב אין
אני פה סתם כדי להתנחל לא כי אני שומעת ת'דיסקים שאין לי
מה שיר השבוע בכללי? אמממ...ניסים
עברי
מה עשה לכם את השבוע? מה הרס?-עשה
?לאדעת כולו היה שמח כזה
מלא בילויים בכל מקום
....הרס
?לא חשוב
וסתם משהו שבא לכם לספר: לא אכלתי כבר מאתמול!!!!
מה נסגר איתי?

pashosh9

New member
../images/Emo98.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי: תתחיל מאפס מה שיר השבוע בכללי: לאונרדו- עברי לידר מה עשה לכם את השבוע מה הרס: עשה- הלך לי מעולה במועד ב במתמטיקה, הרס-שלא באתי לניצנים להופעה של עברי ותערובת אסקוט וסתם משהו שבא לכם לספר: יום ראשון משינה בניצנים!!!!!!!!!

crazypuf girl

New member
../images/Emo22.gif אנוכי

מה שיר השבוע שלכם של ירמי: מחפשת מה שיר השבוע בכלל: The killers- Mr. brightside מה עשה לכם את השבוע:3 דיסקים חדשים :] מה הרס: כלום סתם משהו שבא לכם לספר- אני סתם מתה מעייפות

alexa14

New member
גמאני עונה!!1 מגניבה אני הא? ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? - בהחלט אבק כוכבים. מה שיר השבוע בכללי? - סיכוי קלוש/שרון הולצמן - מוווווומלץ.
מה עשה לכם את השבוע? ניצנים אביב+שייגעצ
מה הרס? לא הלכתי לירמי בניצנים(אסקוט)
וסתם משהו שבא לכם לספר: מחר אני בהופעה של ירמי!!!!!11 מישהו בא?

חחחח

מה שיר השבוע שלכם של ירמי? אין מה שיר השבוע בכללי? סרט של סקס\אינפקציה מה עשה לכם את השבוע מה הרס-> עשה? נ-י-צ-נ-י-ם, הרס? משו
וסתם משהו שבא לכם לספר: מחר שוב ניצנים וההופעה הכי שולטת משינה
ואני רואה הרבה אנשים^^

MikeY fReAk

New member
יהלי סובול! יהלי סובול!../images/Emo79.gif

יהליסובוליהליסובול!! ייהההלללייי סובול! ^^

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם של ירמי- תתחיל מאפס, כי היה כיף לשמוע אותו בהופעה מניצנים (דרך הטלויזיה כמובן
) מה שיר השבוע בכללי- הממ ניצוצות של פורטיסחרוף, אבל בביצוע של דניאל סלומון כי זה פשוט שליטה
מה עשה לכם את השבוע מה הרס- עשה- ניצנים, בגדול אבל! אבל לא בגלל שזה ניצנים, תכלס היה מעפן לעמוד כל הנסיעה ברכבת ולנסות להידחף לאוטובוסים וזה (וזה מה שהרס:X) אבל שורה ראשונה בהופעה של דניאל
והופעה שולטת במיוחד של מוניקה
עשו את זה!!
וסתם משהו שבא לכם לספר: ממחר אני המטפלת של אחיין שלי... יעני כל בוקר לקום ב6 וחצי ולשמור עליו עד הצהריים... אני אמות!! כאילו אני מתה על הילד הזה, אבל הוא רץ ממקום למקום וצריך לבדר אותו והכל...

אללי

שיר השבוע של ירמי- הדפוק הזה שיר השבוע לא שי ירמי - מטייל אוסטרלי של עברי או דיווה
מה עשה לי את השבוע - ניצנים והסופ"ש
מה הרס ? כלום
סתם משו שבא לי לספר : הארי פוטר יצא היום

למעלה